|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 6:23 am
wczoraj mnie taki zlodziej zaczepil na ulicy, zauwazyl ze mam taka blyskotke (odbitka chinskiej monet, tak duza i sie blyszaczala, kupiona na winobraniu za kilka zl), kolo mnie wyjebaj na ziemie rabnal ta zajebista monetke i dal dupe w troki, gonilem tą lame, ale byl za daleko, kurwa mac tego dupka gdybym dorwal jego tlusta dupe... tak bym mu nakopal do dupy ze do konca zycia by sie odechcialo mu srac, ten gowniarz czylby mojego buta glebeko w jego zasranej dupie... scream xp evil taka fajna byla ta monetka cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 29, 2005 4:33 pm
Ozual wczoraj mnie taki zlodziej zaczepil na ulicy, zauwazyl ze mam taka blyskotke (odbitka chinskiej monet, tak duza i sie blyszaczala, kupiona na winobraniu za kilka zl), kolo mnie wyjebaj na ziemie rabnal ta zajebista monetke i dal dupe w troki, gonilem tą lame, ale byl za daleko, kurwa mac tego dupka gdybym dorwal jego tlusta dupe... tak bym mu nakopal do dupy ze do konca zycia by sie odechcialo mu srac, ten gowniarz czylby mojego buta glebeko w jego zasranej dupie... scream xp evil taka fajna byla ta monetka cry dobra nie kozacz ... maslak cool mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 12:58 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 6:17 am
ja was pierdole, co tu sie kurwa wyprawia... *czachą o kontuar* nie ma człowieka kilka miesięcy, a tu się chujnia z pleśnią i grzybami wylęga... ogarnąć się do chuja pana
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 30, 2005 8:46 am
Antoni_Piczywlos ja was pierdole, co tu sie kurwa wyprawia... *czachą o kontuar* nie ma człowieka kilka miesięcy, a tu się chujnia z pleśnią i grzybami wylęga... ogarnąć się do chuja pana eek O_o...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 31, 2005 3:09 am
Kimagure-chan Antoni_Piczywlos ja was pierdole, co tu sie kurwa wyprawia... *czachą o kontuar* nie ma człowieka kilka miesięcy, a tu się chujnia z pleśnią i grzybami wylęga... ogarnąć się do chuja pana eek O_o... no ciebie to akurat nie pierdolę, boś gówniara... za jakieś 4-5 lat sie zgłoś to ci dupe przetrzepie, teraz to sobie pomarzyć możesz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 4:58 am
łał- to sie nazywa szybka akcja nad Berlinem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 5:47 am
Lavagetas_heqetai łał- to sie nazywa szybka akcja nad Berlinem... Cienkopis, czy ty mnie igno-kurwa-rujesz? czuję się przez ciebie pomijany w rozmowie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 5:53 am
Antoni_Piczywlos Lavagetas_heqetai łał- to sie nazywa szybka akcja nad Berlinem... Cienkopis, czy ty mnie igno-kurwa-rujesz? czuję się przez ciebie pomijany w rozmowie a ty kto? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 5:56 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 5:58 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2005 2:20 pm
jak to cudnie ze jest jeszcze tu takie miejsce gdzie nie dosiega reka sprawiedliwosci miss costam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2005 2:23 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2005 2:40 pm
stare sweatdrop
zalozmy ze nie no i co z tego? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 02, 2005 3:46 pm
mama.............. przynajmniej jest jakies prawdopodobienstwo........ chyba.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|