Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
*MELINA* Rozmowy NIEKONTROLOWANE [grozi kalectwem moralnym] Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 190 191 192 193 194 195 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Kukus

PostPosted: Mon Jun 20, 2005 4:25 pm

Autark
Kukus
Autark
To kurwa gdzie sa ci z powolaniem jak sa potrzebni. Jakos jeszcze nie widzialem lekarza ktory nie patrzal by na to ile moze zarobic. Najciekawsze jest to ze najbardzej wam sie oplaca jak kogos zabijecie, czy to nie jest szczyt debilizmu!
kurwa, misiek, wybacz... ale z tym zabijaniem to ty pierdolisz jakby cie starzy walili kegą po browarze przez łeb na lepszy sen... to tak jak z Pankuronium zrobiono truciznę, bo jeden dziennikarz dowiedział się że 5krotne przedawkowanie powoduje zaburzenie akcji serca...
Gowno wiesz, nie pisal bym tak jakbym nie spotkal sie z czyms podobnym.
To niestety nie byla telewizja i nie mam namysli nadurzywania jakis lekow ale sposob podchodzenia do drugiego czlowieka. Nie bede pisal co dokladnie sie stalo bo to nie miejsce na to, koncze ten temat bo zygac zaczne.
na pewno masz rację kolego... przeciez co ja moge wiedziec po poltorarocznej pracy w WSPRze? ogarnij sie, dzieciaku... rada na przyszlosc, lecz sie u lekarzy medycyny, nie u weterynarzy
PostPosted: Mon Jun 20, 2005 11:07 pm

Kukus
Autark
Kukus
Autark
To kurwa gdzie sa ci z powolaniem jak sa potrzebni. Jakos jeszcze nie widzialem lekarza ktory nie patrzal by na to ile moze zarobic. Najciekawsze jest to ze najbardzej wam sie oplaca jak kogos zabijecie, czy to nie jest szczyt debilizmu!
kurwa, misiek, wybacz... ale z tym zabijaniem to ty pierdolisz jakby cie starzy walili kegą po browarze przez łeb na lepszy sen... to tak jak z Pankuronium zrobiono truciznę, bo jeden dziennikarz dowiedział się że 5krotne przedawkowanie powoduje zaburzenie akcji serca...
To niestety nie byla telewizja i nie mam namysli nadurzywania jakis lekow ale sposob podchodzenia do drugiego czlowieka. Nie bede pisal co dokladnie sie stalo bo to nie miejsce na to, koncze ten temat bo zygac zaczne.
na pewno masz rację kolego... przeciez co ja moge wiedziec po poltorarocznej pracy w WSPRze? ogarnij sie, dzieciaku... rada na przyszlosc, lecz sie u lekarzy medycyny, nie u weterynarzy

Weterynarz tez lekarz czego sie czepiacie...(to tak na marginesie)
Nie bede sie wtroncała w rozmowe bo po głowie moge dostac... xd xd

Elara

racqel

PostPosted: Tue Jun 21, 2005 4:00 am

I h** wiesz Autark Kukus cie zwyzywal i sie nie odzywaj juz bo bedzie czapa!
PostPosted: Tue Jun 21, 2005 5:46 am

racqel
I h** wiesz Autark Kukus cie zwyzywal i sie nie odzywaj juz bo bedzie czapa!
podejmie sie pewne "losowe" dzialania........... mrgreen

opcy

Twisted_Exile

PostPosted: Tue Jun 21, 2005 6:51 am

scream scream scream scream jacy niektorzy ludzie sa wkurwiajacy scream scream scream scream
PostPosted: Tue Jun 21, 2005 6:58 am

racqel
Omega Sun
Uwielbiam tutejsza sluzbe zdrowia sweatdrop
a zo jest nie tak z tamtejsza?

"uwielbiam" -to byla ironia, a wypowiedzialam sie tylko o tutejszej, bo nie wiem jak jest w innych miastach, wiec nie moge oceniac

Omega Sun
Captain

racqel

PostPosted: Tue Jun 21, 2005 7:07 am

Omega Sun
racqel
Omega Sun

"uwielbiam" -to byla ironia, a wypowiedzialam sie tylko o tutejszej, bo nie wiem jak jest w innych miastach, wiec nie moge oceniac
jak ironia to ironia, nie wink
PostPosted: Tue Jun 21, 2005 7:12 am

racqel
Omega Sun
racqel
Omega Sun

nie mylić z aronią...... ninja

opcy

Autark

PostPosted: Tue Jun 21, 2005 10:31 am

Kukus
Autark
Kukus
Autark

talk2hand
PostPosted: Tue Jun 21, 2005 4:24 pm

[ Message temporarily off-line ]

Kukus

opcy

PostPosted: Wed Jun 22, 2005 4:21 am

Kukus
opcy
racqel
Omega Sun
nie mylić z aronią...... ninja
pod aronię się dobrze w�deczkę jedzie, Bucu... to co jedziem z kurwami? *wyjmuje zastawę*
mrgreen rofl mrgreen
łaj not.........
PostPosted: Sun Jun 26, 2005 2:41 pm

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

opcy

opcy

PostPosted: Sun Jun 26, 2005 2:43 pm

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.
PostPosted: Mon Jun 27, 2005 12:14 am

User Image

Kukus

Delein

PostPosted: Fri Jul 01, 2005 12:12 am

Dżizas kurwa ja pierdolę, wszyscy śpią, zawiodłam się na was stare
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 190 191 192 193 194 195 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games