|
|
|
|
Posted: Sun May 10, 2009 1:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 10, 2009 1:43 am
a hab az hab, nem mind1 honnan jön? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 10, 2009 3:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 10, 2009 4:45 am
napsugar a hab az hab, nem mind1 honnan jön? xd hááááát.....nem igazán..... sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 10, 2009 7:25 am
Obilia, itt nincs offXD Itt nincs alaptéma az általános dumáláson kivülXD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 10, 2009 7:28 am
napsugar bocsi de idegeneket nem is veszek fel msnre..... whee nahjó talán a gaia gold is jó lesz meg mondjuk pár kedves szó.... jah és a habból max naaaagy fürdőt is csinálunk ahol habparti lesz xd A habparti veszedelmes..... de nagyon nagy buliXD Mozgás művészet majálison volt tavaly a suliban.... höm..az öltözőben öblítettük le a hab nagyját..és a koleszos barátaimnál zuhanyoztam le rendesen (mivels enki nem mondta hogy 1 fordítva van felrajzolva a csap 2 naaaaagyon lassan melegszik be a meleg víz jéghidegen zuhanyoztam...) utána totál más emberek összevadászot ruháiban (zoknitól, alsón át polóigXD) Mentem haza..tök jó volt.. de milyen könnyen el lehet merülni abban eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 10, 2009 7:31 am
utoljára SZÍN-en találkoztam habbal xd nap közben ki lehetett próbálni. ember mosó volt a neve ( mert MOL-os reklámvolt... ) olyan volt mint egy autómosó XD csak felfújható és amikor bementél jött több irányból a hab bent meg labdák voltak és lehetett ott bent szenvedni xd vicces volt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 10, 2009 8:26 am
na most képzeljétek el mindezt köpködve eek xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 10, 2009 8:26 am
Narcisz Obilia, itt nincs offXD Itt nincs alaptéma az általános dumáláson kivülXD Úgy értettem a habos témához képest off razz smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 10, 2009 8:29 am
 Kutyik! eek Támadnak!!!! És az egyik nyávog!!! WÁÁÁÁÁÁÁ!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 10, 2009 8:29 am
Én ha jól emlékszem 2x voltam habpartifélén smile 1x Balatonszéplak, Palace Disco kinti félig fedett rész, kör alakú "táncparkett" középen oszloppal.... Nem volt rossz smile Nyaraláskor volt ergo no haver de azért dobálgattuk egymásra a habot smile Másik: 1 bevásárlóközpont nemtomhányadik szülinapján volt egy kicsi, utána 1 kis fiúcsapat megnézett egy picit amikor elindultam haza habosan, de nem láttak sokan, mert közel lakok a helyszínhez. Kicsit restelltem magam de utólag visszagondolva kicsit vicces is smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 10, 2009 8:56 am
stranger12 na most képzeljétek el mindezt köpködve eek xp sztem akkor is jó ötlet xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 10, 2009 8:59 am
napsugar stranger12 na most képzeljétek el mindezt köpködve eek xp sztem akkor is jó ötlet xd Ugyan a nyálnak fertőtlenítő hatása vanXD már akinél....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 10, 2009 9:01 am