|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 9:55 am
ja jem i jeszcze buszuje w neciku 3nodding Falc witaj biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 9:56 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oj widze ze rozmowa sie za bardzo nie kreci sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 9:57 am
Falcone oj widze ze rozmowa sie za bardzo nie kreci sweatdrop bo jeszcze wczesnie xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 9:58 am
Falcone oj widze ze rozmowa sie za bardzo nie kreci sweatdrop Spoooko...juz jest lepiej niz parę minut temu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 9:59 am
jeden istaluje programy (cholera mi tez Format potrzebny sweatdrop ) jedna se rysuje (a ja dopiero dzisiaj zaczne blaugh )
NO wiecie ja tylko jestem na Godzinke niestety bo musze pozzniej rysowac ale jeszcze wpadne o 22 30 wink
A tak to o czym gadacie ????? question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 10:01 am
Falcone jeden istaluje programy (cholera mi tez Format potrzebny sweatdrop ) jedna se rysuje (a ja dopiero dzisiaj zaczne blaugh ) NO wiecie ja tylko jestem na Godzinke niestety bo musze pozzniej rysowac ale jeszcze wpadne o 22 30 wink A tak to o czym gadacie ????? question O pierdołach a o czym :] O questach, bumpach...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 10:02 am
Delein Falcone jeden istaluje programy (cholera mi tez Format potrzebny sweatdrop ) jedna se rysuje (a ja dopiero dzisiaj zaczne blaugh ) NO wiecie ja tylko jestem na Godzinke niestety bo musze pozzniej rysowac ale jeszcze wpadne o 22 30 wink A tak to o czym gadacie ????? question O pierdołach a o czym :] O questach, bumpach... Ja tez mam Quest i wlasnie na nim Bumpuje biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 10:03 am
Falcone Delein Falcone jeden istaluje programy (cholera mi tez Format potrzebny sweatdrop ) jedna se rysuje (a ja dopiero dzisiaj zaczne blaugh ) NO wiecie ja tylko jestem na Godzinke niestety bo musze pozzniej rysowac ale jeszcze wpadne o 22 30 wink A tak to o czym gadacie ????? question O pierdołach a o czym :] O questach, bumpach... Ja tez mam Quest i wlasnie na nim Bumpuje biggrin xd Daj linka, to Cię wesprę ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 10:04 am
Falcone jeden istaluje programy (cholera mi tez Format potrzebny sweatdrop ) mi tez format potrzebny, ale... mam tylko jeden twardy dysk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 10:04 am
Delein Falcone Delein Falcone jeden istaluje programy (cholera mi tez Format potrzebny sweatdrop ) jedna se rysuje (a ja dopiero dzisiaj zaczne blaugh ) NO wiecie ja tylko jestem na Godzinke niestety bo musze pozzniej rysowac ale jeszcze wpadne o 22 30 wink A tak to o czym gadacie ????? question O pierdołach a o czym :] O questach, bumpach... Ja tez mam Quest i wlasnie na nim Bumpuje biggrin xd Daj linka, to Cię wesprę ^^ wiesz nie trzeba dam se rade sweatdrop wole zebys gadal tutaj z nami biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 10:06 am
Miss_Karina Falcone jeden istaluje programy (cholera mi tez Format potrzebny sweatdrop ) mi tez format potrzebny, ale... mam tylko jeden twardy dysk crying no to se zrob partycje blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 10:07 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 10:07 am
Falcone Delein Falcone Delein Falcone jeden istaluje programy (cholera mi tez Format potrzebny sweatdrop ) jedna se rysuje (a ja dopiero dzisiaj zaczne blaugh ) NO wiecie ja tylko jestem na Godzinke niestety bo musze pozzniej rysowac ale jeszcze wpadne o 22 30 wink A tak to o czym gadacie ????? question O pierdołach a o czym :] O questach, bumpach... Ja tez mam Quest i wlasnie na nim Bumpuje biggrin xd Daj linka, to Cię wesprę ^^ wiesz nie trzeba dam se rade sweatdrop wole zebys gadal tutaj z nami biggrin Gadała jak już :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|