Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
*MELINA* Rozmowy NIEKONTROLOWANE [grozi kalectwem moralnym] Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 195 196 197 198 199 200 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Portycja

PostPosted: Tue Aug 02, 2005 5:08 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Tue Aug 02, 2005 5:09 pm

opcy
Ridsu
kto mnie kocha?? crying
mama..............

przynajmniej jest jakies prawdopodobienstwo........

chyba.......
pan Władek, sąsiad *****... bo on na prawdę rozumie twoje pierdolone potrzeby

Portycja

Owiec

PostPosted: Wed Aug 03, 2005 1:14 am

wrrrrrr... nie mam 12 lat tylko 19 evil exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim i wybaczy ty pitus antopusie ale nie wiedzialam ze ta przyzwoita pani tez tu zagląda myślalam ze raczej codzien okbuje z kulturką....
PS:nie mam nic przeciwko tym sceną erotetycznym twisted dawaj dzieciaku
PostPosted: Wed Aug 03, 2005 3:45 am

Ridsu
wrrrrrr... nie mam 12 lat tylko 19 evil exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim exclaim i wybaczy ty pitus antopusie ale nie wiedzialam ze ta przyzwoita pani tez tu zagląda myślalam ze raczej codzien okbuje z kulturką....
PS:nie mam nic przeciwko tym sceną erotetycznym twisted dawaj dzieciaku
dzieciaku? nawet jeśli na serio masz 19 lat, to wciąż ty tu jesteś dzieckiem... pierdolę, idę komuś wpierdolić, myślę, że szef będzie odpowiednim nadydatem...

Portycja

Owiec

PostPosted: Wed Aug 03, 2005 4:58 am

czy sprawia ci przyjemnosc tak czepianie sie mnie?? confused jezeli chcesz tez cie moge nawykinac ale nie robie tego przez zwykłą grzecznosc... chyba ze prosisz bardzo to nie odmowie twisted
PS; ale wydajesz mi sie fajnym gosciem mimo to biggrin
PostPosted: Wed Aug 03, 2005 5:23 am

Ridsu
czy sprawia ci przyjemnosc tak czepianie sie mnie?? confused jezeli chcesz tez cie moge nawykinac ale nie robie tego przez zwykłą grzecznosc... chyba ze prosisz bardzo to nie odmowie twisted
PS; ale wydajesz mi sie fajnym gosciem mimo to biggrin
hahahaha
morgen

Pete the Rockstar

Owiec

PostPosted: Wed Aug 03, 2005 5:24 am

witam cie
PostPosted: Wed Aug 03, 2005 5:29 am

Ridsu
witam cie
czesc

Dresik

opcy

PostPosted: Wed Aug 03, 2005 7:35 am

User Image
PostPosted: Wed Aug 03, 2005 10:43 am

User Image

Portycja

Gosza

PostPosted: Fri Aug 05, 2005 1:25 am

KURWA MAC, PRZEZ CALA PIERDOLONA NOC NAPIERDALA MNIE TA CHUJOWA REKA, KURWA NIC TAK MNIE NIEBOLALO JESZCZE KURWA .... MIALEM WRAZENIE JAK BYM ROZERWAL WSZYSTKIE PIERDOLONE SCIEGNA W REKU, KURWA DO 5 W NOCY NIEMOGLEM ZASNAC PRZEZ TO GOWNO .... eh przynajmniej teraz nieboli stare
PostPosted: Fri Aug 05, 2005 6:03 am

Ozual
KURWA MAC, PRZEZ CALA PIERDOLONA NOC NAPIERDALA MNIE TA CHUJOWA REKA, KURWA NIC TAK MNIE NIEBOLALO JESZCZE KURWA .... MIALEM WRAZENIE JAK BYM ROZERWAL WSZYSTKIE PIERDOLONE SCIEGNA W REKU, KURWA DO 5 W NOCY NIEMOGLEM ZASNAC PRZEZ TO GOWNO .... eh przynajmniej teraz nieboli stare

nie martw sie mnie od 3dni brzuch napierdala xd

Owiec

Portycja

PostPosted: Fri Aug 05, 2005 9:23 am

Ridsu
Ozual

a mnie dziwka w chuja ugryzła jak mi obciągała
PostPosted: Fri Aug 05, 2005 9:52 am

Antoni_Piczywlos
Ridsu
Ozual

ehhh.... sweatdrop niektorzy to problemy maja bardzo wysokiej rangi tak jak np antoni mrgreen

Owiec

Portycja

PostPosted: Fri Aug 05, 2005 11:22 am

Ridsu
Antoni_Piczywlos
Ridsu
Ozual

ehhh.... sweatdrop niektorzy to problemy maja bardzo wysokiej rangi tak jak np antoni mrgreen
a żebyś wiedziała... dowiesz się jaka to chujnia jak cie jakiś fagas kiedyś wyhaczy siekaczem za łechtaczkę czy warę... przyjemne to to nie jest, zapewniam... uzywaj przy okazji wielkich liter, analfabetko
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 195 196 197 198 199 200 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games