|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 5:42 am
revcat Ozzwald revcat dobra...spokoj mi tu.... Real poniewaz dzisiaj mam troche roboty..... 3nodding Yumi.....ehhh i co ja mam z Toba zrobic? bimber jest dla wszystkich tylko bez przegiec....mwhahahaha mrgreen coz generale....ja tez jestem i nie ma mnie....ale jestem, czujny jakby co... pirate towarzyszu... pilnuj mi Yumi zeby nikt jej niczego nie zrobil... wykonam generale! *podhcodzi do Yumi i przypina ja do siebie kajdankami* teraz nikt sie nawet nie odwazy generale! pirate neutral odpinaj te kajdanki scream ja sie tak nie bawie .... cry mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 5:46 am
Real_Twisted revcat Real_Twisted mrgreen no chyba ze ty jej cos zrobisz mrgreen twisted nie nie nie splamie swojego honoru..general Ozz mi zaufal...ot co! ale Tobie to co innego...... mrgreen whee heart whee mam sie bac czy cieszyc mrgreen whee heart whee twisted ja na Twoim miejscu bym sie bal mwhahahahahaha......... mrgreen pirate xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 5:48 am
revcat Real_Twisted revcat Real_Twisted mrgreen no chyba ze ty jej cos zrobisz mrgreen twisted nie nie nie splamie swojego honoru..general Ozz mi zaufal...ot co! ale Tobie to co innego...... mrgreen whee heart whee mam sie bac czy cieszyc mrgreen whee heart whee twisted ja na Twoim miejscu bym sie bal mwhahahahahaha......... mrgreen pirate xd ........ eek to ja juz moze sobie pojde eek ..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 5:49 am
Real_Twisted revcat Real_Twisted revcat Real_Twisted mrgreen no chyba ze ty jej cos zrobisz mrgreen twisted nie nie nie splamie swojego honoru..general Ozz mi zaufal...ot co! ale Tobie to co innego...... mrgreen whee heart whee mam sie bac czy cieszyc mrgreen whee heart whee twisted ja na Twoim miejscu bym sie bal mwhahahahahaha......... mrgreen pirate xd ........ eek to ja juz moze sobie pojde eek .......... nie nie zostawiaj mnie z nim sam na sam crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 5:50 am
YumiTao neutral odpinaj te kajdanki scream ja sie tak nie bawie .... cry mrgreen nie ma takiej mozliwosci...wolisz zebym cie w areszcie zamknal ? a tak to sobie popijemy i ten teges.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 5:50 am
ajdzibudzibadzia rofl mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 5:51 am
YumiTao Real_Twisted ........ eek to ja juz moze sobie pojde eek .......... nie nie zostawiaj mnie z nim sam na sam crying xd ale ja sie go boje(nie martw sie pozwole mu ci tknac pirate ) crying mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 5:52 am
revcat YumiTao neutral odpinaj te kajdanki scream ja sie tak nie bawie .... cry mrgreen nie ma takiej mozliwosci...wolisz zebym cie w areszcie zamknal ? a tak to sobie popijemy i ten teges.... mrgreen i ten teges....? neutral ja sie ciebie boje .... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 5:53 am
revcat YumiTao neutral odpinaj te kajdanki scream ja sie tak nie bawie .... cry mrgreen nie ma takiej mozliwosci...wolisz zebym cie w areszcie zamknal ? a tak to sobie popijemy i ten teges.... mrgreen stare ten teges? stare mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 5:53 am
Baliaur ajdzibudzibadzia rofl mrgreen czesc.... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 5:54 am
Baliaur ajdzibudzibadzia rofl mrgreen mrgreen witay*podaje pelna szklanke mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 5:58 am
Real_Twisted Baliaur ajdzibudzibadzia rofl mrgreen mrgreen witay*podaje pelna szklanke mrgreen twisted mwaahahah xD nie ma to jak mily poczatek dnia rofl a wczoraj dostalam trunka i 2 pinklinki i to prawie kuna rekord cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 5:58 am
Baliaur ajdzibudzibadzia rofl mrgreen witam !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 5:59 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 6:02 am
revcat Baliaur ajdzibudzibadzia rofl mrgreen witam ! oi!
Yumi ja tez ostatnio dostalam jakies 6 m-cy temu cool a ze teraz zbieram to mi kuna sie dorzucila pirate mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|