|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 6:46 am
Baliaur Real_Twisted sad * ze zwieszona glowa smetnie ciagnac za soba swego "kalasza"podaza w kierunku drzwi* do widzenia moze niedlugo nic tu po mnie narazie sad twisted *zaczyna ja wciagac za nogi do srodka* kun no niegdzie nie idziesz scream crying scream sad *ciagnie ja za soba*wychodze i juz i nie wiem czy wroce pewnie mnie dorwa kaptalistyczne swinie sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 6:50 am
Real_Twisted Baliaur Real_Twisted sad * ze zwieszona glowa smetnie ciagnac za soba swego "kalasza"podaza w kierunku drzwi* do widzenia moze niedlugo nic tu po mnie narazie sad twisted *zaczyna ja wciagac za nogi do srodka* kun no niegdzie nie idziesz scream crying scream sad *ciagnie ja za soba*wychodze i juz i nie wiem czy wroce pewnie mnie dorwa kaptalistyczne swinie sad scream kuna Monis
nie gadaj tak bo Cie zbiczujemy gonk scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 7:21 am
co tu sie kuna dzieje?
Real co sie stalo ? o comon? hmmmm?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 8:23 am
sad *wchodzi i zwija sie na najblizszym fotelu...jakby co to tu jestem.... sad twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 8:35 am
Real_Twisted sad *wchodzi i zwija sie na najblizszym fotelu...jakby co to tu jestem.... sad twisted witam ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 8:36 am
Addik Real_Twisted sad *wchodzi i zwija sie na najblizszym fotelu...jakby co to tu jestem.... sad twisted witam ... xd *odrwaca glowe* sad witay co cie sprowadza w nasze skromne progi sad twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 8:42 am
Real_Twisted Addik Real_Twisted sad *wchodzi i zwija sie na najblizszym fotelu...jakby co to tu jestem.... sad twisted witam ... xd *odrwaca glowe* sad witay co cie sprowadza w nasze skromne progi sad twisted ogoolnie ...nudze sie .. i to chyba wystarcza stare zaczynam sie jush powoli bulwersowac ... bo wszyscy gadaja o tym samym ... ze gaia jest taka i siaka .. ( prosze ... nieporuszajmy tego tematu ) ... gra ktos w ogame na uni 2 question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 8:47 am
Addik Real_Twisted Addik Real_Twisted sad *wchodzi i zwija sie na najblizszym fotelu...jakby co to tu jestem.... sad twisted witam ... xd *odrwaca glowe* sad witay co cie sprowadza w nasze skromne progi sad twisted ogoolnie ...nudze sie .. i to chyba wystarcza stare zaczynam sie jush powoli bulwersowac ... bo wszyscy gadaja o tym samym ... ze gaia jest taka i siaka .. ( prosze ... nieporuszajmy tego tematu ) ... gra ktos w ogame na uni 2 question sad niestety nie gralam niegdy w cos takiego ja zreszta jesli chodzi o ten temat to nie zabrdzo sie orientuje wiec niepodyskutuje z Toba na ten temat... mi juz sie odechciewa takze gadania na temat gai i nie wiem czy niedlugo nie odejde sad twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 8:59 am
Real_Twisted Addik Real_Twisted Addik Real_Twisted sad *wchodzi i zwija sie na najblizszym fotelu...jakby co to tu jestem.... sad twisted witam ... xd *odrwaca glowe* sad witay co cie sprowadza w nasze skromne progi sad twisted ogoolnie ...nudze sie .. i to chyba wystarcza stare zaczynam sie jush powoli bulwersowac ... bo wszyscy gadaja o tym samym ... ze gaia jest taka i siaka .. ( prosze ... nieporuszajmy tego tematu ) ... gra ktos w ogame na uni 2 question sad niestety nie gralam niegdy w cos takiego ja zreszta jesli chodzi o ten temat to nie zabrdzo sie orientuje wiec niepodyskutuje z Toba na ten temat... mi juz sie odechciewa takze gadania na temat gai i nie wiem czy niedlugo nie odejde sad twisted nitrrza odchodzic ... poprostu to im przejdzie a narazie pozostało nam czekac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 9:01 am
Addik nitrrza odchodzic ... poprostu to im przejdzie a narazie pozostało nam czekac xd sad podobno juz od conajmniej pol roku czekacie az sie uspokoi ale nie mielismy gadac na temat gai sad twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 9:07 am
Real_Twisted Addik nitrrza odchodzic ... poprostu to im przejdzie a narazie pozostało nam czekac xd sad podobno juz od conajmniej pol roku czekacie az sie uspokoi ale nie mielismy gadac na temat gai sad twisted ok .. a mash jakies pomysły ... jakis ciekawy temat na mysli question ja własnie sciagam/słucham drum & bass xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 9:08 am
Addik Real_Twisted Addik nitrrza odchodzic ... poprostu to im przejdzie a narazie pozostało nam czekac xd sad podobno juz od conajmniej pol roku czekacie az sie uspokoi ale nie mielismy gadac na temat gai sad twisted ok .. a mash jakies pomysły ... jakis ciekawy temat na mysli question ja własnie sciagam/słucham drum & bass xd sad wlasciwie to nie mam dzis ochoty na rozmowy wybacz...albo porozmawiajmy o ginacej populacji wrobli jak chcesz sad twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 9:11 am
nom ... wrooble .... bardzo ciekawy temat i wogle .. biega ich troche u mnie na osiedlu wiec puki co nieprzejmuje sie ich losem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 9:16 am
Addik nom ... wrooble .... bardzo ciekawy temat i wogle .. biega ich troche u mnie na osiedlu wiec puki co nieprzejmuje sie ich losem xd sad a ja wlasne zauwazylam ze coraz rzadziej widuje wroble od czasu do czasu sie jakis trafi...to chyba z powodu zaniczyszczenia powietrza...za to tych fstretnych golebi ciagle nie ubywa one sa okropne gonk sad twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|