|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 13, 2007 10:48 am
wilkus Daedhel wilkus aaa, a nie masz przypadkiem IE? wlacz mozille - powinno byc wszystko dobrze 3nodding tak, to jedyna znana mi przeglądarka, na której Gaia nigdy nie sprawiała żadnych kłopotów. w sensie ktora? xd jak logika zdania by na to wskazywała, mozilla. wink Zimtca Uzywam firefoksa i takze nie mam tego problemu. o ile moje dane są prawidłowe, mozilla i firefox to to samo... Pełna nazwa Mozilla Firefox, tak jak Jan Kowalski. neutral domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 13, 2007 10:56 am
Daedhel wilkus Daedhel wilkus aaa, a nie masz przypadkiem IE? wlacz mozille - powinno byc wszystko dobrze 3nodding tak, to jedyna znana mi przeglądarka, na której Gaia nigdy nie sprawiała żadnych kłopotów. w sensie ktora? xd jak logika zdania by na to wskazywała, mozilla. wink logika z zasady jest nielogiczna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 13, 2007 11:11 am
Daedhel Nszo-czi mi trejdy wogóle nie działają sweatdrop a zapłaciłaś 500 goldów za aktywację w banku Gambino? zaplacila, tylko cos jej sie sypnelo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 13, 2007 11:19 am
Mroovecka Daedhel Nszo-czi mi trejdy wogóle nie działają sweatdrop a zapłaciłaś 500 goldów za aktywację w banku Gambino? zaplacila, tylko cos jej sie sypnelo może powinna zapłacić raz jeszcze? Hmmm... nie jestem dobra w walce z Przepotężnym Systemem Komputerowym. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 13, 2007 11:56 am
Daedhel Mroovecka Daedhel Nszo-czi mi trejdy wogóle nie działają sweatdrop a zapłaciłaś 500 goldów za aktywację w banku Gambino? zaplacila, tylko cos jej sie sypnelo może powinna zapłacić raz jeszcze? Hmmm... nie jestem dobra w walce z Przepotężnym Systemem Komputerowym. xp na innym kompie działa emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 13, 2007 2:01 pm
Daedhel wilkus Daedhel wilkus aaa, a nie masz przypadkiem IE? wlacz mozille - powinno byc wszystko dobrze 3nodding tak, to jedyna znana mi przeglądarka, na której Gaia nigdy nie sprawiała żadnych kłopotów. w sensie ktora? xd jak logika zdania by na to wskazywała, mozilla. wink Zimtca Uzywam firefoksa i takze nie mam tego problemu. o ile moje dane są prawidłowe, mozilla i firefox to to samo... Pełna nazwa Mozilla Firefox, tak jak Jan Kowalski. neutral domokun Opera lepsza.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 13, 2007 3:47 pm
Nszo-czi Daedhel Mroovecka Daedhel Nszo-czi mi trejdy wogóle nie działają sweatdrop a zapłaciłaś 500 goldów za aktywację w banku Gambino? zaplacila, tylko cos jej sie sypnelo może powinna zapłacić raz jeszcze? Hmmm... nie jestem dobra w walce z Przepotężnym Systemem Komputerowym. xp na innym kompie działa emo Moze po prostu nie masz flasha/javy/obojętnie jakiego programu, który to obsługuje, albo masz za wolne/zapchane łącze? Mi trade jakis czas temu raz działał a raz nie, ale nie działał tylko wtedy, gdy miałam własnie łącze zajete (zapchana przepustowość) czyms innym. Samo minęlo, nie wiem jak rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|