Podoba sie? |
sliczne |
|
32% |
[ 9 ] |
normalne |
|
21% |
[ 6 ] |
brzydule |
|
46% |
[ 13 ] |
|
Total Votes : 28 |
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 19, 2007 9:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 19, 2007 10:45 am
http://www.dreamofdoll.com/ <- o tu!a to moja ulubiona dziewczęca lalka heart  a to ulubione męskie (dziecięce) oboje są tak ładni, że nie mogę się zdecydować whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 19, 2007 11:38 am
gonk gonk gonk lalki zombie atakują!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 19, 2007 11:54 am
_b_u_r_a_k_ no przepiekne...cudowne wrecz... to byl sarkazm, prawda? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 19, 2007 11:58 am
ja tam nie wiem czym sie podniecacie razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 19, 2007 1:03 pm
wilkus _b_u_r_a_k_ no przepiekne...cudowne wrecz... to byl sarkazm, prawda? ninja To ze tobie sie nie podobaja to nie znaczy ze wszystkim maja sie nie podobac. Mi naprzyklad tez sie podobaja. Maja twarze bardzo podobne do ludzkich nie zadne tam plastikowe. Maja w sobie cos takiego ze mozna sie zakochac.  Naprzyklad ta jest taka smutna moze odczytac uczucia z twarzy. Byc moze niedawno jej piesek zmarl czy cos nie wiem :p.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 19, 2007 1:19 pm
Martines.PL To ze tobie sie nie podobaja to nie znaczy ze wszystkim maja sie nie podobac. Mi naprzyklad tez sie podobaja. poatakuj sobie kogo innego. stare to nie moja sprawa, czy komus sie podobaja, czy nie i nie obchodzi mnie to. znam Buraka od kilku lat i wydaje mi sie, ze to co powiedziala jest sarkazmem, jakoze takie rzeczy sa troche nie w jej stylu. [z reszta zobacz wczesniejszy jej post]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 4:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 4:09 am
Martines.PL wilkus _b_u_r_a_k_ no przepiekne...cudowne wrecz... to byl sarkazm, prawda? ninja To ze tobie sie nie podobaja to nie znaczy ze wszystkim maja sie nie podobac. Mi naprzyklad tez sie podobaja. Maja twarze bardzo podobne do ludzkich nie zadne tam plastikowe. Maja w sobie cos takiego ze mozna sie zakochac.. A dziurke w kroczu tez mają? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 5:06 am
Jedynie co mi wpadło w tych lakach to tylko niektóre ciuchy i włosy, reszta szajsko wygląda -.- za chiny ludowe tego bym nie kupiła, bałabym się zasnać, tak jak po Widmie xD Jush nawet wolę kupić mangę Vampire Princess Myu -.- ( ale i tak mi teraz Brzoskwinia w głowie lata xD )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 10:21 am
xBardielx ja tam nie wiem czym sie podniecacie razz no własnie. Jak byłam mała to bałam sie mojej lalki z rudymi włosami bo przypominała mi laleczke Chuckie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 10:24 am
Co po niektórzy mogliby odpuścić komentarze z cyklu: 'jak można kupić COŚ takiego'?! Ludki przecież to kwetia gustu-jednym się podoba innym nie tak jak jakaś spódnica, ser pleśniowy czy nie wiem...skarpetki XD. Mnie dolfy się bardzo podobają, zwłaszcza po sali na Dojiconie, gdzie po prostu zakochałam się w tych lalkach. Gdybym była dostatecznie forsiasta to bym kupiła dolfa z miłą chęcią (mam to w planach za parę lat-ceny jednak mnie zabijają... xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 20, 2007 1:41 pm
suicunka ( ale i tak mi teraz Brzoskwinia w głowie lata xD ) o Brzoskwinie lepiej kup 3nodding uwielbiam heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 4:36 am
Baranina Martines.PL wilkus _b_u_r_a_k_ no przepiekne...cudowne wrecz... to byl sarkazm, prawda? ninja To ze tobie sie nie podobaja to nie znaczy ze wszystkim maja sie nie podobac. Mi naprzyklad tez sie podobaja. Maja twarze bardzo podobne do ludzkich nie zadne tam plastikowe. Maja w sobie cos takiego ze mozna sie zakochac.. A dziurke w kroczu tez mają? twisted hmm nie wiem ja to sie nie znam na tych rzeczach, ale jak juz sobie kupie laleczke to ci opowiem jak bylo i wogle.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 21, 2007 10:05 am
wilkus _b_u_r_a_k_ no przepiekne...cudowne wrecz... to byl sarkazm, prawda? ninja znasz mnie tyle czasu i chcialas to zinterpretowac jako stwierdzenie niesarkastyczne gonk zaczynam sie zastanawiac czy mnie nie wkrecasz z ta miloscia ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|