|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:41 am
Kiray kolejny raz zmiana nicka...Twisted_Exile xd ide sie przebrac... whee heart whee niom kolejna whee heart whee nie da sie przebrac sama probuje od wczoraj wieczorem crying twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:41 am
Kiray kolejny raz zmiana nicka...Twisted_Exile xd ide sie przebrac... tylko wracaj szybko bo musimy cos obgadac, bo wiesz trzeba bedzie siasc na glownym i zbierac kase na dozbrojenie palestyny ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:43 am
Julka revcat Julka no wiec witam, in new skin, maybe in new last live... Witam porucznik Ar....Julka! Prosze zdac mi raport z wczorajszej klotni na pogg.. pirate Koza calkiem niewiadomo czemu zaczal sie mnie czepiac, a ja mialam poprostu zalamke nerwowa, wkurzylam sie poskarzylam moderatorowi ze to nie pierwszy raz, Koza dostal upomnienie na HP ale nie umiela sie zamknac, udawal inteligentnego no i zacza WYRAZAC SWOJE ZDANIE czego no wiadmoo nie powinien az tak oficjalnie robic, zakonczylo sie to tym ze zostal zbanowany a Del chodzi wkurzona na mnie, wiec wrocilam na swoje stare konto i ukrywam sie ^^ helou Kiray ^^ sie porobilo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:44 am
Twisted_Exile Kiray kolejny raz zmiana nicka...Twisted_Exile xd ide sie przebrac... whee heart whee niom kolejna whee heart whee nie da sie przebrac sama probuje od wczoraj wieczorem crying twisted ...yyy...a co w tym trudnego? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:45 am
Kiray Twisted_Exile Kiray kolejny raz zmiana nicka...Twisted_Exile xd ide sie przebrac... whee heart whee niom kolejna whee heart whee nie da sie przebrac sama probuje od wczoraj wieczorem crying twisted ...yyy...a co w tym trudnego? xd ehhhhh...nic buraku ale sie nie wczytuje obrazek i nie moge sie przebrac xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:45 am
Kiray Julka revcat Julka no wiec witam, in new skin, maybe in new last live... Witam porucznik Ar....Julka! Prosze zdac mi raport z wczorajszej klotni na pogg.. pirate Koza calkiem niewiadomo czemu zaczal sie mnie czepiac, a ja mialam poprostu zalamke nerwowa, wkurzylam sie poskarzylam moderatorowi ze to nie pierwszy raz, Koza dostal upomnienie na HP ale nie umiela sie zamknac, udawal inteligentnego no i zacza WYRAZAC SWOJE ZDANIE czego no wiadmoo nie powinien az tak oficjalnie robic, zakonczylo sie to tym ze zostal zbanowany a Del chodzi wkurzona na mnie, wiec wrocilam na swoje stare konto i ukrywam sie ^^ helou Kiray ^^ sie porobilo xd zarzuce wam zaraz link, poprostu gosc jest... dziwny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:46 am
Julka tylko wracaj szybko bo musimy cos obgadac, bo wiesz trzeba bedzie siasc na glownym i zbierac kase na dozbrojenie palestyny ^^ jestem..jaki masz interes do mnie? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:48 am
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Kiray kolejny raz zmiana nicka...Twisted_Exile xd ide sie przebrac... whee heart whee niom kolejna whee heart whee nie da sie przebrac sama probuje od wczoraj wieczorem crying twisted ...yyy...a co w tym trudnego? xd ehhhhh...nic buraku ale sie nie wczytuje obrazek i nie moge sie przebrac xd twisted ale ja nie poszedlem sie przebrac na gai tylko w realu xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:48 am
Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Kiray kolejny raz zmiana nicka...Twisted_Exile xd ide sie przebrac... whee heart whee niom kolejna whee heart whee nie da sie przebrac sama probuje od wczoraj wieczorem crying twisted ...yyy...a co w tym trudnego? xd ehhhhh...nic buraku ale sie nie wczytuje obrazek i nie moge sie przebrac xd twisted ale ja nie poszedlem sie przebrac na gai tylko w realu xp xd dobry pomysl tez to pojde zrobic whee heart whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:50 am
Tu siem zaczelo reszte musicie sobie wylapywac ^^ link
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:51 am
Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Kiray Twisted_Exile Kiray kolejny raz zmiana nicka...Twisted_Exile xd ide sie przebrac... whee heart whee niom kolejna whee heart whee nie da sie przebrac sama probuje od wczoraj wieczorem crying twisted ...yyy...a co w tym trudnego? xd ehhhhh...nic buraku ale sie nie wczytuje obrazek i nie moge sie przebrac xd twisted ale ja nie poszedlem sie przebrac na gai tylko w realu xp xd dobry pomysl tez to pojde zrobic whee heart whee twisted jezeli siedzisz na wpolrozneglizowana to nie przebieraj sie... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:53 am
Kiray jezeli siedzisz na wpolrozneglizowana to nie przebieraj sie... xd stare tak bylo przed chwila ale juz nie jest whee heart whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:55 am
Twisted_Exile Kiray jezeli siedzisz na wpolrozneglizowana to nie przebieraj sie... xd stare tak bylo przed chwila ale juz nie jest whee heart whee twisted crying crying crying crying czemu mi to robisz crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:55 am
Kiray Julka tylko wracaj szybko bo musimy cos obgadac, bo wiesz trzeba bedzie siasc na glownym i zbierac kase na dozbrojenie palestyny ^^ jestem..jaki masz interes do mnie? xd no wiesz, jak to kukus powiedzial za zyda nie warto isc do wiezienia ale przydalo by sie ich pozbyc ^^ wiec bierzemy wszystkich, idziemy na centralny i zbieramy na dozbrojenie palestyny ^^ tylko musimy jakis termin ustalic najepiej we wrzesniu ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:56 am
Kiray Twisted_Exile Kiray jezeli siedzisz na wpolrozneglizowana to nie przebieraj sie... xd stare tak bylo przed chwila ale juz nie jest whee heart whee twisted crying crying crying crying czemu mi to robisz crying crying crying twisted bo jestem zla okrutna dziewczynka twisted *polewa mu* nie smutaj sie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|