|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 9:30 am
Baliaur zeczelam rabowac banki amrykancow na gai
lamy lamy lamy rofl mrgreen sad ........... eek ........... sad twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 9:31 am
Baliaur zeczelam rabowac banki amrykancow na gai
lamy lamy lamy rofl mrgreen mooof ... za siebie stare siema .... xd mam do ciebie interesiq ... a dokładniej potrzebooje pozyczyc/skopiowac od ciebie knopix-a kiedy moge wpasc zeby to załatwic ... question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 9:33 am
Real_Twisted Baliaur zeczelam rabowac banki amrykancow na gai
lamy lamy lamy rofl mrgreen sad ........... eek ........... sad twisted bedactw.. ladne wygladasz 3nodding
bo ja dzisiaj sprzedawalam z deka drozej nowe itemki sklepowe i sie dorobilam rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 9:34 am
Baliaur Real_Twisted Baliaur zeczelam rabowac banki amrykancow na gai
lamy lamy lamy rofl mrgreen sad ........... eek ........... sad twisted bedactw.. ladne wygladasz 3nodding
bo ja dzisiaj sprzedawalam z deka drozej nowe itemki sklepowe i sie dorobilam rofl sad dzieki... o ile wiem to wiele osob tak robi.... sad twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 9:35 am
Addik gra ktos w ogame na uni 2 question mozna powiedziec ze ja gram .... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 9:35 am
Real_Twisted Baliaur Real_Twisted Baliaur zeczelam rabowac banki amrykancow na gai
bo ja dzisiaj sprzedawalam z deka drozej nowe itemki sklepowe i sie dorobilam rofl sad dzieki... o ile wiem to wiele osob tak robi.... sad twisted ale ja zarobilam min 10k rofl goopie amerykance mrgreen *podaje jej bimber* co jest? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 9:37 am
Baliaur Real_Twisted Baliaur Real_Twisted Baliaur zeczelam rabowac banki amrykancow na gai
bo ja dzisiaj sprzedawalam z deka drozej nowe itemki sklepowe i sie dorobilam rofl sad dzieki... o ile wiem to wiele osob tak robi.... sad twisted ale ja zarobilam min 10k rofl goopie amerykance mrgreen *podaje jej bimber* co jest? sad
sad ...to masz farta ale sa tacy co w ciagu 3 tygodni zarobili okolo 100k....a tak jakos mi smutno bo nie jestem czegos pewna sad nie chce pic sad twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 9:38 am
YumiTao Addik gra ktos w ogame na uni 2 question mozna powiedziec ze ja gram .... 3nodding ale zebym pozniej nie msuiala mowic ze ostrzegalam sweatdrop on jest gorszy od ozuala i od sei razem wzietych - -''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 9:45 am
oO 2gi trunk w ciagu 2 dni
ja to ostatnio mam fuksa.........
Monis ja zazwyczaj w ciagu miesiaca zarabialam z 15k 3nodding powiedz czego nie jestes pewna?? i odp na gadulcu no..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 9:49 am
Baliaur oO 2gi trunk w ciagu 2 dni
ja to ostatnio mam fuksa.........
Monis ja zazwyczaj w ciagu miesiaca zarabialam z 15k 3nodding powiedz czego nie jestes pewna?? i odp na gadulcu no.. sad ...ja do tej pory mialam 2 trunki jeden blubox i zero pinklinkow xd .... sad twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 10:04 am
sad ...*zwija sie ponownie na fotelu* sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 10:13 am
Real_Twisted sad ...*zwija sie ponownie na fotelu* sad *podaje jej koc i goraca czekolade zaprawiana bimbrem* masz niech Cie troche rozgrzeje moze sobie humorek poprawisz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 10:15 am
Baliaur Real_Twisted sad ...*zwija sie ponownie na fotelu* sad *podaje jej koc i goraca czekolade zaprawiana bimbrem* masz niech Cie troche rozgrzeje moze sobie humorek poprawisz... sad watpie dopoki nie rozwiaze swojego problemu nic mnie nie pocieszy.... cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 10:33 am