|
|
|
|
Posted: Sat Aug 11, 2007 10:39 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 11, 2007 11:10 am
a mnie znowu połączenie lokalne nie działa domokun xp evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 11, 2007 12:43 pm
eee.... jak każdy inny avek?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 11, 2007 1:33 pm
dodam (żeby pani kapitan nie czuła się odrzucona) że zebra też wygląda ładnie w tych tam gogielkach biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 12, 2007 2:08 pm
Kurde, ja się nie lubię lizusowac :XP: Chyba ze mam z tego korzyści erotyczne dramallama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 12, 2007 2:09 pm
Maris274 dodam (żeby pani kapitan nie czuła się odrzucona) że zebra też wygląda ładnie w tych tam gogielkach biggrin znowu lizusisz mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 13, 2007 2:23 am
zmora13 Maris274 dodam (żeby pani kapitan nie czuła się odrzucona) że zebra też wygląda ładnie w tych tam gogielkach biggrin znowu lizusisz mrgreen wiem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 13, 2007 1:30 pm
Normalnie jakiś fetysz cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 14, 2007 11:33 am
Yajo Normalnie jakiś fetysz cool lizusowanie? to moje przeznaczenie...ale nie gardzę tymi co mi się lizuszą wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 14, 2007 1:56 pm
wlsanie, apropos, albo i nie. widzialam na chatterboxie topic - czy chcesz donata? ;adnie grzecznie weszlam, zobaczyc o co chodzi - kasa jest fajne, ale bez przesady... otoz sek w tym, ze wacpanna kazala ludziom rozbierac avki, klekac przed nia i ja zabawiac. normalnie mnie trafilo stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 14, 2007 2:07 pm
wilkus wlsanie, apropos, albo i nie. widzialam na chatterboxie topic - czy chcesz donata? ;adnie grzecznie weszlam, zobaczyc o co chodzi - kasa jest fajne, ale bez przesady... otoz sek w tym, ze wacpanna kazala ludziom rozbierac avki, klekac przed nia i ja zabawiac. normalnie mnie trafilo stressed czyżby zbyt bujna wyobraźnia?? a może toksyczni rodzice....tak to napewno patologiczna rodzina !!! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 14, 2007 2:17 pm
Maris274 Yajo Normalnie jakiś fetysz cool lizusowanie? to moje przeznaczenie...ale nie gardzę tymi co mi się lizuszą wink A jakie maja z tego korzyści? rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 14, 2007 2:18 pm
Maris274 wilkus wlsanie, apropos, albo i nie. widzialam na chatterboxie topic - czy chcesz donata? ;adnie grzecznie weszlam, zobaczyc o co chodzi - kasa jest fajne, ale bez przesady... otoz sek w tym, ze wacpanna kazala ludziom rozbierac avki, klekac przed nia i ja zabawiac. normalnie mnie trafilo stressed czyżby zbyt bujna wyobraźnia?? a może toksyczni rodzice....tak to napewno patologiczna rodzina !!! XD Amerykanka lat max. 13.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 14, 2007 2:19 pm
najgorsze jest to, ze ludzie tak robili, jak chciala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 14, 2007 2:27 pm
wilkus wlsanie, apropos, albo i nie. widzialam na chatterboxie topic - czy chcesz donata? ;adnie grzecznie weszlam, zobaczyc o co chodzi - kasa jest fajne, ale bez przesady... otoz sek w tym, ze wacpanna kazala ludziom rozbierac avki, klekac przed nia i ja zabawiac. normalnie mnie trafilo stressed jak to jest fizycznie mozliwe? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|