|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 9:48 am
ShilvaRays baby-kid ShilvaRays Oj... rzeczywiście. Jak komuś coś wystaje z tyłka to trzeba się miec na baczności *patrzy na swój ogon* xd . Ale to nie dotyczy smoczych ogonów. Ale to wygląda jakby mu wystawał ognisty pejcz z... no... nieprawdaż? whee no ale jak mu to wyrosło? Może mu nie wyrosło... może mu to ktoś... khm... wsadził eek a może ktos bawił się z nim w tą zabawę "doczep ogonek osiołkowi" albo ktoś chciał mu zrobic lewatywkę xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 9:52 am
baby-kid ShilvaRays baby-kid ShilvaRays Oj... rzeczywiście. Jak komuś coś wystaje z tyłka to trzeba się miec na baczności *patrzy na swój ogon* xd . Ale to nie dotyczy smoczych ogonów. Ale to wygląda jakby mu wystawał ognisty pejcz z... no... nieprawdaż? whee no ale jak mu to wyrosło? Może mu nie wyrosło... może mu to ktoś... khm... wsadził eek a może ktos bawił się z nim w tą zabawę "doczep ogonek osiołkowi" albo ktoś chciał mu zrobic lewatywkę xp Może... kto wie? Trzeba by przeprowadzic jakieś dokładne badania nad jego przypadkiem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 9:56 am
ShilvaRays baby-kid ShilvaRays baby-kid ShilvaRays Oj... rzeczywiście. Jak komuś coś wystaje z tyłka to trzeba się miec na baczności *patrzy na swój ogon* xd . Ale to nie dotyczy smoczych ogonów. Ale to wygląda jakby mu wystawał ognisty pejcz z... no... nieprawdaż? whee no ale jak mu to wyrosło? Może mu nie wyrosło... może mu to ktoś... khm... wsadził eek a może ktos bawił się z nim w tą zabawę "doczep ogonek osiołkowi" albo ktoś chciał mu zrobic lewatywkę xp Może... kto wie? Trzeba by przeprowadzic jakieś dokładne badania nad jego przypadkiem xd albo sie go po prostu spytajmy rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 9:57 am
baby-kid ShilvaRays baby-kid ShilvaRays baby-kid ShilvaRays Oj... rzeczywiście. Jak komuś coś wystaje z tyłka to trzeba się miec na baczności *patrzy na swój ogon* xd . Ale to nie dotyczy smoczych ogonów. Ale to wygląda jakby mu wystawał ognisty pejcz z... no... nieprawdaż? whee no ale jak mu to wyrosło? Może mu nie wyrosło... może mu to ktoś... khm... wsadził eek a może ktos bawił się z nim w tą zabawę "doczep ogonek osiołkowi" albo ktoś chciał mu zrobic lewatywkę xp Może... kto wie? Trzeba by przeprowadzic jakieś dokładne badania nad jego przypadkiem xd albo sie go po prostu spytajmy rofl A jak skłamie bo się wstydzi? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 10:04 am
ShilvaRays baby-kid ShilvaRays baby-kid ShilvaRays Może mu nie wyrosło... może mu to ktoś... khm... wsadził eek a może ktos bawił się z nim w tą zabawę "doczep ogonek osiołkowi" albo ktoś chciał mu zrobic lewatywkę xp Może... kto wie? Trzeba by przeprowadzic jakieś dokładne badania nad jego przypadkiem xd albo sie go po prostu spytajmy rofl A jak skłamie bo się wstydzi? xd no i sprawdzanie da więcej frajdy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 10:08 am
no Bardiel dawaj no tu dupcie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 10:11 am
baby-kid no Bardiel dawaj no tu dupcie xd Ja zastrzegam, że się do jego dupci nie dotykam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 10:12 am
ShilvaRays baby-kid no Bardiel dawaj no tu dupcie xd Ja zastrzegam, że się do jego dupci nie dotykam xd czemu?! musimy to obadać xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 10:13 am
własnymi rękoma to ja też nie ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 10:13 am
baby-kid ShilvaRays baby-kid no Bardiel dawaj no tu dupcie xd Ja zastrzegam, że się do jego dupci nie dotykam xd czemu?! musimy to obadać xp to Ty obadaj, a ja będę spisywał Twoje obserwacje. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 10:14 am
Nszo-czi własnymi rękoma to ja też nie ;p no co ty?! obcęgami xd trzeba sprawdzic autentyczność jego ogonka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 10:16 am
może być obcęgami biggrin czemu nie? zaraz znajdę jakieś rękawice i się przyłącze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 10:18 am
baby-kid Nszo-czi własnymi rękoma to ja też nie ;p no co ty?! obcęgami xd trzeba sprawdzic autentyczność jego ogonka Ja bym się bał. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 10:20 am