|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 4:47 am
Lethiel Yumehayla Necchaaaaaaaaaaaaaaan heart !!![tuuuuuuuuuuuuuuuul] stare ...... witaj Yume..... Nyu...?[mrug mrug]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 4:48 am
Cirilla ok, czujem się urażona, połowa mnie nie przywitała. albo mnie tu nie chca albo mnie olewają... xd xp stare stare *podbiega i przytula* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Ozzwald Sei chan Sei chan Ozzwald sporą kolekcjie tutaj trzymasz... *siada na łużku* łużeczko też masz wygodne biggrin Nyu^ ^ *Przytula* heart *całuje kładąc ją na łóżku* heart Nyu 4laugh *przekręca się na plecy kładąc na sobie Sei i patrzy w jej słodkie oczęta*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla ok, czujem się urażona, połowa mnie nie przywitała. albo mnie tu nie chca albo mnie olewają... xd xp stare stare Nyu????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 4:49 am
Lethiel Cirilla ok, czujem się urażona, połowa mnie nie przywitała. albo mnie tu nie chca albo mnie olewają... xd xp stare stare *podbiega i przytula* whee ok, ok... niemusisz przytulac bo sie jescze choroba ode mnie zarazisz... tak a propo ja tu juz jakis zcas jestem a pokoju nie mam, sa jakies wolne? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[madog] Ja głodny co niby masz na myśli? xd *zerka na niego spod bardzo bardzo długich rzęs* jak to nie domyślasz się maleńki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla ok, czujem się urażona, połowa mnie nie przywitała. albo mnie tu nie chca albo mnie olewają... xd xp stare stare Eee ... tam nikt cię nie olewa. Też masz taki mundurek jak ta Pani na obrazku?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla ok, czujem się urażona, połowa mnie nie przywitała. albo mnie tu nie chca albo mnie olewają... xd xp stare stare nie przywitałem cię przepraszam zapatrzyłem się na Sei...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla ok, czujem się urażona, połowa mnie nie przywitała. albo mnie tu nie chca albo mnie olewają... xd xp stare stare bardzo przepraszam, że niewychowany jestem. może być wielki przytulas na spuźnione powitanko?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald *przekręca się na plecy kładąc na sobie Sei i patrzy w jej słodkie oczęta* redface *Przytula*Nyu.*Zadowolona macha ogonkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 4:50 am
Cirilla ok, czujem się urażona, połowa mnie nie przywitała. albo mnie tu nie chca albo mnie olewają... xd xp stare stare witam*przytula*ladnie wygladasz smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 4:50 am
Muezzin Kukus [madog] Do wszyskich chłopaków: co byście powiedzieli na takie obowiązkowe mundurki w szkołach (oczywiście obowiązkowe tylko na takich panienkach)? Kto sioę podpisze pod petycją do MENiS? blaugh w mojej szkole panny chodzę w lepszych ciuszkach... CO chodzą bez ? blaugh niet... mam w szkole niejaką Martę... panna jest aniołem zesłanym na ziemię... znam ją od 3 lat, a wciąż potrafię się zaciąć rozmawiając z nią... a Ozzy może poświadczyć, że ja jak się zatnę to konkretnie, żadko się to zdarza ale jak już to jestem niekomunikatywny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 4:51 am
Natalii [madog] Ja głodny co niby masz na myśli? xd *zerka na niego spod bardzo bardzo długich rzęs* jak to nie domyślasz się maleńki? hmm.... no wiesz porozmawiamy o tym może u mnie w domku co? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 4:52 am
Natalii Aidanna *slychac plakanie z pokoiku...* crying i czego ryczysz? *podchodzi i patrzy a potem siada naprzeciwko i mówi*nie przejmuj się nie ten to inny mało ich tu jest tylko uważaj na tych zajętych bo to jest bardzo niebezpieczne zwłaszcza jeśli to jest mój CHŁOPAK!!!!!!!!! *no to co... to nic nieznaczy, ze niemoze zmienic zdania!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 4:52 am
Kukus ... mam w szkole niejaką Martę... panna jest aniołem zesłanym na ziemię... znam ją od 3 lat, a wciąż potrafię się zaciąć rozmawiając z nią... a Ozzy może poświadczyć, że ja jak się zatnę to konkretnie, żadko się to zdarza ale jak już to jestem niekomunikatywny Pyknij jej fotke i pakarzi mienia biggrin Ocenimy aniołka blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|