|
|
|
|
Posted: Fri Aug 05, 2005 11:38 am
Antoni_Piczywlos Ridsu Antoni_Piczywlos Ridsu Ozual KURWA MAC, PRZEZ CALA PIERDOLONA NOC NAPIERDALA MNIE TA CHUJOWA REKA, KURWA NIC TAK MNIE NIEBOLALO JESZCZE KURWA .... MIALEM WRAZENIE JAK BYM ROZERWAL WSZYSTKIE PIERDOLONE SCIEGNA W REKU, KURWA DO 5 W NOCY NIEMOGLEM ZASNAC PRZEZ TO GOWNO .... eh przynajmniej teraz nieboli stare nie martw sie mnie od 3dni brzuch napierdala xd a mnie dziwka w chuja ugryzła jak mi obciągała ehhh.... sweatdrop niektorzy to problemy maja bardzo wysokiej rangi tak jak np antoni mrgreen a żebyś wiedziała... dowiesz się jaka to chujnia jak cie jakiś fagas kiedyś wyhaczy siekaczem za łechtaczkę czy warę... przyjemne to to nie jest, zapewniam... uzywaj przy okazji wielkich liter, analfabetko a ty pisz tak cobym wiedziala co tam pisze a nie sie polowy zdania domyslala
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 05, 2005 11:47 am
Ridsu Antoni_Piczywlos Ridsu Antoni_Piczywlos Ridsu Ozual KURWA MAC, PRZEZ CALA PIERDOLONA NOC NAPIERDALA MNIE TA CHUJOWA REKA, KURWA NIC TAK MNIE NIEBOLALO JESZCZE KURWA .... MIALEM WRAZENIE JAK BYM ROZERWAL WSZYSTKIE PIERDOLONE SCIEGNA W REKU, KURWA DO 5 W NOCY NIEMOGLEM ZASNAC PRZEZ TO GOWNO .... eh przynajmniej teraz nieboli stare nie martw sie mnie od 3dni brzuch napierdala xd a mnie dziwka w chuja ugryzła jak mi obciągała ehhh.... sweatdrop niektorzy to problemy maja bardzo wysokiej rangi tak jak np antoni mrgreen a żebyś wiedziała... dowiesz się jaka to chujnia jak cie jakiś fagas kiedyś wyhaczy siekaczem za łechtaczkę czy warę... przyjemne to to nie jest, zapewniam... uzywaj przy okazji wielkich liter, analfabetko a ty pisz tak cobym wiedziala co tam pisze a nie sie polowy zdania domyslala a co? podstaw języka polskiego też nie znasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 06, 2005 12:52 pm
Antoni_Piczywlos Ridsu Antoni_Piczywlos Ridsu Antoni_Piczywlos Ridsu Ozual KURWA MAC, PRZEZ CALA PIERDOLONA NOC NAPIERDALA MNIE TA CHUJOWA REKA, KURWA NIC TAK MNIE NIEBOLALO JESZCZE KURWA .... MIALEM WRAZENIE JAK BYM ROZERWAL WSZYSTKIE PIERDOLONE SCIEGNA W REKU, KURWA DO 5 W NOCY NIEMOGLEM ZASNAC PRZEZ TO GOWNO .... eh przynajmniej teraz nieboli stare nie martw sie mnie od 3dni brzuch napierdala xd a mnie dziwka w chuja ugryzła jak mi obciągała ehhh.... sweatdrop niektorzy to problemy maja bardzo wysokiej rangi tak jak np antoni mrgreen a żebyś wiedziała... dowiesz się jaka to chujnia jak cie jakiś fagas kiedyś wyhaczy siekaczem za łechtaczkę czy warę... przyjemne to to nie jest, zapewniam... uzywaj przy okazji wielkich liter, analfabetko a ty pisz tak cobym wiedziala co tam pisze a nie sie polowy zdania domyslala a co? podstaw języka polskiego też nie znasz? idz sobie potrzepac twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 06, 2005 1:09 pm
Ridsu Antoni_Piczywlos Ridsu Antoni_Piczywlos Ridsu Antoni_Piczywlos Ridsu Ozual KURWA MAC, PRZEZ CALA PIERDOLONA NOC NAPIERDALA MNIE TA CHUJOWA REKA, KURWA NIC TAK MNIE NIEBOLALO JESZCZE KURWA .... MIALEM WRAZENIE JAK BYM ROZERWAL WSZYSTKIE PIERDOLONE SCIEGNA W REKU, KURWA DO 5 W NOCY NIEMOGLEM ZASNAC PRZEZ TO GOWNO .... eh przynajmniej teraz nieboli stare nie martw sie mnie od 3dni brzuch napierdala xd a mnie dziwka w chuja ugryzła jak mi obciągała ehhh.... sweatdrop niektorzy to problemy maja bardzo wysokiej rangi tak jak np antoni mrgreen a żebyś wiedziała... dowiesz się jaka to chujnia jak cie jakiś fagas kiedyś wyhaczy siekaczem za łechtaczkę czy warę... przyjemne to to nie jest, zapewniam... uzywaj przy okazji wielkich liter, analfabetko a ty pisz tak cobym wiedziala co tam pisze a nie sie polowy zdania domyslala a co? podstaw języka polskiego też nie znasz? idz sobie potrzepac twisted dziś już się dwa razy zjeżdżałem na ręcznym... zaraz ide do jednej laski to sobie podymam... kurwa, może wreszcie mi ulży, bo wciąż mi pała zęby wybija... dziękuję za troskę, ale nadal nie licz, że cię polubię, no chyba, że okażesz się zajebiście ładna i lubisz ostre rżnięcie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 07, 2005 10:33 am
