|
|
|
|
Posted: Fri Jul 01, 2005 11:16 am
Delein Dżizas kurwa ja pierdolę, wszyscy śpią, zawiodłam się na was stare a czegoś sie, kurwa, spodziewałaś jak ja o 8.02 dopiero dotoczyłem się do własnego łóżka? i za chuj zasnąć nie mogłem, bo mnie tak bark napierdalał niemiłosiernie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 3:42 pm
Kukus Delein Dżizas kurwa ja pierdolę, wszyscy śpią, zawiodłam się na was stare a czegoś sie, kurwa, spodziewałaś jak ja o 8.02 dopiero dotoczyłem się do własnego łóżka? i za chuj zasnąć nie mogłem, bo mnie tak bark napierdalał niemiłosiernie Aj ty to kurde ostatnio coś chyba dużo imprezujesz, bo coraz rzadziej cie tu widze... w ogole do jakiś partyzantów się wynieśliście, psia juha i tu się nudnawo robi... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 10:00 pm
Delein Kukus Delein Dżizas kurwa ja pierdolę, wszyscy śpią, zawiodłam się na was stare a czegoś sie, kurwa, spodziewałaś jak ja o 8.02 dopiero dotoczyłem się do własnego łóżka? i za chuj zasnąć nie mogłem, bo mnie tak bark napierdalał niemiłosiernie Aj ty to kurde ostatnio coś chyba dużo imprezujesz, bo coraz rzadziej cie tu widze... w ogole do jakiś partyzantów się wynieśliście, psia juha i tu się nudnawo robi... gonk On do woja?? Heheh takie to chudrelawe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 05, 2005 11:52 pm
Elara On do woja?? Heheh takie to chudrelawe...hmmm... co by tu odpowiedzieć? hmmm... tak żebyś zrozumiała... hmmm... PIERDOL SIĘ, tępy gówniarzu? rofl jak nie jesteś zaznajomiona z tematem to proponuję byś nie szczekała
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 4:58 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 5:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 10, 2005 2:33 am
JOBTWAJUMACto ruskie przeklenstwo mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 10, 2005 2:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 11, 2005 3:31 pm
ehem
proshe o jedno jedno celne trzasniecie piorunem gonk
faceci....
nie ma to jak przez ok 1h nie zczaic o czym sie gada......
nie lubie ludziiii bo to tchorze.... bezserca zdegenerowane puste puszki pelne egoizmu i obludy zero empati.....
ale hamy sa wporzo pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 3:07 am
DUPECKI RULEZZ!!! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 5:43 pm
ja pierdole jestem najebana i za cholere jasna nie wiem o co wam chodzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 6:03 pm
Buli... co ty TU robisz? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 16, 2005 7:43 pm
miesoooooooooooo cool twisted rolleyes xp blaugh ale nie mowie tu o zwierzeczym miesku xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 8:27 am
Lady_Vi miesoooooooooooo cool twisted rolleyes xp blaugh ale nie mowie tu o zwierzeczym miesku xp rozumieć przez to należy, że masz chęć na złego podłego,żylastego kutasa między twymi udami? rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 2:51 pm
o żesz ty w morde jebany bambusie...kompletnie nie jarze o co tu biega!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|