Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
*MELINA* Rozmowy NIEKONTROLOWANE [grozi kalectwem moralnym] Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 194 195 196 197 198 199 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Gosza

PostPosted: Wed Jul 27, 2005 6:23 am

wczoraj mnie taki zlodziej zaczepil na ulicy, zauwazyl ze mam taka blyskotke (odbitka chinskiej monet, tak duza i sie blyszaczala, kupiona na winobraniu za kilka zl), kolo mnie wyjebaj na ziemie rabnal ta zajebista monetke i dal dupe w troki, gonilem tą lame, ale byl za daleko, kurwa mac tego dupka gdybym dorwal jego tlusta dupe... tak bym mu nakopal do dupy ze do konca zycia by sie odechcialo mu srac, ten gowniarz czylby mojego buta glebeko w jego zasranej dupie... scream xp evil taka fajna byla ta monetka cry
PostPosted: Fri Jul 29, 2005 4:33 pm

Ozual
wczoraj mnie taki zlodziej zaczepil na ulicy, zauwazyl ze mam taka blyskotke (odbitka chinskiej monet, tak duza i sie blyszaczala, kupiona na winobraniu za kilka zl), kolo mnie wyjebaj na ziemie rabnal ta zajebista monetke i dal dupe w troki, gonilem tą lame, ale byl za daleko, kurwa mac tego dupka gdybym dorwal jego tlusta dupe... tak bym mu nakopal do dupy ze do konca zycia by sie odechcialo mu srac, ten gowniarz czylby mojego buta glebeko w jego zasranej dupie... scream xp evil taka fajna byla ta monetka cry

dobra nie kozacz ... maslak cool mrgreen

YumiTao

Kiray

PostPosted: Sat Jul 30, 2005 12:58 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Sat Jul 30, 2005 6:17 am

ja was pierdole, co tu sie kurwa wyprawia... *czachą o kontuar* nie ma człowieka kilka miesięcy, a tu się chujnia z pleśnią i grzybami wylęga... ogarnąć się do chuja pana

Portycja

Kimagure-chan

PostPosted: Sat Jul 30, 2005 8:46 am

Antoni_Piczywlos
ja was pierdole, co tu sie kurwa wyprawia... *czachą o kontuar* nie ma człowieka kilka miesięcy, a tu się chujnia z pleśnią i grzybami wylęga... ogarnąć się do chuja pana
eek O_o...
PostPosted: Sun Jul 31, 2005 3:09 am

Kimagure-chan
Antoni_Piczywlos
eek O_o...
no ciebie to akurat nie pierdolę, boś gówniara... za jakieś 4-5 lat sie zgłoś to ci dupe przetrzepie, teraz to sobie pomarzyć możesz

Portycja

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Mon Aug 01, 2005 4:58 am

łał- to sie nazywa szybka akcja nad Berlinem...
PostPosted: Mon Aug 01, 2005 5:47 am

Lavagetas_heqetai
Cienkopis, czy ty mnie igno-kurwa-rujesz? czuję się przez ciebie pomijany w rozmowie

Portycja

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Mon Aug 01, 2005 5:53 am

Antoni_Piczywlos
Lavagetas_heqetai
Cienkopis, czy ty mnie igno-kurwa-rujesz? czuję się przez ciebie pomijany w rozmowie
a ty kto? xd
PostPosted: Mon Aug 01, 2005 5:56 am

Portycja

Lavagetas_heqetai

600 Points
  • Member 100
  • Gaian 50
PostPosted: Mon Aug 01, 2005 5:58 am

PostPosted: Tue Aug 02, 2005 2:20 pm

jak to cudnie ze jest jeszcze tu takie miejsce gdzie nie dosiega reka sprawiedliwosci miss costam biggrin

Owiec

Owiec

PostPosted: Tue Aug 02, 2005 2:23 pm

kto mnie kocha?? crying
PostPosted: Tue Aug 02, 2005 2:40 pm

Ridsu
kto mnie kocha?? crying
stare sweatdrop

zalozmy ze nie no i co z tego? xd

Baliaur

opcy

PostPosted: Tue Aug 02, 2005 3:46 pm

Ridsu
kto mnie kocha?? crying
mama..............

przynajmniej jest jakies prawdopodobienstwo........

chyba.......
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 194 195 196 197 198 199 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games