|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 7:02 am
Pisarz Cirilla Pisarz prosze cie bardzo ^^ no ja tez mam nadzieje, wczoraj mi fajnego smsa po pijaku przysłała XD tak? po pijakiemu? tak moze na marginesie ale jak ktoś chce to to ejst moj numer gg - 2751315 i komórkowy 506223692 ekhem a jesli to pzreszkadza to usune tak, calkiem miły^^ wpisz sobie nr'y do sygnaturki bedziemy wiedziec jak cie złapac wink dobry pomysł ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 7:03 am
Night_Queen BeeWolf Night_Queen BeeWolf Night_Queen Cześć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem nowa.... wink Witam nowa twarzyczke !! dzięki biggrin heart nie dziekuj tylko sie w coś odziej bo ci niedlugo sie te laszki rozleca ... nie zeby mi nagie cialko przeszkadzało ale zmarzniesz ! to bedzie musiał ktos mi pomoc sie leczyc... wink co mi oczko puszczasz ze jestem gildiowym ale medykiem to nie znaczy ze bede cie leczyć wink ..lepiej zapobiegać smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Night_Queen Kukus Night_Queen Cześć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem nowa.... wink witamy w naszym gronie... gdy już się rozgościsz proponuję udać się do recepcji celem zameldowania w pokoju... tzn gdzie??? bo ja nie wiem... ps. jakie sa mozliwosci zameldowania??? tutaj to jest topic z planem domu i tu się melduje do pokoi dzięki heart *buziakuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Kukus BeeWolf glupi net ... gaie mi wyalczył :"( to nie net... to porucznik podpinał się do twego domu celem inwigilacji poczynań twej osoby mowa o sasiedzie czy o descie ?? jeden i 2 jedyne pod co moga sie podpiac to pod gniazdko fiu...!! no ! ty nie lekceważ Desta... Przemasa już PenateXem załatwił
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 7:04 am
Cirilla Pisarz Cirilla Pisarz prosze cie bardzo ^^ no ja tez mam nadzieje, wczoraj mi fajnego smsa po pijaku przysłała XD tak? po pijakiemu? tak moze na marginesie ale jak ktoś chce to to ejst moj numer gg - 2751315 i komórkowy 506223692 ekhem a jesli to pzreszkadza to usune tak, calkiem miły^^ wpisz sobie nr'y do sygnaturki bedziemy wiedziec jak cie złapac wink dobry pomysł ^^ pozwolisz ze bede sie napawał ta chwila bo zadko mam dobre pomysly hehe biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Night_Queen BeeWolf Night_Queen BeeWolf Night_Queen Cześć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem nowa.... wink Witam nowa twarzyczke !! dzięki biggrin heart nie dziekuj tylko sie w coś odziej bo ci niedlugo sie te laszki rozleca ... nie zeby mi nagie cialko przeszkadzało ale zmarzniesz ! to bedzie musiał ktos mi pomoc sie leczyc... wink co mi oczko puszczasz ze jestem gildiowym ale medykiem to nie znaczy ze bede cie leczyć wink ..lepiej zapobiegać smile biggrin biggrin wiesz to była taka propozycja... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 7:05 am
Night_Queen BeeWolf Night_Queen BeeWolf Night_Queen BeeWolf Night_Queen Cześć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem nowa.... wink Witam nowa twarzyczke !! dzięki biggrin heart nie dziekuj tylko sie w coś odziej bo ci niedlugo sie te laszki rozleca ... nie zeby mi nagie cialko przeszkadzało ale zmarzniesz ! to bedzie musiał ktos mi pomoc sie leczyc... wink co mi oczko puszczasz ze jestem gildiowym ale medykiem to nie znaczy ze bede cie leczyć wink ..lepiej zapobiegać smile biggrin biggrin wiesz to była taka propozycja... wink No wlasnie taka mysl mi przez mysl przeszła wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 7:05 am
Pisarz pozwolisz ze bede sie napawał ta chwila bo zadko mam dobre pomysly hehe biggrin hehehe, napawaj sie napawaj jak chcesz *wypija rosoełk do konca* pychotka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 7:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
papaciaki ^^ szkoda ze idziesz crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 7:07 am
Cirilla Pisarz prosze cie bardzo ^^ no ja tez mam nadzieje, wczoraj mi fajnego smsa po pijaku przysłała XD tak? po pijakiemu? tak moze na marginesie ale jak ktoś chce to to ejst moj numer gg - 2751315 i komórkowy 506223692 ekhem a jesli to pzreszkadza to usune a ile masz lat i gdzie mieszkasz? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla Pisarz pozwolisz ze bede sie napawał ta chwila bo zadko mam dobre pomysly hehe biggrin hehehe, napawaj sie napawaj jak chcesz *wypija rosoełk do konca* pychotka 3nodding ciesze sie ze smakowało ^^ mam nadzieje ze ci lepiej troche whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Cirilla Pisarz prosze cie bardzo ^^ no ja tez mam nadzieje, wczoraj mi fajnego smsa po pijaku przysłała XD tak? po pijakiemu? tak moze na marginesie ale jak ktoś chce to to ejst moj numer gg - 2751315 i komórkowy 506223692 ekhem a jesli to pzreszkadza to usune a ile masz lat i gdzie mieszkasz? blaugh Zapomniałeś dodać ..Pokaż nam się biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|