|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 2:56 am
Ozzwald Sei chan Ozzwald Sei chan Ozzwald Sei chan *Próbuje podtopic Ozziego*Nyu^ ^ *podtapiany przez Sei znika gdzieś pod wodą* Nyu eek Utopiłam go gonk *Nurkuje w poszukiwaniu Ozziego* *udaje nieprzytomnego na dnie źródła* *Wyciaga go na powierzchnie*Ozzy obudź się crying *telepatycznie jeje podpowiada* metoda usta usta jest najlepsza... heart Chyba trzeba spróbować.*Nachyla się nad Ozzim*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 2:57 am
ech.... *przewraca sie na bok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 2:58 am
Sei chan Ozzwald Sei chan Ozzwald Sei chan Ozzwald Sei chan *Próbuje podtopic Ozziego*Nyu^ ^ *podtapiany przez Sei znika gdzieś pod wodą* Nyu eek Utopiłam go gonk *Nurkuje w poszukiwaniu Ozziego* *udaje nieprzytomnego na dnie źródła* *Wyciaga go na powierzchnie*Ozzy obudź się crying *telepatycznie jeje podpowiada* metoda usta usta jest najlepsza... heart Chyba trzeba spróbować.*Nachyla się nad Ozzim* *w tym momęcie obejmuje ją i całuje* uratowałaś mnie ... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 2:58 am
*Rozkłada swój dywanik w cichym kącie i jednym sprawnym ruchem ręki wyczarowuje jedwabną poduszke, po czym kładzie się na boku spoglądając na zgromadzenie ostrząc jednoczesnie swoja szable...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 2:59 am
Ozzwald *w tym momęcie obejmuje ją i całuje* uratowałaś mnie ... heart Udawałeś?! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witam wszystkich których jeszcze dzisiaj nie przywitałem..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 3:00 am
Sei chan Ozzwald *w tym momęcie obejmuje ją i całuje* uratowałaś mnie ... heart Udawałeś?! eek przyznaje udawałem załużyłem na kare wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 3:01 am
Ozzwald Sei chan Ozzwald *w tym momęcie obejmuje ją i całuje* uratowałaś mnie ... heart Udawałeś?! eek przyznaje udawałem załużyłem na kare wink A ja się tak wystraszyłam, bo myslałam, że coś ci się stało crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 3:03 am
Sei chan Ozzwald Sei chan Ozzwald *w tym momęcie obejmuje ją i całuje* uratowałaś mnie ... heart Udawałeś?! eek przyznaje udawałem załużyłem na kare wink A ja się tak wystraszyłam, bo myslałam, że coś ci się stało crying no już dobrze *przytula* już więcej nie będe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 3:03 am
*ide do glosnkow, wlaczam glosno musyke, wchodze na stol i tancze* blaugh
BAWMY SIE wolam Muezzina 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 3:04 am
ide sie pokręcić po gaii... papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ide sie pokręcić po gaii... papatki papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ide sie pokręcić po gaii... papatki paa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 11, 2004 3:05 am
Muezzin Ozzwald ja z sei bawimy się w gorących źródłach a reszta rozkłada się na podłodze.. Um... to nie przeszkadzam smile Gdzie jest madog?Widział ktoś gdzieś [mapsa]? *Rozgląda się do okoła wypatrując gdzieś psa.. yyy. znaczy się madoga xd *mi z tąd ni z owąd pojawia się za plecami Muezzina i ... zaczyna go łaskotać xd poczym prubuje go .... (łeee... niedobry blaugh , kelner trocxhe soli xd ) .... powalić na ziemię*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|