|
|
|
|
Posted: Fri Aug 10, 2007 1:03 pm
...i prosimy o donaty...
a mi tylko dwie osoby donata dały, jakieś sto lat temu to było... crying
wiec zarabiam sama.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 11, 2007 1:19 am
ZebraDeath ...i prosimy o donaty... a mi tylko dwie osoby donata dały, jakieś sto lat temu to było... crying wiec zarabiam sama. to tez mrgreen . mi duzo osob dalo, bo nie zawsze prosze o goldy, czasem przydaja sie tez game itemy cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 11, 2007 2:55 am
Który garnitur mam jutro założyć? Ciemniejszy czy jaśniejszy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 11, 2007 5:34 am
degenerat Który garnitur mam jutro założyć? Ciemniejszy czy jaśniejszy? Jak bedzie ladna pogoda, zaloz jasny, a jesli bedzie padalo - wloz ciemny. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 11, 2007 7:20 am
Zalezy od krawata i koszuli.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 11, 2007 9:50 am
Zimtca degenerat Który garnitur mam jutro założyć? Ciemniejszy czy jaśniejszy? Jak bedzie ladna pogoda, zaloz jasny, a jesli bedzie padalo - wloz ciemny. mrgreen na odwrót! ciemny jak będzie ładna i jasny jak będzie padało, to się będzies wyróżniać z tłumu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 11, 2007 12:20 pm
Maris274 Zimtca degenerat Który garnitur mam jutro założyć? Ciemniejszy czy jaśniejszy? Jak bedzie ladna pogoda, zaloz jasny, a jesli bedzie padalo - wloz ciemny. mrgreen na odwrót! ciemny jak będzie ładna i jasny jak będzie padało, to się będzies wyróżniać z tłumu Zwlaszcza, jak ktos go ochlapie woda z kaluzy lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 11, 2007 1:35 pm
Zimtca Maris274 Zimtca degenerat Który garnitur mam jutro założyć? Ciemniejszy czy jaśniejszy? Jak bedzie ladna pogoda, zaloz jasny, a jesli bedzie padalo - wloz ciemny. mrgreen na odwrót! ciemny jak będzie ładna i jasny jak będzie padało, to się będzies wyróżniać z tłumu Zwlaszcza, jak ktos go ochlapie woda z kaluzy lol to niech uwaza...mi dzisiaj psa oblali ale ja ocalałam biggrin tylko że musiałam go potem myć Xx niestety mama nie dała się przekupić gonk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 11, 2007 1:37 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 12, 2007 2:38 am
hmm, to teraz ja. jak mam rozreklamowac swoje prace, zeby ktos je kupowal?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 12, 2007 3:48 am
wilkus hmm, to teraz ja. jak mam rozreklamowac swoje prace, zeby ktos je kupowal? pisz na popularnych forumach-sklepikach że zapraszasz do art szhopu i podawaj linka nawet jezeli masz go w sygnaturce...i tak codziennie albo co drugi dzienn w tych popularnych...napewno zadziala...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 12, 2007 3:57 am
Szukam porady, mam na oku dużo Colectible, ale jak wiadomo brak mi kaski, co najgorsze nie chodzą mi puzzle. Co mam zrobić, żeby najprościej zarobić jakaś sumkę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 12, 2007 5:04 am
wygląda mi na to, że głównym zagadnieniem, z jakim będzie się musiała uporać Pani Porada, będą korzystne sposoby zarabiania kasy na Gai. xd
Ja mam pytanko, a raczej prośbę. Prosiłabym o linki do jakichś oryginalnych (w pozytywnym znaczeniu tego słowa) stron internetowych (nudzi mi się). biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 12, 2007 5:26 am
Maris274 wilkus hmm, to teraz ja. jak mam rozreklamowac swoje prace, zeby ktos je kupowal? pisz na popularnych forumach-sklepikach że zapraszasz do art szhopu i podawaj linka nawet jezeli masz go w sygnaturce...i tak codziennie albo co drugi dzienn w tych popularnych...napewno zadziala... spoko. *idzie to poczynic na chatterboxie* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 12, 2007 7:58 am
miła pani Porado ja szukam jakiejś gustownej broni(na razie na gai xp ) tyle,że w jakiejś sensownej cenie. podoba mi się katana,ale 90.000g to ja w tym życiu nie uzbieram stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|