|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 12:56 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 1:17 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 1:32 pm
Venachon legabei achoz gavoa meod shel anashim.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 1:50 pm
Ninanna Venachon legabei achoz gavoa meod shel anashim. Letzaari. Noa sipra al sicha bein ben dod shela lesavta shela: "Hallo." "Hey Savta ma shlomech?" "Klum, ani rak yoshevet leyad hatelefon vemechaka shetitkasher." *Nituk*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 2:29 pm
Im A Little Pea Letzaari. Noa sipra al sicha bein ben dod shela lesavta shela: "Hallo." "Hey Savta ma shlomech?" "Klum, ani rak yoshevet leyad hatelefon vemechaka shetitkasher." *Nituk* Mukar. Leima sheli (veli) yesh hamon yetziot shekaele derech keva, ksheet'apes machar etzotet kama mehen. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 5:26 am
Hit'apasti. Bechol mikre, ksheod hainu menuyim lePelephone kibalnu efsharut leshlichat SMSim chinam ulelo hagbala lemenuyim nosafim beota hachevra lemeshech tkufat zman ushtoyot; yom leacher miken nish'arti babait (likrat matkonet o bagrut, ani lo mamash zocheret karega), veimi shalcha li dei harbe haMSMim metupashim; beshalav mesuyam hearti la al ze, az hi shalcha li, "at mamash polaniya. Ze lo hachinuch shekibalt mimeni. Ani pashut eshev li levad ubesheket bamisrad heafel vehakar sheli. Nitrae babait". Ani ohevet ota.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 5:30 am
Ninanna Hit'apasti. Bechol mikre, ksheod hainu menuyim lePelephone kibalnu efsharut leshlichat SMSim chinam ulelo hagbala lemenuyim nosafim beota hachevra lemeshech tkufat zman ushtoyot; yom leacher miken nish'arti babait (likrat matkonet o bagrut, ani lo mamash zocheret karega), veimi shalcha li dei harbe haMSMim metupashim; beshalav mesuyam hearti la al ze, az hi shalcha li, "at mamash polaniya. Ze lo hachinuch shekibalt mimeni. Ani pashut eshev li levad ubesheket bamisrad heafel vehakar sheli. Nitrae babait". Ani ohevet ota. Ima shelach mamash matzchika oti.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 25, 2007 5:42 am
Im A Little Pea Ima shelach mamash matzchika oti. Ani chayevet lehaskim. Hi gam toemet rov hazman lastereotip shel haem hayehudiya, az bichlal. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 5:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 5:27 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 5:32 am
אךך, כן. טוב, לפחות עכשיו גם לי יש סיבה מספיק טובה לכתוב בפונט 'נוכרי'. אז מה נגמר בסוף עם הרומן של פדידה ופדיד?י
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 5:34 am
Einllikoach אךך, כן. טוב, לפחות עכשיו גם לי יש סיבה מספיק טובה לכתוב בפונט 'נוכרי'. אז מה נגמר בסוף עם הרומן של פדידה ופדיד?י מה הסיבה? סיפרתי לך, סקילה בכיכר דמשק. היה עצוב.
את יודעת שהרבה יותר קר לי פה? אני לא יודעת למה. אצלנו בערך 8- בלילה וכאן היה בערך 2-3, ועדיין יותר קר לי פה...י
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 5:40 am
Im A Little Pea מה הסיבה? סיפרתי לך, סקילה בכיכר דמשק. היה עצוב.
את יודעת שהרבה יותר קר לי פה? אני לא יודעת למה. אצלנו בערך 8- בלילה וכאן 9, ועדיין יותר קר לי פה...י אוה, חבל, כבר קיוויתי שבכל זאת היה מסתבר שפדיד לא מת אלא רק נכנס למוות קליני שממנו יצא ממנו בסופו של דבר. מה נعשה.י
דווקא בימים האחרונים היו איזה מינוס שתי מעלות על הבוקר.. מעונן או גשום אצלכם בכלל?י
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 5:44 am
Einllikoach Im A Little Pea מה הסיבה? סיפרתי לך, סקילה בכיכר דמשק. היה עצוב.
את יודעת שהרבה יותר קר לי פה? אני לא יודעת למה. אצלנו בערך 8- בלילה וכאן 9, ועדיין יותר קר לי פה...י אוה, חבל, כבר קיוויתי שבכל זאת היה מסתבר שפדיד לא מת אלא רק נכנס למוות קליני שממנו יצא ממנו בסופו של דבר. מה נعשה.י
דווקא בימים האחרונים היו איזה מינוס שתי מעלות על הבוקר.. מעונן או גשום אצלכם בכלל?י לא.. היה ממש יבש, שזה חבל. מעט המשקעים שהיו היו שלג מן הסתם, אבל הם היו מעטים ולא יצא אפקטיבי במיוחד. לא שא-ווה. בכלל איכסה של שנה מהבחינה הזו. גם החרמון בקושי מושלג, הצד הסורי יותר אבל למי זה עוזר, אה? זה מה שאנחנו מקבלים על זה שנסענו באוטו יותר מדי. XPי
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jan 18, 2008 5:59 am
Im A Little Pea לא.. היה ממש יבש, שזה חבל. מעט המשקעים שהיו היו שלג מן הסתם, אבל הם היו מעטים ולא יצא אפקטיבי במיוחד. לא שא-ווה. בכלל איכסה של שנה מהבחינה הזו. גם החרמון בקושי מושלג, הצד הסורי יותר אבל למי זה עוזר, אה? זה מה שאנחנו מקבלים על זה שנסענו באוטו יותר מדי. XPי הא, נו, לפחות היה אצלכם שלג, מה את מלוננת. אולי בגלל זה שהעמק נמצא במקום נמוך יחסית הרבה יותר קר כאן, למרות שלי קר רק בידיים-אוזניים-אף. xp כל הקור הזה הוא בכלל קונספירציה של מדינות ערב, שאצלם מושלג ואת כל הקור הם מעבירים אלינו בלי פתית אחד של שלג, החוצפנים.י
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|