|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 9:16 am
Rid.. normalnie tylko pogratulowac wyboru biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 4:21 am
dobry wybór smile z tego, co zdążyłam zauważyć, persona jest godna zaufania smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 4:28 am
Pamietam jak sam porazpierwszy zostalem moderatorem. Stary nie wiesz w co sie wpakowales. Teraz bedziesz musial siedziec 25 godzin na dobe na gaia swieta nie swieta kumple graja w cs-a a ty czytaj te denne skojarzenia. Oceniaj wypociny konkursowe i wogle ehhh wpadles po uszy. Dzis sam juz jestem dziadkiem ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 4:40 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 5:37 am
opcy Rid.. normalnie tylko pogratulowac wyboru biggrin a tego jeszcze niewiem, zobacze jak bedzie sie sprawowal. alem bucyfale zaszalala sobie rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 5:41 am
Martines.PL Pamietam jak sam porazpierwszy zostalem moderatorem. Stary nie wiesz w co sie wpakowales. Teraz bedziesz musial siedziec 25 godzin na dobe na gaia swieta nie swieta kumple graja w cs-a a ty czytaj te denne skojarzenia. Oceniaj wypociny konkursowe i wogle ehhh wpadles po uszy. Dzis sam juz jestem dziadkiem .... nie strasz go! bo za kare pojdziesz do dławnika twisted pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 9:29 am
Ja tam nie mam zdania, nie wiem czy dobry wybór, zbytnio się tym nie interesuję xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 9:34 am
suicunka Ja tam nie mam zdania, nie wiem czy dobry wybór, zbytnio się tym nie interesuję xD i to jest prawidlowa postawa smile pogadamy jak minie troche czasu i jak bog pozwoli sie wykarze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 10:03 am
pewny siebie, ale przynajmniej dobrze placi xd
proponuje wzniesc jakis toast...chocby za pomyslna wspolprace i zeby ten konwent wypalil 3nodding w koncu kazda okazja dobra
*wznosi dzbanuszek do toastu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 10:17 am
*bierze kieliszek* no dobra, Malibu chętnie sie napiję [[i tak nie wiem o co łazi xD ]]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 10:31 am
ja proponuje moj moj ulubiony drink - Caipiroska
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 12:13 pm
a łe?! ja myślałam, że to mnie awansowaliście....
Gemma głosował przeciwko mnie, tak? evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 12:17 pm
eee a po co komu moderatorzy... NIECH ZAPANUJE ANARCHIA!!!!! twisted pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 12:30 pm
i zuo.
*tez bierze kielicha, a co*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 22, 2007 1:23 am
xBardielx ja proponuje moj moj ulubiony drink - Caipiroska ty nie pijesz twisted zakaz picia w godzinach pracy twisted a ze zawsze jestes w godzinach pracy to nic na to nie poradze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|