|
|
|
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 12:16 pm
niby można......
....ale ja bym nie chciała. A jak wybierze złą miseczkę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 12:39 pm
Gem_ma romantyczna kolacja na dachu(10 pietro git) z rzucaniem ptaszkow z origami na doł.... ( dziewczyny uwielbiaja wpatrywac sie w oswietlenia miasta nocawykup skok na boungee pirate rofl znawca, widać razz tak, teraz pytanie, lepiej, żeby kupil za mala miseczke, czy za duza?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 22, 2007 1:30 am
Zimtca Nurtuje mnie pewna rzecz... Mianowicie: dlaczego zonie nie mozna kupic w prezencie bielizny? o_O emm... nie wiem neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 22, 2007 1:41 am
ZebraDeath niby można...... ....ale ja bym nie chciała. A jak wybierze złą miseczkę? Fakt, moze wybrac tez nieodpowiedni fason, kolor itp... Ale z drugiej strony - skoro mowa o zonie, to chyba maz mieszka z nia pod wspolnym dachem i moze obejrzec metki w jej stanikach whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 22, 2007 2:18 am
Zimtca ZebraDeath niby można...... ....ale ja bym nie chciała. A jak wybierze złą miseczkę? Fakt, moze wybrac tez nieodpowiedni fason, kolor itp... Ale z drugiej strony - skoro mowa o zonie, to chyba maz mieszka z nia pod wspolnym dachem i moze obejrzec metki w jej stanikach whee racja.... a ja myśle żeby zrobił romantyczną kolację i kupił jakąs ładną biżuterię biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 11:35 am
dla zainteresowanych: wygrał pomysł kupna patelni wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 12:00 pm
Iali dla zainteresowanych: wygrał pomysł kupna patelni wink patelnia? a pffff... talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 12:07 pm
Andareen Iali dla zainteresowanych: wygrał pomysł kupna patelni wink patelnia? a pffff... talk2hand rolleyes Nastepnym razem prezentem bedzie wycieczka do Wenezueli i rower wodny, żeby sobie dopłynęła? "kochanie nabrałas troche kilogramów przy brzuszku, przyda Ci się taka wycieczka, Pączuszku"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 12:20 pm
Kasmizar Andareen Iali dla zainteresowanych: wygrał pomysł kupna patelni wink patelnia? a pffff... talk2hand rolleyes Nastepnym razem prezentem bedzie wycieczka do Wenezueli i rower wodny, żeby sobie dopłynęła? "kochanie nabrałas troche kilogramów przy brzuszku, przyda Ci się taka wycieczka, Pączuszku" a na tej nowej patelni ugotuj mi obiadek, kochanie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 12:26 pm
Coś ta koszula nieładnie wyglada.
Już mam prezent na przyszły rok: żelazko. Tylko bron boze zmywarkę. Pomyśli, że już jej nie kochasz.
Czy naprawde dostała patelnie? emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 1:04 pm
nie zdarzylam poddac swojego pomyslu, ale Gem_mulek mi ko i tak zakosil dramallama wiec na jedno wychodzi...
patelnia? jak nie gotuje to po co jej patelnia? do okladania meza po glowie (no zeby tylko po glowie)....?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 4:02 pm
_b_u_r_a_k_ nie zdarzylam poddac swojego pomyslu, ale Gem_mulek mi ko i tak zakosil dramallama wiec na jedno wychodzi... patelnia? jak nie gotuje to po co jej patelnia? do okladania meza po glowie (no zeby tylko po glowie)....? nie przyznam się, że mniej więcej trafiłaś rolleyes ... w każdym razie pięknie zapakowana w szary papier, a następnie w kartoniku jak prezent weselny z czerwoną wielką kokardą, a na samej patelni wypisane życzenia złotą farbą.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 4:06 pm
Iali _b_u_r_a_k_ nie zdarzylam poddac swojego pomyslu, ale Gem_mulek mi ko i tak zakosil dramallama wiec na jedno wychodzi... patelnia? jak nie gotuje to po co jej patelnia? do okladania meza po glowie (no zeby tylko po glowie)....? nie przyznam się, że mniej więcej trafiłaś rolleyes ... w każdym razie pięknie zapakowana w szary papier, a następnie w kartoniku jak prezent weselny z czerwoną wielką kokardą, a na samej patelni wypisane życzenia złotą farbą. załamka gonk . nie chciałabym dostać od faceta PATELNI...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 1:22 am
Spadłem z krzesła po przeczytaniu tego tematu... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 26, 2007 8:37 am
Jesli ktos pasjonuje sie gotowaniem i kolekcjonuje gary, z czystym sumieniem mozna mu podarowac patelnie. Gorzej, jesli tak nie jest. neutral Moim zdaniem nie ma nic gorszego, niz wreczanie przedmiotow codziennego uzytku w prezencie. To tak naprawde nie jest prezent dla solenizanta, ale dla calej rodziny - bo przeciez wszyscy korzystaja z naczyn, szczotek (kto chcialby dostac miotelke w prezencie, palec do gory!) itp. confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|