|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:29 am
degenerat Nie masz dziewczyno dobrego gustu rofl a moze w koncu pokazesz swoja facjate? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:34 am
Mroczny Tato degenerat Nie masz dziewczyno dobrego gustu rofl a moze w koncu pokazesz swoja facjate? 3nodding Ja juz pokazywalem gdzies na wczesniejszych stroniczkach 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 04, 2006 11:36 am
degenerat Mroczny Tato degenerat Nie masz dziewczyno dobrego gustu rofl a moze w koncu pokazesz swoja facjate? 3nodding Ja juz pokazywalem gdzies na wczesniejszych stroniczkach 3nodding taaa? to dawaj moze cos jeszcze... mordka faceta z 'gustem' lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 2:09 am
Aidanna czikka przystojny jestes redface gonk bosz gonk nie rozumiem dlaczego się krzywisz. Przecież sama pięknością nie grzeczysz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 5:19 am
Prinee nie rozumiem dlaczego się krzywisz. Przecież sama pięknością nie grzeczysz. nawet gdyby tak było, ma prawo wyrażać swoje zdanie. Nie trzeba samemu umieć malować by oglądac i oceniać cudze obrazy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 5:46 am
w takim razie zrobmy zbiorowo jajko.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 6:23 am
EvilYuki Prinee nie rozumiem dlaczego się krzywisz. Przecież sama pięknością nie grzeczysz. nawet gdyby tak było, ma prawo wyrażać swoje zdanie. Nie trzeba samemu umieć malować by oglądac i oceniać cudze obrazy. a ty co? jej klon? smieszycie mnie ostatnio coraz bardziej xd rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 6:24 am
Prinee nie rozumiem dlaczego się krzywisz. Przecież sama pięknością nie grzeczysz. ty moj hero wink ale nie martw sie ja tam je olewam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 8:04 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 8:10 am
Prinee nie rozumiem dlaczego się krzywisz. Przecież sama pięknością nie grzeczysz. A Ty kultura osobista Przestancie sie klocic i nawzajem obrazac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 8:22 am
Omega Sun Prinee nie rozumiem dlaczego się krzywisz. Przecież sama pięknością nie grzeczysz. A Ty kultura osobista jak na moj gust to ten sam poziom... ale ja sie nie znam.. *zaczyna obrazac innych i sie klocic..*huh surprised znaczy sie ... Przestancie sie klucic no... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 8:31 am
opcy Omega Sun Prinee nie rozumiem dlaczego się krzywisz. Przecież sama pięknością nie grzeczysz. A Ty kultura osobista jak na moj gust to ten sam poziom... ale ja sie nie znam.. *zaczyna obrazac innych i sie klocic..*huh surprised znaczy sie ... Przestancie sie klucic no... mrgreen Wydaje mi sie, ze post Aid bardziej pil do wazeliniarstwa Czikki niz do urody MT stad moj komentarz Jezeli sie myle, to masz racje- to ten sam poziom, wiec dlaczego Prinee potepia Aid za cos co sama robi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 8:37 am
Omega Sun Jezeli sie myle, to masz racje- to ten sam poziom, wiec dlaczego Prinee potepia Aid za cos co sama robi. trafil troll na trolla mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 8:37 am
Prinee Aidanna czikka przystojny jestes redface gonk bosz gonk nie rozumiem dlaczego się krzywisz. Przecież sama pięknością nie grzeczysz. Jak dla mnie moze byc :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 05, 2006 9:06 am
eee.... wiecie co? chyba przestane juz dawac tu fotki bo nawet one wywoluja kontrowersje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|