Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 196 197 198 199 200 201 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Twisted_Exile

PostPosted: Fri Jul 22, 2005 12:38 am

tak jest panie kapi.... generale xd ninja a czy ta misja to aby niebezpieczna nie jest? ninja twisted
PostPosted: Fri Jul 22, 2005 12:55 am

Real_Twisted
tak jest panie kapi.... generale xd ninja a czy ta misja to aby niebezpieczna nie jest? ninja twisted

jest bardzo niebezpieczna..czy dam rade nie wiem ale jak mawial kierownik naszego schroniska.."pierwsze koty za ploty"....

ugabuga!

dodalem temat prosze sie zaznajomic

revcat

Twisted_Exile

PostPosted: Fri Jul 22, 2005 12:57 am

revcat
Real_Twisted

jest bardzo niebezpieczna..czy dam rade nie wiem ale jak mawial kierownik naszego schroniska.."pierwsze koty za ploty"....

ugabuga!

juz sie zaznajomilam panie generale 3nodding czyli sie nie dowiem jak to misja? w tym temacie co pan general napisal powinny jeszcze sie znalesc informacje o planowanych akcjach na POGG(by kazdy mogl sie pryzlaczyc) tak mi sie wydaje xd twisted
PostPosted: Fri Jul 22, 2005 1:08 am

Real_Twisted
revcat
Real_Twisted

ugabuga!

juz sie zaznajomilam panie generale 3nodding czyli sie nie dowiem jak to misja? w tym temacie co pan general napisal powinny jeszcze sie znalesc informacje o planowanych akcjach na POGG(by kazdy mogl sie pryzlaczyc) tak mi sie wydaje xd twisted

wszystko bedzie zamieszczane na biezaco...po uprzedni uzgodnieniu z reszta dowodcow... pirate mrgreen

revcat

Twisted_Exile

PostPosted: Fri Jul 22, 2005 1:21 am

revcat
Real_Twisted
revcat
Real_Twisted

ugabuga!

wszystko bedzie zamieszczane na biezaco...po uprzedni uzgodnieniu z reszta dowodcow... pirate mrgreen
oi! to polewaj generale za przyszle udane akcje xd twisted
PostPosted: Fri Jul 22, 2005 1:26 am

no wiec witam, in new skin, maybe in new last live...

Julka

900 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Treasure Hunter 100

Twisted_Exile

PostPosted: Fri Jul 22, 2005 1:29 am

Julka
twisted witay.... nowy partyzant? twisted
PostPosted: Fri Jul 22, 2005 1:29 am

Real_Twisted

oi! *polewa* to sie napijmy za nowe dekrety i monity itp. pirate

revcat

Twisted_Exile

PostPosted: Fri Jul 22, 2005 1:30 am

revcat
Real_Twisted

oi! *polewa* to sie napijmy za nowe dekrety i monity itp. pirate
whee heart whee jeszcze powinienes wypisac kto ma jaki stopien na RP whee heart whee *pije* twisted
PostPosted: Fri Jul 22, 2005 1:32 am

Julka

Witam porucznik ....Julka! Prosze zdac mi raport z wczorajszej klotni na pogg.. pirate

revcat

Kiray
Crew

PostPosted: Fri Jul 22, 2005 1:34 am

Waazzzuuuuuuppp scream
PostPosted: Fri Jul 22, 2005 1:35 am

Kiray
Waazzzuuuuuuppp scream
blaugh wasssssssssssuuuuup blaugh twisted

Twisted_Exile

Julka

900 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Fri Jul 22, 2005 1:37 am

revcat
Julka

Witam porucznik Ar....Julka! Prosze zdac mi raport z wczorajszej klotni na pogg.. pirate
Koza calkiem niewiadomo czemu zaczal sie mnie czepiac, a ja mialam poprostu zalamke nerwowa, wkurzylam sie poskarzylam moderatorowi ze to nie pierwszy raz, Koza dostal upomnienie na HP ale nie umiela sie zamknac, udawal inteligentnego no i zacza WYRAZAC SWOJE ZDANIE czego no wiadmoo nie powinien az tak oficjalnie robic, zakonczylo sie to tym ze zostal zbanowany a Del chodzi wkurzona na mnie, wiec wrocilam na swoje stare konto i ukrywam sie ^^

helou Kiray ^^
PostPosted: Fri Jul 22, 2005 1:38 am

kolejny raz zmiana nicka...Twisted_Exile xd
ide sie przebrac...

Kiray
Crew

revcat

PostPosted: Fri Jul 22, 2005 1:40 am

Kiray
kolejny raz zmiana nicka...Twisted_Exile xd
ide sie przebrac...

witam Generale Kiray..dodalem temat w korym my generalowie bedziemy zamieszczali rozne informacje....prosze sie zaznajomic i wyrazic swoja opinie na pm'a
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 196 197 198 199 200 201 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games