|
|
|
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 1:44 am
Shili się ucieszy - jej Hao ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 4:16 am
joł madafaka zaebali mi skladaka ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 4:34 am
zaraz zrobimi sprawdzianik ze znajomosci regulaminu mihihihi twisted twisted twisted twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 5:50 am
Hao Master of Fire hejka all nowy jestem w gildii i siemano wszystkim POZDRO FOR ALL czesc jestem Kamisia mam 12 lat szukam kolezanek i kolegow xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 9:07 am
nie robice sobie zarcikow z niego stressed :chaching: <= odglos przeladowania shotguna xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 12:11 pm
xBardielx nie robice sobie zarcikow z niego stressed :chaching: <= odglos przeladowania shotguna xp to twoja rodzina/znajomy? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 12:13 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 12:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 1:56 pm
baby-kid xBardielx nie robice sobie zarcikow z niego stressed :chaching: <= odglos przeladowania shotguna xp to twoja rodzina/znajomy? ninja rolleyes to moj wnuczek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 2:16 pm
xBardielx baby-kid xBardielx nie robice sobie zarcikow z niego stressed :chaching: <= odglos przeladowania shotguna xp to twoja rodzina/znajomy? ninja rolleyes to moj wnuczek bardziej kolega i tez wszystkich witam co napisali w moim poscie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 2:22 pm
spoko. czuj sie jak u siebie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 22, 2007 1:21 am
xBardielx nie robice sobie zarcikow z niego stressed :chaching: <= odglos przeladowania shotguna xp my sobie zawsze zarty robimy twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 22, 2007 1:42 am
xBardielx nie robice sobie zarcikow z niego stressed :chaching: <= odglos przeladowania shotguna xp nie boję się. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 22, 2007 2:15 am
a ja mam bejsbola...o! bejsbolowi nikt nie podskoczy xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 22, 2007 3:25 am
Hao Master of Fire xBardielx baby-kid xBardielx nie robice sobie zarcikow z niego stressed :chaching: <= odglos przeladowania shotguna xp to twoja rodzina/znajomy? ninja rolleyes to moj wnuczek bardziej kolega i tez wszystkich witam co napisali w moim poscie ninja kolega wnuczka! rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|