|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2005 5:08 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2005 5:09 pm
opcy mama.............. przynajmniej jest jakies prawdopodobienstwo........ chyba....... pan Władek, sąsiad *****... bo on na prawdę rozumie twoje pierdolone potrzeby
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 03, 2005 1:14 am
wrrrrrr... nie mam 12 lat tylko 19 evil exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim i wybaczy ty pitus antopusie ale nie wiedzialam ze ta przyzwoita pani tez tu zagląda myślalam ze raczej codzien okbuje z kulturką.... PS:nie mam nic przeciwko tym sceną erotetycznym twisted dawaj dzieciaku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 03, 2005 3:45 am
Ridsu wrrrrrr... nie mam 12 lat tylko 19 evil exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim i wybaczy ty pitus antopusie ale nie wiedzialam ze ta przyzwoita pani tez tu zagląda myślalam ze raczej codzien okbuje z kulturką.... PS:nie mam nic przeciwko tym sceną erotetycznym twisted dawaj dzieciaku dzieciaku? nawet jeśli na serio masz 19 lat, to wciąż ty tu jesteś dzieckiem... pierdolę, idę komuś wpierdolić, myślę, że szef będzie odpowiednim nadydatem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 03, 2005 4:58 am
czy sprawia ci przyjemnosc tak czepianie sie mnie?? confused jezeli chcesz tez cie moge nawykinac ale nie robie tego przez zwykłą grzecznosc... chyba ze prosisz bardzo to nie odmowie twisted PS; ale wydajesz mi sie fajnym gosciem mimo to biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 03, 2005 5:23 am
Ridsu czy sprawia ci przyjemnosc tak czepianie sie mnie?? confused jezeli chcesz tez cie moge nawykinac ale nie robie tego przez zwykłą grzecznosc... chyba ze prosisz bardzo to nie odmowie twisted PS; ale wydajesz mi sie fajnym gosciem mimo to biggrin hahahaha morgen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 03, 2005 5:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 03, 2005 5:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 03, 2005 7:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 03, 2005 10:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 05, 2005 1:25 am
KURWA MAC, PRZEZ CALA PIERDOLONA NOC NAPIERDALA MNIE TA CHUJOWA REKA, KURWA NIC TAK MNIE NIEBOLALO JESZCZE KURWA .... MIALEM WRAZENIE JAK BYM ROZERWAL WSZYSTKIE PIERDOLONE SCIEGNA W REKU, KURWA DO 5 W NOCY NIEMOGLEM ZASNAC PRZEZ TO GOWNO .... eh przynajmniej teraz nieboli stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 05, 2005 6:03 am
Ozual KURWA MAC, PRZEZ CALA PIERDOLONA NOC NAPIERDALA MNIE TA CHUJOWA REKA, KURWA NIC TAK MNIE NIEBOLALO JESZCZE KURWA .... MIALEM WRAZENIE JAK BYM ROZERWAL WSZYSTKIE PIERDOLONE SCIEGNA W REKU, KURWA DO 5 W NOCY NIEMOGLEM ZASNAC PRZEZ TO GOWNO .... eh przynajmniej teraz nieboli stare nie martw sie mnie od 3dni brzuch napierdala xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 05, 2005 9:23 am
Ridsu Ozual KURWA MAC, PRZEZ CALA PIERDOLONA NOC NAPIERDALA MNIE TA CHUJOWA REKA, KURWA NIC TAK MNIE NIEBOLALO JESZCZE KURWA .... MIALEM WRAZENIE JAK BYM ROZERWAL WSZYSTKIE PIERDOLONE SCIEGNA W REKU, KURWA DO 5 W NOCY NIEMOGLEM ZASNAC PRZEZ TO GOWNO .... eh przynajmniej teraz nieboli stare nie martw sie mnie od 3dni brzuch napierdala xd a mnie dziwka w chuja ugryzła jak mi obciągała
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 05, 2005 9:52 am
Antoni_Piczywlos Ridsu Ozual KURWA MAC, PRZEZ CALA PIERDOLONA NOC NAPIERDALA MNIE TA CHUJOWA REKA, KURWA NIC TAK MNIE NIEBOLALO JESZCZE KURWA .... MIALEM WRAZENIE JAK BYM ROZERWAL WSZYSTKIE PIERDOLONE SCIEGNA W REKU, KURWA DO 5 W NOCY NIEMOGLEM ZASNAC PRZEZ TO GOWNO .... eh przynajmniej teraz nieboli stare nie martw sie mnie od 3dni brzuch napierdala xd a mnie dziwka w chuja ugryzła jak mi obciągała ehhh.... sweatdrop niektorzy to problemy maja bardzo wysokiej rangi tak jak np antoni mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 05, 2005 11:22 am
Ridsu Antoni_Piczywlos Ridsu Ozual KURWA MAC, PRZEZ CALA PIERDOLONA NOC NAPIERDALA MNIE TA CHUJOWA REKA, KURWA NIC TAK MNIE NIEBOLALO JESZCZE KURWA .... MIALEM WRAZENIE JAK BYM ROZERWAL WSZYSTKIE PIERDOLONE SCIEGNA W REKU, KURWA DO 5 W NOCY NIEMOGLEM ZASNAC PRZEZ TO GOWNO .... eh przynajmniej teraz nieboli stare nie martw sie mnie od 3dni brzuch napierdala xd a mnie dziwka w chuja ugryzła jak mi obciągała ehhh.... sweatdrop niektorzy to problemy maja bardzo wysokiej rangi tak jak np antoni mrgreen a żebyś wiedziała... dowiesz się jaka to chujnia jak cie jakiś fagas kiedyś wyhaczy siekaczem za łechtaczkę czy warę... przyjemne to to nie jest, zapewniam... uzywaj przy okazji wielkich liter, analfabetko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|