Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 192 193 194 195 196 197 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Twisted_Exile

PostPosted: Thu Jul 21, 2005 6:46 am

Baliaur
Real_Twisted
sad * ze zwieszona glowa smetnie ciagnac za soba swego "kalasza"podaza w kierunku drzwi* do widzenia moze niedlugo nic tu po mnie narazie sad twisted
*zaczyna ja wciagac za nogi do srodka*
kun no niegdzie nie idziesz scream crying scream
sad *ciagnie ja za soba*wychodze i juz i nie wiem czy wroce pewnie mnie dorwa kaptalistyczne swinie sad
PostPosted: Thu Jul 21, 2005 6:50 am

Real_Twisted
Baliaur
Real_Twisted
sad * ze zwieszona glowa smetnie ciagnac za soba swego "kalasza"podaza w kierunku drzwi* do widzenia moze niedlugo nic tu po mnie narazie sad twisted
*zaczyna ja wciagac za nogi do srodka*
kun no niegdzie nie idziesz scream crying scream
sad *ciagnie ja za soba*wychodze i juz i nie wiem czy wroce pewnie mnie dorwa kaptalistyczne swinie sad
scream kuna Monis

nie gadaj tak bo Cie zbiczujemy gonk scream

Baliaur

revcat

PostPosted: Thu Jul 21, 2005 7:21 am

co tu sie kuna dzieje?

Real co sie stalo ? o comon? hmmmm?
PostPosted: Thu Jul 21, 2005 8:23 am

sad *wchodzi i zwija sie na najblizszym fotelu...jakby co to tu jestem.... sad twisted

Twisted_Exile

NaviRetlav

PostPosted: Thu Jul 21, 2005 8:35 am

Real_Twisted
sad *wchodzi i zwija sie na najblizszym fotelu...jakby co to tu jestem.... sad twisted

witam ... xd
PostPosted: Thu Jul 21, 2005 8:36 am

Addik
Real_Twisted

witam ... xd
*odrwaca glowe* sad witay co cie sprowadza w nasze skromne progi sad twisted

Twisted_Exile

NaviRetlav

PostPosted: Thu Jul 21, 2005 8:42 am

Real_Twisted
Addik
Real_Twisted

witam ... xd

ogoolnie ...nudze sie .. i to chyba wystarcza stare
zaczynam sie jush powoli bulwersowac ... bo wszyscy gadaja o tym samym ... ze gaia jest taka i siaka .. ( prosze ... nieporuszajmy tego tematu ) ...

gra ktos w ogame na uni 2 question
PostPosted: Thu Jul 21, 2005 8:47 am

Addik
Real_Twisted
Addik
Real_Twisted

witam ... xd

zaczynam sie jush powoli bulwersowac ... bo wszyscy gadaja o tym samym ... ze gaia jest taka i siaka .. ( prosze ... nieporuszajmy tego tematu ) ...

sad niestety nie gralam niegdy w cos takiego ja zreszta jesli chodzi o ten temat to nie zabrdzo sie orientuje wiec niepodyskutuje z Toba na ten temat... mi juz sie odechciewa takze gadania na temat gai i nie wiem czy niedlugo nie odejde sad twisted

Twisted_Exile

NaviRetlav

PostPosted: Thu Jul 21, 2005 8:59 am

Real_Twisted
Addik
Real_Twisted
Addik
Real_Twisted

witam ... xd

sad niestety nie gralam niegdy w cos takiego ja zreszta jesli chodzi o ten temat to nie zabrdzo sie orientuje wiec niepodyskutuje z Toba na ten temat... mi juz sie odechciewa takze gadania na temat gai i nie wiem czy niedlugo nie odejde sad twisted

nitrrza odchodzic ... poprostu to im przejdzie a narazie pozostało nam czekac xd
PostPosted: Thu Jul 21, 2005 9:01 am

Addik

nitrrza odchodzic ... poprostu to im przejdzie a narazie pozostało nam czekac xd
sad podobno juz od conajmniej pol roku czekacie az sie uspokoi ale nie mielismy gadac na temat gai sad twisted

Twisted_Exile

NaviRetlav

PostPosted: Thu Jul 21, 2005 9:07 am

Real_Twisted
Addik

sad podobno juz od conajmniej pol roku czekacie az sie uspokoi ale nie mielismy gadac na temat gai sad twisted

ok ..
a mash jakies pomysły ... jakis ciekawy temat na mysli question

ja własnie sciagam/słucham drum & bass xd
PostPosted: Thu Jul 21, 2005 9:08 am

Addik
Real_Twisted
Addik

ok ..
a mash jakies pomysły ... jakis ciekawy temat na mysli question

ja własnie sciagam/słucham drum & bass xd
sad wlasciwie to nie mam dzis ochoty na rozmowy wybacz...albo porozmawiajmy o ginacej populacji wrobli jak chcesz sad twisted

Twisted_Exile

NaviRetlav

PostPosted: Thu Jul 21, 2005 9:11 am

nom ... wrooble .... bardzo ciekawy temat i wogle ..
biega ich troche u mnie na osiedlu wiec puki co nieprzejmuje sie ich losem xd
PostPosted: Thu Jul 21, 2005 9:16 am

Addik
nom ... wrooble .... bardzo ciekawy temat i wogle ..
biega ich troche u mnie na osiedlu wiec puki co nieprzejmuje sie ich losem xd
sad a ja wlasne zauwazylam ze coraz rzadziej widuje wroble od czasu do czasu sie jakis trafi...to chyba z powodu zaniczyszczenia powietrza...za to tych fstretnych golebi ciagle nie ubywa one sa okropne gonk sad twisted

Twisted_Exile

Baliaur

PostPosted: Thu Jul 21, 2005 9:26 am

zeczelam rabowac banki amrykancow na gai

lamy
lamy
lamy
rofl mrgreen
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 192 193 194 195 196 197 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games