|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 7:29 am
Czarny *wygląda zza framugi* Cześć wszystkim! O czym mowa? Cześć smile A wiesz, że nie wiem? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Cirilla o, widze ze teraz juz nikt nei chce ze mnom gadac. to ide sobie nie badź taka sprytna ..Dajesz jeszcze conajmniej 2 fotki wink jescze dwie? sweatdrop xd stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
swir witam wszystkich ma nadziej ze ktoś się domnie odezwie *ma nadzieje* biggrin blaugh Jeloł !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 7:30 am
Hiekka Czarny *wygląda zza framugi* Cześć wszystkim! O czym mowa? Część smile A wiesz, że nie wiem? xd stare Acha... To fajnie... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla BeeWolf Cirilla o, widze ze teraz juz nikt nei chce ze mnom gadac. to ide sobie nie badź taka sprytna ..Dajesz jeszcze conajmniej 2 fotki wink jescze dwie? sweatdrop xd stare stare no minimum biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 yumi-ki Katka1989 ... *zwija się w kulke na foteliku* HEJKO! Chcę cię lepiej poznać! *wgryza się w Katkę* domokun eek eek eek *pisk* KYAAAA! xp HIHIHI! *diaboliczny śmiech* HIHI! twisted Już cię lepiej znam! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
biggrin biggrin hej!!! mam kawałek stoju, hurraaa!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 yumi-ki Katka1989 ... *zwija się w kulke na foteliku* HEJKO! Chcę cię lepiej poznać! *wgryza się w Katkę* domokun eek eek eek *pisk* KYAAAA! xp ee nie wgryzaj sie tak XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 7:31 am
chcaesz mnie lepiej poznać tak wiesz mam 16 lat i mam naimie dawid ajk ci na imie ?? biggrin *mysli czy to było do niego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
yumi-ki Katka1989 yumi-ki Katka1989 ... *zwija się w kulke na foteliku* HEJKO! Chcę cię lepiej poznać! *wgryza się w Katkę* domokun eek eek eek *pisk* KYAAAA! xp HIHIHI! *diaboliczny śmiech* HIHI! twisted Już cię lepiej znam! 4laugh Spoglada .... to ja ciebie też chce lepiej poznać szczezy zabki biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Night_Queen biggrin biggrin hej!!! mam kawałek stoju, hurraaa!!!!! sweatdrop Brawo! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 7:32 am
swir chcaesz mnie lepiej poznać tak wiesz mam 16 lat i mam naimie dawid ajk ci na imie ?? biggrin *mysli czy to było do niego* tez mam 16 biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Night_Queen biggrin biggrin hej!!! mam kawałek stoju, hurraaa!!!!! ja widze dwa, lepiej jakis sciagnij bo okaze sie ze kłamiesz wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hiekka yumi-ki Katka1989 ... *zwija się w kulke na foteliku* HEJKO! Chcę cię lepiej poznać! *wgryza się w Katkę* domokun Hm.. nie wiedziałam, że wgryzanie się w kogoś to dobry sposób na poznanie danej osoby xd pa Ciri Wiesz... szkoła jednak czasem jest przydatna! O tym gryzieniu uświadomiła mnie babka od polaka! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Night_Queen swir chcaesz mnie lepiej poznać tak wiesz mam 16 lat i mam naimie dawid ajk ci na imie ?? biggrin *mysli czy to było do niego* tez mam 16 biggrin a ja wpułdo 20 biggrin a kuku 20 ponad !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|