|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 4:25 pm
Autark Kukus Autark To kurwa gdzie sa ci z powolaniem jak sa potrzebni. Jakos jeszcze nie widzialem lekarza ktory nie patrzal by na to ile moze zarobic. Najciekawsze jest to ze najbardzej wam sie oplaca jak kogos zabijecie, czy to nie jest szczyt debilizmu! kurwa, misiek, wybacz... ale z tym zabijaniem to ty pierdolisz jakby cie starzy walili kegą po browarze przez łeb na lepszy sen... to tak jak z Pankuronium zrobiono truciznę, bo jeden dziennikarz dowiedział się że 5krotne przedawkowanie powoduje zaburzenie akcji serca... Gowno wiesz, nie pisal bym tak jakbym nie spotkal sie z czyms podobnym. To niestety nie byla telewizja i nie mam namysli nadurzywania jakis lekow ale sposob podchodzenia do drugiego czlowieka. Nie bede pisal co dokladnie sie stalo bo to nie miejsce na to, koncze ten temat bo zygac zaczne. na pewno masz rację kolego... przeciez co ja moge wiedziec po poltorarocznej pracy w WSPRze? ogarnij sie, dzieciaku... rada na przyszlosc, lecz sie u lekarzy medycyny, nie u weterynarzy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 20, 2005 11:07 pm
Kukus Autark Kukus Autark To kurwa gdzie sa ci z powolaniem jak sa potrzebni. Jakos jeszcze nie widzialem lekarza ktory nie patrzal by na to ile moze zarobic. Najciekawsze jest to ze najbardzej wam sie oplaca jak kogos zabijecie, czy to nie jest szczyt debilizmu! kurwa, misiek, wybacz... ale z tym zabijaniem to ty pierdolisz jakby cie starzy walili kegą po browarze przez łeb na lepszy sen... to tak jak z Pankuronium zrobiono truciznę, bo jeden dziennikarz dowiedział się że 5krotne przedawkowanie powoduje zaburzenie akcji serca... Gowno wiesz, nie pisal bym tak jakbym nie spotkal sie z czyms podobnym. To niestety nie byla telewizja i nie mam namysli nadurzywania jakis lekow ale sposob podchodzenia do drugiego czlowieka. Nie bede pisal co dokladnie sie stalo bo to nie miejsce na to, koncze ten temat bo zygac zaczne. na pewno masz rację kolego... przeciez co ja moge wiedziec po poltorarocznej pracy w WSPRze? ogarnij sie, dzieciaku... rada na przyszlosc, lecz sie u lekarzy medycyny, nie u weterynarzy Weterynarz tez lekarz czego sie czepiacie...(to tak na marginesie) Nie bede sie wtroncała w rozmowe bo po głowie moge dostac... xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 4:00 am
I h** wiesz Autark Kukus cie zwyzywal i sie nie odzywaj juz bo bedzie czapa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 5:46 am
racqel I h** wiesz Autark Kukus cie zwyzywal i sie nie odzywaj juz bo bedzie czapa! podejmie sie pewne "losowe" dzialania........... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 6:51 am
scream scream scream scream jacy niektorzy ludzie sa wkurwiajacy scream scream scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 6:58 am
racqel Omega Sun Uwielbiam tutejsza sluzbe zdrowia sweatdrop a zo jest nie tak z tamtejsza? "uwielbiam" -to byla ironia, a wypowiedzialam sie tylko o tutejszej, bo nie wiem jak jest w innych miastach, wiec nie moge oceniac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 7:07 am
Omega Sun racqel Omega Sun Uwielbiam tutejsza sluzbe zdrowia sweatdrop a zo jest nie tak z tamtejsza? "uwielbiam" -to byla ironia, a wypowiedzialam sie tylko o tutejszej, bo nie wiem jak jest w innych miastach, wiec nie moge oceniac jak ironia to ironia, nie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 7:12 am
racqel Omega Sun racqel Omega Sun Uwielbiam tutejsza sluzbe zdrowia sweatdrop a zo jest nie tak z tamtejsza? "uwielbiam" -to byla ironia, a wypowiedzialam sie tylko o tutejszej, bo nie wiem jak jest w innych miastach, wiec nie moge oceniac jak ironia to ironia, nie wink nie mylić z aronią...... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 10:31 am
Kukus Autark Kukus Autark To kurwa gdzie sa ci z powolaniem jak sa potrzebni. Jakos jeszcze nie widzialem lekarza ktory nie patrzal by na to ile moze zarobic. Najciekawsze jest to ze najbardzej wam sie oplaca jak kogos zabijecie, czy to nie jest szczyt debilizmu! kurwa, misiek, wybacz... ale z tym zabijaniem to ty pierdolisz jakby cie starzy walili kegą po browarze przez łeb na lepszy sen... to tak jak z Pankuronium zrobiono truciznę, bo jeden dziennikarz dowiedział się że 5krotne przedawkowanie powoduje zaburzenie akcji serca... Gowno wiesz, nie pisal bym tak jakbym nie spotkal sie z czyms podobnym. To niestety nie byla telewizja i nie mam namysli nadurzywania jakis lekow ale sposob podchodzenia do drugiego czlowieka. Nie bede pisal co dokladnie sie stalo bo to nie miejsce na to, koncze ten temat bo zygac zaczne. na pewno masz rację kolego... przeciez co ja moge wiedziec po poltorarocznej pracy w WSPRze? ogarnij sie, dzieciaku... rada na przyszlosc, lecz sie u lekarzy medycyny, nie u weterynarzy talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 21, 2005 4:24 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 22, 2005 4:21 am
Kukus opcy racqel Omega Sun "uwielbiam" -to byla ironia, a wypowiedzialam sie tylko o tutejszej, bo nie wiem jak jest w innych miastach, wiec nie moge oceniac jak ironia to ironia, nie wink nie mylić z aronią...... ninja pod aronię się dobrze w�deczkę jedzie, Bucu... to co jedziem z kurwami? *wyjmuje zastawę* mrgreen rofl mrgreen łaj not.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 26, 2005 2:41 pm