|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 7:13 am
Omega Sun ten topik pierwotnie nie sluzyl do tego kto gorzej przeklnie stare , tylko do swobodnych rozmow w ktorych nie trzeba cenzurowac wypowiedzi... To bylo takie fajne miejsce.. a teraz az szkoda patrzec xp ditto........ neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 8:12 am
opcy Omega Sun ten topik pierwotnie nie sluzyl do tego kto gorzej przeklnie stare , tylko do swobodnych rozmow w ktorych nie trzeba cenzurowac wypowiedzi... To bylo takie fajne miejsce.. a teraz az szkoda patrzec xp ditto........ neutral no tak ale zeby zaczac taka rozmowe trza by najpierw zazucic jakims tematem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 8:18 am
yota_kun opcy Omega Sun ten topik pierwotnie nie sluzyl do tego kto gorzej przeklnie stare , tylko do swobodnych rozmow w ktorych nie trzeba cenzurowac wypowiedzi... To bylo takie fajne miejsce.. a teraz az szkoda patrzec xp ditto........ neutral no tak ale zeby zaczac taka rozmowe trza by najpierw zazucic jakims tematem a skoro nie ma sie pomyslu na temat ani nic ciekawego do powiedzenia oprocz garsci bluzgow to moze lepiej milczec niz nabijac posty blaugh ? Mam nadzieje, ze osoby ktore udzielaly sie w melinie w czasach jej swietnosci zaopiekuja sie nia ponownie, bo szkoda, zeby ten topik stal sie zwyklym smietnikiem neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 24, 2005 8:20 am
Wszystko kiedys upada - cala gildia lacznie z melina. A cale zamieszanie przez noobsy ^____^ sympatycznie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 1:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 3:42 am
bez kitu w morde jeza tylko pierdolnac...... i jeszcze mnie tu kuna od jakis plemnikow wyzywaja.....to jest tak jak sie chamstwo dorwie do kompa.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 3:51 am
revcat bez kitu w morde jeza tylko pierdolnac...... i jeszcze mnie tu kuna od jakis plemnikow wyzywaja.....to jest tak jak sie chamstwo dorwie do kompa..... mimo iz jest to topick po nazwa "melina" to trzeba zauwazyc ze w dalszym jego tytule jest jeszcze zawarte "rozmowy niekontrolowane" a oni tu wstawiaj jakies pojedyncze słowa typu "kurwa" itd. wkurwiajace ... nie wiem moze chca Kocur zaszpanowac jakie z nich zahlastane fifulki mrgreen ...ale i tak nie doruwnaja nam pieroga cool mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 5:16 am
YumiTao revcat bez kitu w morde jeza tylko pierdolnac...... i jeszcze mnie tu kuna od jakis plemnikow wyzywaja.....to jest tak jak sie chamstwo dorwie do kompa..... mimo iz jest to topick po nazwa "melina" to trzeba zauwazyc ze w dalszym jego tytule jest jeszcze zawarte "rozmowy niekontrolowane" a oni tu wstawiaj jakies pojedyncze słowa typu "kurwa" itd. wkurwiajace ... nie wiem moze chca Kocur zaszpanowac jakie z nich zahlastane fifulki mrgreen ...ale i tak nie doruwnaja nam pieroga cool mrgreen nie nie dorownuja.....hehe chca poszpanowac co to nie oni..ja pierdole massakra..... czasem jak cos takiego widze to mi sie plakac ze smiechu chce.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 5:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 6:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 10:42 am
revcat YumiTao mnie tez Kocurku ze tak powiem łozesz w pochwe ca uhorki sie teraz rodza.... ==' wsumie to ja tez mogłam byc tym uhorkiem bo jestem powiedzmy z pokrewnego pokolenia naszych gajowych uhorkchyba wiadomo kth....)ale nie dałam sie złym plemnikom tatusia... mrgreen oi! kocurku....hehe coz Ty to jestes wyjatek....kuna no! mrgreen zmijki nie sa takie złe .... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 2:28 pm
czesc wypowiedzi z ostatnich stron zostala usunieta, nastepnym razem zostana usunieci bez ostrzezenia nieprzystosowani do tego miejsca uzytkownicy xp Wprawdzie w melinie obowiazuje wyjatkowa taryfa ulgowa, jednak wychodze z zalozenia, ze nawet tu obowiazuje jakies minimum kultury i (jak wspomniala Yumi), to miejsce sluzy do rozmow a nie rzucania miesem zeby sie przed kims popisac stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 2:53 pm
nawet w melinie nie mozna juz kulturalnie porozmawiac....... cry kij z kultura.... cool tu nawet sie nie da Porozmawiac
B jak ban xp domokun
Co te biesy narobily? Zeby Omi grozila banem sweatdrop i nie wstyd Wam?
*wychyla kielona*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 25, 2005 3:02 pm
Baliaur nawet w melinie nie mozna juz kulturalnie porozmawiac....... cry kij z kultura.... cool tu nawet sie nie da Porozmawiac
B jak ban xp domokun
*wychyla kielona* pisza sobie byle co, zeby tylko wplesc w to pare bluzgow, chyba jednak nie zalapali do konca o co chodzi w tym topiku xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 27, 2005 6:16 am
Omega Sun Baliaur nawet w melinie nie mozna juz kulturalnie porozmawiac....... cry kij z kultura.... cool tu nawet sie nie da Porozmawiac
B jak ban xp domokun
*wychyla kielona* pisza sobie byle co, zeby tylko wplesc w to pare bluzgow, chyba jednak nie zalapali do konca o co chodzi w tym topiku xp tu mozna normalnie rozmawiac jechac miechem jak sie tylko chce, tylko zeby sie rozladowac..... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|