|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 10:21 am
Delein Musze już lecieć, do zobaczenia jutro! *uściiisk* 3 2 1 ... *puff* *znika* no to nara sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 10:23 am
Falcone Kyoko Suomi Delein Kyoko Suomi Cos ostatnio wszyscy sobie questy zakladaja sweatdrop tylko nie ja.. Ja też nie 3nodding To zalozmy razem xd wiecie teraz jak sie przygladam eek to jestescie do siebie nawet podobne (z ubioru) i jeszcze ja i bylybysmy jakby trojaczkami xd tylko butkow nie mam wink 3nodding paa Del
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 10:23 am
Rynn the Vampire Delein Kyoko Suomi Cos ostatnio wszyscy sobie questy zakladaja sweatdrop tylko nie ja.. Ja też nie 3nodding i ja nie wink bo ja bym musiała robić questy na 100k minumum XD i żadnych szans powodzenia prawdopodobnie ;P a co chcesz miec ??? o wiem napewno Nitemare scraf tak jak zreszta prawie wszyscy xd albo nitemare headband tez jak prawie wszyscy albo OMG hat biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 10:25 am
Rynn the Vampire Delein Kyoko Suomi Cos ostatnio wszyscy sobie questy zakladaja sweatdrop tylko nie ja.. Ja też nie 3nodding i ja nie wink bo ja bym musiała robić questy na 100k minumum XD i żadnych szans powodzenia prawdopodobnie ;P mhm...a gdzie szalik Kage? :> zaloz go
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 10:26 am
Miss_Karina Falcone Kyoko Suomi Delein Kyoko Suomi Cos ostatnio wszyscy sobie questy zakladaja sweatdrop tylko nie ja.. Ja też nie 3nodding To zalozmy razem xd wiecie teraz jak sie przygladam eek to jestescie do siebie nawet podobne (z ubioru) i jeszcze ja i bylybysmy jakby trojaczkami xd tylko butkow nie mam wink 3nodding paa Del Tylko, ze Delein ma zielony, a ja czany przezroczysty topik. Kari, to bys sobie dokupila i byloby wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Rynn the Vampire Delein Kyoko Suomi Cos ostatnio wszyscy sobie questy zakladaja sweatdrop tylko nie ja.. Ja też nie 3nodding i ja nie wink bo ja bym musiała robić questy na 100k minumum XD i żadnych szans powodzenia prawdopodobnie ;P a co chcesz miec ??? o wiem napewno Nitemare scraf tak jak zreszta prawie wszyscy xd albo nitemare headband tez jak prawie wszyscy albo OMG hat biggrin cholera teraz sie skapnolem ze masz to wszystko na wishliscie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Rynn the Vampire Delein Kyoko Suomi Cos ostatnio wszyscy sobie questy zakladaja sweatdrop tylko nie ja.. Ja też nie 3nodding i ja nie wink bo ja bym musiała robić questy na 100k minumum XD i żadnych szans powodzenia prawdopodobnie ;P a co chcesz miec ??? o wiem napewno Nitemare scraf tak jak zreszta prawie wszyscy xd albo nitemare headband tez jak prawie wszyscy albo OMG hat biggrin dokładnie, mam to wszystko w wishliście wink Kari, już zakładam, już xd ale z pewnych względów nie mogę go nosić przez kilka dni...nie pytaj wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 10:28 am
Rynn the Vampire Falcone Rynn the Vampire Delein Kyoko Suomi Cos ostatnio wszyscy sobie questy zakladaja sweatdrop tylko nie ja.. Ja też nie 3nodding i ja nie wink bo ja bym musiała robić questy na 100k minumum XD i żadnych szans powodzenia prawdopodobnie ;P a co chcesz miec ??? o wiem napewno Nitemare scraf tak jak zreszta prawie wszyscy xd albo nitemare headband tez jak prawie wszyscy albo OMG hat biggrin dokładnie, mam to wszystko w wishliście wink Kari, już zakładam, już xd ale z pewnych względów nie mogę go nosić przez kilka dni...nie pytaj wink czego nie mozesz nosic question question question question question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 10:30 am
Rynn the Vampire Falcone Rynn the Vampire Delein Kyoko Suomi Cos ostatnio wszyscy sobie questy zakladaja sweatdrop tylko nie ja.. Ja też nie 3nodding i ja nie wink bo ja bym musiała robić questy na 100k minumum XD i żadnych szans powodzenia prawdopodobnie ;P a co chcesz miec ??? o wiem napewno Nitemare scraf tak jak zreszta prawie wszyscy xd albo nitemare headband tez jak prawie wszyscy albo OMG hat biggrin dokładnie, mam to wszystko w wishliście wink Kari, już zakładam, już xd ale z pewnych względów nie mogę go nosić przez kilka dni...nie pytaj wink czego nie mozesz nosic question question question question question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 10:30 am
Rynn the Vampire dokładnie, mam to wszystko w wishliście wink Kari, już zakładam, już xd ale z pewnych względów nie mogę go nosić przez kilka dni...nie pytaj wink oki nie bede pytac wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 10:31 am
hello wszystkim
coś mnie onineło przez te 2 dni ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Scarfa, którego właśnie mam na sobie XD pożyczony od Kage heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jejus! czy wam (dziewczyny) idzie The Gaia Avatar Creator (ten tylko dla dziewczyn)? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
eek laaaaaaaaaaal................. masz Nitemare scraf eek ale prawdopodobnie nie jest twoj tylko Kage prawda whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 10:33 am
Falcone eek laaaaaaaaaaal................. masz Nitemare scraf eek ale prawdopodobnie nie jest twoj tylko Kage prawda whee jasne heart wyjechał na dwa tygodnie i jest mu niepotrzebny, a ja mam frajdę whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|