Antoni_Piczywlos Ridsu Antoni_Piczywlos Ridsu Antoni_Piczywlos Ridsu Antoni_Piczywlos Ridsu Ozual KURWA MAC, PRZEZ CALA PIERDOLONA NOC NAPIERDALA MNIE TA CHUJOWA REKA, KURWA NIC TAK MNIE NIEBOLALO JESZCZE KURWA .... MIALEM WRAZENIE JAK BYM ROZERWAL WSZYSTKIE PIERDOLONE SCIEGNA W REKU, KURWA DO 5 W NOCY NIEMOGLEM ZASNAC PRZEZ TO GOWNO .... eh przynajmniej teraz nieboli stare nie martw sie mnie od 3dni brzuch napierdala xd a mnie dziwka w chuja ugryzła jak mi obciągała ehhh.... sweatdrop niektorzy to problemy maja bardzo wysokiej rangi tak jak np antoni mrgreen a żebyś wiedziała... dowiesz się jaka to chujnia jak cie jakiś fagas kiedyś wyhaczy siekaczem za łechtaczkę czy warę... przyjemne to to nie jest, zapewniam... uzywaj przy okazji wielkich liter, analfabetko a ty pisz tak cobym wiedziala co tam pisze a nie sie polowy zdania domyslala a co? podstaw języka polskiego też nie znasz? idz sobie potrzepac twisted dziś już się dwa razy zjeżdżałem na ręcznym... zaraz ide do jednej laski to sobie podymam... kurwa, może wreszcie mi ulży, bo wciąż mi pała zęby wybija... dziękuję za troskę, ale nadal nie licz, że cię polubię, no chyba, że okażesz się zajebiście ładna i lubisz ostre rżnięcie ja ciebie tez nie lubie i niech tak zostanie fajnie jest mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 07, 2005 10:37 am
yyy ... teges ... cytaty .... yyy ... teges ... spokooj ... yyy ... teges ... ja go tesh nie lubie ... bo jest hamski i ... teges stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 07, 2005 10:40 am
Addik yyy ... teges ... cytaty .... yyy ... teges ... spokooj ... yyy ... teges ... ja go tesh nie lubie ... bo jest hamski i ... teges stare a orzecha skruszysz? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 07, 2005 11:32 am
Addik yyy ... teges ... cytaty .... yyy ... teges ... spokooj ... yyy ... teges ... ja go tesh nie lubie ... bo jest hamski i ... teges stare nikt cie nie pytał o zdanie, zjebany ryju
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 10:13 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 10:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 10:16 am
a mi inventory nie dziala *kladzie ja na lozku i jezdzi paluszkiem po jej brzuszku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 10:16 am
Ozzwald a mi inventory nie dziala *kladzie ja na lozku i jezdzi paluszkiem po jej brzuszku* *całuje go po szyi mrucząc do uszka* mrrrr heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 10:18 am
Ita Lockheart Ozzwald a mi inventory nie dziala *kladzie ja na lozku i jezdzi paluszkiem po jej brzuszku* *całuje go po szyi mrucząc do uszka* mrrrr heart czy teraz moge sobie pozwolic na wiecej ? redface heart *lize jej uda od wewnetrznej strony*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 10:20 am
Ozzwald Ita Lockheart Ozzwald a mi inventory nie dziala *kladzie ja na lozku i jezdzi paluszkiem po jej brzuszku* *całuje go po szyi mrucząc do uszka* mrrrr heart czy teraz moge sobie pozwolic na wiecej ? redface heart *lize jej uda od wewnetrznej strony* oczywiście redface wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 10:23 am
Ita Lockheart Ozzwald Ita Lockheart Ozzwald a mi inventory nie dziala *kladzie ja na lozku i jezdzi paluszkiem po jej brzuszku* *całuje go po szyi mrucząc do uszka* mrrrr heart czy teraz moge sobie pozwolic na wiecej ? redface heart *lize jej uda od wewnetrznej strony* oczywiście redface wink heart *sciaga jej majteczki i caluje jej skarb, poczym wlazi na nia i delikatnie przygryza jej warge*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|