|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 6:06 am
Baliaur revcat Baliaur ajdzibudzibadzia rofl mrgreen witam ! oi!
Yumi ja tez ostatnio dostalam jakies 6 m-cy temu cool a ze teraz zbieram to mi kuna sie dorzucila pirate mrgreen Pingwin mnie zakuł i sie cieszy ....-.-' kto chce uwolnic orke ? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 6:10 am
YumiTao Baliaur revcat Baliaur ajdzibudzibadzia rofl mrgreen witam ! oi!
Yumi ja tez ostatnio dostalam jakies 6 m-cy temu cool a ze teraz zbieram to mi kuna sie dorzucila pirate mrgreen Pingwin mnie zakuł i sie cieszy ....-.-' kto chce uwolnic orke ? mrgreen radze nikomu nie probowac....moze sie to dla niego zle skonczyc....np. "losowo" Yumi nie narzekaj krzywda Ci sie nie dzieje.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 6:11 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 6:11 am
YumiTao Baliaur revcat Baliaur ajdzibudzibadzia rofl mrgreen witam ! oi!
Yumi ja tez ostatnio dostalam jakies 6 m-cy temu cool a ze teraz zbieram to mi kuna sie dorzucila pirate mrgreen Pingwin mnie zakuł i sie cieszy ....-.-' kto chce uwolnic orke ? mrgreen ja tam moge uwolnic fuzzy peinguins slippers
a za orke to 45k za service proshe rofl lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 6:16 am
Baliaur YumiTao Baliaur revcat Baliaur ajdzibudzibadzia rofl mrgreen witam ! oi!
Yumi ja tez ostatnio dostalam jakies 6 m-cy temu cool a ze teraz zbieram to mi kuna sie dorzucila pirate mrgreen Pingwin mnie zakuł i sie cieszy ....-.-' kto chce uwolnic orke ? mrgreen ja tam moge uwolnic fuzzy peinguins slippers
a za orke to 45k za service proshe rofl lol oi! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 6:20 am
Baliaur YumiTao Baliaur revcat Baliaur ajdzibudzibadzia rofl mrgreen witam ! oi!
a za orke to 45k za service proshe rofl lol a pchi...to juz wole u Kocura zostac i go zmolestowac przyokazji cool mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 6:20 am
no ba! tania to ja nie jestem a zbierasie no nie?? cool rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 6:24 am
YumiTao a pchi...to juz wole u Kocura zostac i go zmolestowac przyokazji cool mrgreen no kuna bo jakby jeszcze losowego dostala to odprawa musi byc pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 6:27 am
YumiTao a pchi...to juz wole u Kocura zostac i go zmolestowac przyokazji cool mrgreen hmmmm..... eek xd Bali: odprawa powiadasz....mwhahahahahahaha to jakie 45? odrazu ze 145 mwhahaha mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 6:27 am
ide zagrac w monopol z siora neutral mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 6:28 am
revcat YumiTao a pchi...to juz wole u Kocura zostac i go zmolestowac przyokazji cool mrgreen hmmmm..... eek xd Bali: odprawa powiadasz....mwhahahahahahaha to jakie 45? odrazu ze 145 mwhahaha mrgreen to kuna prosze 450k cool i angelic scarf juz mam xd
a ja sie kuna dowiedzialam ze wybralam szkole z najlepszymi imprami w miescie cool heart blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 6:35 am
Baliaur revcat YumiTao a pchi...to juz wole u Kocura zostac i go zmolestowac przyokazji cool mrgreen hmmmm..... eek xd Bali: odprawa powiadasz....mwhahahahahahaha to jakie 45? odrazu ze 145 mwhahaha mrgreen to kuna prosze 450k cool i angelic scarf juz mam xd
a ja sie kuna dowiedzialam ze wybralam szkole z najlepszymi imprami w miescie cool heart blaugh tzn jaka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 6:38 am
sad * ze zwieszona glowa smetnie ciagnac za soba swego "kalasza"podaza w kierunku drzwi* do widzenia moze niedlugo nic tu po mnie narazie sad twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 6:40 am
revcat Baliaur revcat YumiTao a pchi...to juz wole u Kocura zostac i go zmolestowac przyokazji cool mrgreen hmmmm..... eek xd Bali: odprawa powiadasz....mwhahahahahahaha to jakie 45? odrazu ze 145 mwhahaha mrgreen to kuna prosze 450k cool i angelic scarf juz mam xd
a ja sie kuna dowiedzialam ze wybralam szkole z najlepszymi imprami w miescie cool heart blaugh tzn jaka? no kuna z zajebistymi ludzmi mrgreen wystarczy juz ze jestem ja Gaata i Agnieszka pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 6:45 am
Real_Twisted sad * ze zwieszona glowa smetnie ciagnac za soba swego "kalasza"podaza w kierunku drzwi* do widzenia moze niedlugo nic tu po mnie narazie sad twisted *zaczyna ja wciagac za nogi do srodka* kun no niegdzie nie idziesz scream crying scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|