|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 5:01 pm
ja juz znikam spac, dobrej nocki Wam zycze :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 5:02 pm
Omega Sun ja juz znikam spac, dobrej nocki Wam zycze :* nie śpij... od spania ludzie umierają... młodziej, bo marnują czas
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 11:28 pm
*wychodzi z swojego pokoju* hm..... jak widać ja jestem narazie tu jedyna .... mam nadzieje że tosie szybciuko zmieni xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 11:32 pm
wired_00 *wychodzi z swojego pokoju* hm..... jak widać ja jestem narazie tu jedyna .... mam nadzieje że tosie szybciuko zmieni xd Hej albo miłego dzionka... my się chyba jeszcze nie znamy Lorak jestem miło mi poznać *całuje rączke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 11:35 pm
Lorak wired_00 *wychodzi z swojego pokoju* hm..... jak widać ja jestem narazie tu jedyna .... mam nadzieje że tosie szybciuko zmieni xd Hej albo miłego dzionka... my się chyba jeszcze nie znamy Lorak jestem miło mi poznać *całuje rączke* ojejq *zaczerwienia sie * mi też miło
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 11:36 pm
Trochę mało ludzi o tak wczesnej porze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 11:39 pm
Lorak Trochę mało ludzi o tak wczesnej porze no , maluutko , pewnie zaraz wparuje tu labudziak , choć moge sie mylić , długo jesteś tu na gai?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 11:40 pm
Nie.... you know świerza krew
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 11:42 pm
Lorak Nie.... you know świerza krew aha nowy ..... fajnie twisted z kąd jestes?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 11:43 pm
wired_00 Lorak Nie.... you know świerza krew aha nowy ..... fajnie twisted z kąd jestes? Z Wawy ale co to jakieś przesłuchanie i nie patrz tak na mnie bo się zamkne w sobie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 11:44 pm
Lorak wired_00 Lorak Nie.... you know świerza krew aha nowy ..... fajnie twisted z kąd jestes? Z Wawy ale co to jakieś przesłuchanie i nie patrz tak na mnie bo się zamkne w sobie blaugh dobrze dobrze *uśmiecha sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 11:45 pm
wired_00 Lorak wired_00 Lorak Nie.... you know świerza krew aha nowy ..... fajnie twisted z kąd jestes? Z Wawy ale co to jakieś przesłuchanie i nie patrz tak na mnie bo się zamkne w sobie blaugh dobrze dobrze *uśmiecha sie* A Ty z kąd się urwałaś ?? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 11:45 pm
wired_00 Lorak Trochę mało ludzi o tak wczesnej porze no , maluutko , pewnie zaraz wparuje tu labudziak , choć moge sie mylić , długo jesteś tu na gai? no witam witam wparowałem jak widzisz! -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 10, 2004 11:46 pm
Labudziak wired_00 Lorak Trochę mało ludzi o tak wczesnej porze no , maluutko , pewnie zaraz wparuje tu labudziak , choć moge sie mylić , długo jesteś tu na gai? no witam witam wparowałem jak widzisz! -_- jestes!!!!! *wiesza mu sie na szyi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|