|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 7:16 am
Cirilla BeeWolf odczytałam to mała... poczekajcie pogrzebie w moim albumei z fotkami albo zorbic zktulane cufrówka? sweatdrop no i bardzo dobrze ze odczytałąś Cyknij nowa SZtukę wink cyfruweczka i sie nam pochwal wink GzoPies? - kuku co to znaczy ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 7:16 am
BeeWolf Night_Queen BeeWolf No pomuc się leczyć .... gabinetu jeszcze nie mam ... MAM tylko pokojik ale mieszkam z Omi .. wiec ..musisz sie wstszymać Z horowaniem wink coz szkoda, wiec musze sobie cosik kupic, ale najpierw zarobie, a potem cos wymyślę biggrin A no musisz ..moge ci sypnac groszem niewielkim bo zbankrutowałem ale moge wink narazie zbieram na czarne rzeczy a te sa drogie.... czatuje na jakis prezencik... no albo pozyczke zobaczymy...
jesli chcesz to mozesz mi pozyczyc niewielką sumkę, choć ja nie mam 500g zeby zz bankiem sie porozumiec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 7:19 am
heart heart dzieki BeeWolf oddam jak tylko sie w cosik ubiore, ale napewno bede pamietac!!! heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 7:20 am
Night_Queen heart heart dzieki BeeWolf oddam jak tylko sie w cosik ubiore, ale napewno bede pamietac!!! heart heart już chyba 1/2 Gildi mi coś wisi wink wiec sie nie spiesz !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 7:21 am
Pisarz Cirilla BeeWolf odczytałam to mała... poczekajcie pogrzebie w moim albumei z fotkami albo zorbic zktulane cufrówka? sweatdrop nie jestesmy wybredni wiec dawaj co masz i rob nowe wink narazie dam wam taka któa mam teraz a zaraz zorbie nowa ^^ ale jestescie niecierpliwi xd  ja jestem ta najbardziej z prawej ^^ to było zakonczenie roku szkolnego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 7:22 am
co jeszcze powiecie ciekawego??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EE czemu tak wszyscy ucichli ?? Ludzie ?? napomoc .. co sie dzieje !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Night_Queen heart heart dzieki BeeWolf oddam jak tylko sie w cosik ubiore, ale napewno bede pamietac!!! heart heart już chyba 1/2 Gildi mi coś wisi wink wiec sie nie spiesz ! ja mam z tobą uregulowane rachunki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 7:23 am
Cirilla Pisarz Cirilla BeeWolf odczytałam to mała... poczekajcie pogrzebie w moim albumei z fotkami albo zorbic zktulane cufrówka? sweatdrop nie jestesmy wybredni wiec dawaj co masz i rob nowe wink narazie dam wam taka któa mam teraz a zaraz zorbie nowa ^^ ale jestescie niecierpliwi xd  ja jestem ta najbardziej z prawej ^^ to było zakonczenie roku szkolnego... najbardziej z prawej jest Zulty koles z wlosami pod pachami ...! wygladajacymi jak dredy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Night_Queen heart heart dzieki BeeWolf oddam jak tylko sie w cosik ubiore, ale napewno bede pamietac!!! heart heart już chyba 1/2 Gildi mi coś wisi wink wiec sie nie spiesz ! ok dzieki, oddam jak uzbieram biggrin heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 7:24 am
ta w garniturze sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
... *zwija się w kulke na foteliku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Night_Queen co jeszcze powiecie ciekawego?? ze fajnie pada deszcz ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Cirilla Pisarz Cirilla BeeWolf odczytałam to mała... poczekajcie pogrzebie w moim albumei z fotkami albo zorbic zktulane cufrówka? sweatdrop nie jestesmy wybredni wiec dawaj co masz i rob nowe wink narazie dam wam taka któa mam teraz a zaraz zorbie nowa ^^ ale jestescie niecierpliwi xd  ja jestem ta najbardziej z prawej ^^ to było zakonczenie roku szkolnego... najbardziej z prawej jest Zulty koles z wlosami pod pachami ...! wygladajacymi jak dredy biggrin tudzież patrząc z drugiej mańki... jesteś chłopcem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|