|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 12:38 am
tak jest panie kapi.... generale xd ninja a czy ta misja to aby niebezpieczna nie jest? ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 12:55 am
Real_Twisted tak jest panie kapi.... generale xd ninja a czy ta misja to aby niebezpieczna nie jest? ninja twisted jest bardzo niebezpieczna..czy dam rade nie wiem ale jak mawial kierownik naszego schroniska.."pierwsze koty za ploty".... ugabuga! dodalem temat prosze sie zaznajomic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 12:57 am
revcat Real_Twisted tak jest panie kapi.... generale xd ninja a czy ta misja to aby niebezpieczna nie jest? ninja twisted jest bardzo niebezpieczna..czy dam rade nie wiem ale jak mawial kierownik naszego schroniska.."pierwsze koty za ploty".... ugabuga! dodalem temat prosze sie zaznajomic juz sie zaznajomilam panie generale 3nodding czyli sie nie dowiem jak to misja? w tym temacie co pan general napisal powinny jeszcze sie znalesc informacje o planowanych akcjach na POGG(by kazdy mogl sie pryzlaczyc) tak mi sie wydaje xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:08 am
Real_Twisted revcat Real_Twisted tak jest panie kapi.... generale xd ninja a czy ta misja to aby niebezpieczna nie jest? ninja twisted jest bardzo niebezpieczna..czy dam rade nie wiem ale jak mawial kierownik naszego schroniska.."pierwsze koty za ploty".... ugabuga! dodalem temat prosze sie zaznajomic juz sie zaznajomilam panie generale 3nodding czyli sie nie dowiem jak to misja? w tym temacie co pan general napisal powinny jeszcze sie znalesc informacje o planowanych akcjach na POGG(by kazdy mogl sie pryzlaczyc) tak mi sie wydaje xd twisted wszystko bedzie zamieszczane na biezaco...po uprzedni uzgodnieniu z reszta dowodcow... pirate mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:21 am
revcat Real_Twisted revcat Real_Twisted tak jest panie kapi.... generale xd ninja a czy ta misja to aby niebezpieczna nie jest? ninja twisted jest bardzo niebezpieczna..czy dam rade nie wiem ale jak mawial kierownik naszego schroniska.."pierwsze koty za ploty".... ugabuga! dodalem temat prosze sie zaznajomic juz sie zaznajomilam panie generale 3nodding czyli sie nie dowiem jak to misja? w tym temacie co pan general napisal powinny jeszcze sie znalesc informacje o planowanych akcjach na POGG(by kazdy mogl sie pryzlaczyc) tak mi sie wydaje xd twisted wszystko bedzie zamieszczane na biezaco...po uprzedni uzgodnieniu z reszta dowodcow... pirate mrgreen oi! to polewaj generale za przyszle udane akcje xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:26 am
no wiec witam, in new skin, maybe in new last live...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:29 am
Julka no wiec witam, in new skin, maybe in new last live... twisted witay.... nowy partyzant? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:29 am
Real_Twisted oi! to polewaj generale za przyszle udane akcje xd twisted oi! *polewa* to sie napijmy za nowe dekrety i monity itp. pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:30 am
revcat Real_Twisted oi! to polewaj generale za przyszle udane akcje xd twisted oi! *polewa* to sie napijmy za nowe dekrety i monity itp. pirate whee heart whee jeszcze powinienes wypisac kto ma jaki stopien na RP whee heart whee *pije* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:32 am
Julka no wiec witam, in new skin, maybe in new last live... Witam porucznik ....Julka! Prosze zdac mi raport z wczorajszej klotni na pogg.. pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:35 am
blaugh wasssssssssssuuuuup blaugh twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:37 am
revcat Julka no wiec witam, in new skin, maybe in new last live... Witam porucznik Ar....Julka! Prosze zdac mi raport z wczorajszej klotni na pogg.. pirate Koza calkiem niewiadomo czemu zaczal sie mnie czepiac, a ja mialam poprostu zalamke nerwowa, wkurzylam sie poskarzylam moderatorowi ze to nie pierwszy raz, Koza dostal upomnienie na HP ale nie umiela sie zamknac, udawal inteligentnego no i zacza WYRAZAC SWOJE ZDANIE czego no wiadmoo nie powinien az tak oficjalnie robic, zakonczylo sie to tym ze zostal zbanowany a Del chodzi wkurzona na mnie, wiec wrocilam na swoje stare konto i ukrywam sie ^^ helou Kiray ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:38 am
kolejny raz zmiana nicka...Twisted_Exile xd ide sie przebrac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 22, 2005 1:40 am
Kiray kolejny raz zmiana nicka...Twisted_Exile xd ide sie przebrac... witam Generale Kiray..dodalem temat w korym my generalowie bedziemy zamieszczali rozne informacje....prosze sie zaznajomic i wyrazic swoja opinie na pm'a
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|