|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 11:02 am
Kyoko Suomi Delein Kyoko Suomi Wow, jesteśmy teraz na stronie 1989 (mój rocznik, czyli dobry rocznik wink ). EEe tam najlepszy to '87 ^^ raczej nie. moja sis jest z 87 i jest troche.. hmm.. cieciowata Ale siostry i bracia tak mają...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 11:02 am
wired_00 helo wszystkim * wchodzi do pokoju* czy coś mnie omineło? sporo..bo ludzie prezentowali swoje fotki ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 11:03 am
mmm... jak fajna noc jest dzisiaj ^^
a tak wogóle, to wróciłem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla BeeWolf Cirilla BeeWolf Aidanna *siedze pod kocykiem przutulona do ogonka...* nikt mnie nielubi, nikt niezwraca na mnie uwagi... a jak poznam kogos fajnego po paru minutach mnie olewa... zapomina... crying Trudo wszyskim naraz dogodzić na mnie też czasem bniek tmnie zwraca uwagi ?i co nie jecze ! głowa do gory ! beeWolf na ciebie nie zwracaja uwagi? eek az sie dziwie stare stare A zebyś wiedziałą czasem maja mnie w dupie ! nigdy nie zauwazyłam stare stare to mnei maja w dupie zawsze... ale to normalka jak juz mówiłam ^^ za to nasza Aidanna ma niezły problem, najwyraźniej ma ochote złapac jakiegos faceta i zniewolic a jej nie wychodzi. bez urazy prosze ^^ sweatdrop no coz... *zeskakuje ze stolu i siadam na foteliku* niewychodzi mi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Pisarz no sprobowałabys inaczej :p mrrNie, no taka wstrętna nie będę ^^ *przytula się* przejdzmy na gadulca gwiazdko bo qrwicy dostaje przez ta Gaie scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 11:04 am
wired_00 helo wszystkim * wchodzi do pokoju* czy coś mnie omineło? jeloł panienko !! najleprzy rocznik 85'' młodzi zdolni energiczni piekni ::* ne omi :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 11:04 am
Labudziak wired_00 helo wszystkim * wchodzi do pokoju* czy coś mnie omineło? sporo..bo ludzie prezentowali swoje fotki ^_^ aha , mogłam swoją pokazać xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 11:05 am
wired_00 Labudziak wired_00 helo wszystkim * wchodzi do pokoju* czy coś mnie omineło? sporo..bo ludzie prezentowali swoje fotki ^_^ aha , mogłam swoją pokazać xd pokaż teraz smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 11:06 am
wired_00 Labudziak wired_00 helo wszystkim * wchodzi do pokoju* czy coś mnie omineło? sporo..bo ludzie prezentowali swoje fotki ^_^ aha , mogłam swoją pokazać xd dobrze, że ja swojej nie pookazałem, ludzie by ze mną nie gadali ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Geralt_Bialy_Wilk mmm... jak fajna noc jest dzisiaj ^^ a tak wogóle, to wróciłem... witaj Geralciku *mówi niemrawo nadal wycierajac łezki* nic mi nie jest, tylko mnie chwilowa depresja złapała...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla Kyoko Suomi BeeWolf A zebyś wiedziałą czasem maja mnie w dupie ! A mnie to prawie zawsze mają, ale mnie to wali xp no wiesz ja cie nie mam w dupie stare jej miło wink ...ale mnie to klepie jak sie mnia ktos nie interesuje no chyba ze mi zalezy na osobie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Kyoko Suomi Delein Kyoko Suomi Wow, jesteśmy teraz na stronie 1989 (mój rocznik, czyli dobry rocznik wink ). EEe tam najlepszy to '87 ^^ raczej nie. moja sis jest z 87 i jest troche.. hmm.. cieciowata Ale siostry i bracia tak mają... biggrin no może
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf najleprzy rocznik 85'' młodzi zdolni energiczni piekni ::* ne omi :* pewnie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla wired_00 helo wszystkim * wchodzi do pokoju* czy coś mnie omineło? dość duzo, ale nie mam siły s\tłumaczyc. Jakos mi sie na płacz zebrało... *siada na ziemi i ociera łezki* jak ja nie lubie miec chwilowej depresji podbiegam i przytulam cirill
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 11:08 am
Cirilla Geralt_Bialy_Wilk mmm... jak fajna noc jest dzisiaj ^^ a tak wogóle, to wróciłem... witaj Geralciku *mówi niemrawo nadal wycierajac łezki* nic mi nie jest, tylko mnie chwilowa depresja złapała... ojej... *tulimy-tulimy* nie przejmuj sie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|