Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
*MELINA* Rozmowy NIEKONTROLOWANE [grozi kalectwem moralnym] Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 189 190 191 192 193 194 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Twisted_Exile

PostPosted: Sun Jun 19, 2005 10:56 am

dolicz jeszcze premie za "ciezka " prace twisted
PostPosted: Sun Jun 19, 2005 11:37 am

[ Message temporarily off-line ]

opcy

Kiray

PostPosted: Sun Jun 19, 2005 11:41 am

PostPosted: Sun Jun 19, 2005 11:48 am

opcy
to akurat o niczym nie swiadczy bo to jest nic w porownaniu z tym co wpierdala hydra adminstracyjno sądownicza.....

swiadczy o tym jak idiotyczny jest nasz system. Nie jestesmy az tak bogatym panstwem zeby utrzymywac tak ogromny rzad, bo i jaki ma to sens. Te pensje pomnozone przez 12 m-cy daja ogromna sume, za ktora mozna zrobic wiele pozyteczniejszych rzeczy.

Omega Sun
Captain

opcy

PostPosted: Sun Jun 19, 2005 12:13 pm

Omega Sun
opcy
to akurat o niczym nie swiadczy bo to jest nic w porownaniu z tym co wpierdala hydra adminstracyjno sądownicza.....

swiadczy o tym jak idiotyczny jest nasz system. Nie jestesmy az tak bogatym panstwem zeby utrzymywac tak ogromny rzad, bo i jaki ma to sens. Te pensje pomnozone przez 12 m-cy daja ogromna sume, za ktora mozna zrobic wiele pozyteczniejszych rzeczy.
stwierdzenie "ogromna suma" jest pojeciem wzglednym......
no fakt......
ale wiez mi taka suma budzetu panstwa nie uratujesz....
PostPosted: Sun Jun 19, 2005 3:28 pm

Autark

Autark

PostPosted: Sun Jun 19, 2005 3:31 pm

opcy
Omega Sun
opcy

stwierdzenie "ogromna suma" jest pojeciem wzglednym......
no fakt......
ale wiez mi taka suma budzetu panstwa nie uratujesz....

ale troche pomoze, a to juz cos (malymi kroczkami do celu)
PostPosted: Sun Jun 19, 2005 4:14 pm

Kukus

Arife

PostPosted: Mon Jun 20, 2005 6:12 am

PostPosted: Mon Jun 20, 2005 6:24 am

Autark

Omega Sun
Captain

PostPosted: Mon Jun 20, 2005 6:43 am

Arife

No to ja tez pokurwie na sluzbe zdrowia, 2 miechy czekalam na dostanie sie do kardiologa, kolejne 2 na badanie z ktorego nic nie wywnioskowali, potem czekalam 6 mieczow by trafic do szpitala i dowiedziec sie ze mam ciezka nerwice ktora moze spowodowac zawal serca... stare

a ja mialam uraz kolana i nie moglam chodzic (tzn. moglam tylko czesciowo), wiec poszlam do przychodni do lekarza rodzinnego, a ten dal mi skierowanie do chirurga. Ze skierowaniem pojechalam do szpitala, bo chirurg tylko tam urzeduje i po dlugim oczekiwaniu w kolejce poinformowal mnie, ze skoro nigdzie sie nie uderzylam to on mnie nie bedzie badal i zebym poszla z powrotem do lekarza rodzinnego bo moze mam... GRYPE i dlatego mnie boli xp Poszlam z powrotem do przychodni i powiedzialam, ze chirurg mnie nie chce zbadac bo podejrzewa, ze nie moge chodzic bo mam grype blaugh . Lekarz rodzinny zrobil eek <-- o taka minke i wyslal mnie do ortopedy.. ktory tez jest w szpitalu na drugim koncu miasta :] Ortopeda znowu wyslal mnie do chirurga, ktoremu tym razem naklamalam, ze sie uderzylam, zeby znow mnie nie wygonil do przychodni. Najpierw stwierdzil, ze moze jestem w ciazy i dlatego mnie boli confused (Niedlugo dojdziemy do tego, ze urazy beda leczyc ginekolodzy) ale potem wymusilam na nim przeswietlenie i w koncu dostalam lekarstwa xp
Uwielbiam tutejsza sluzbe zdrowia sweatdrop
PostPosted: Mon Jun 20, 2005 8:56 am

Omega Sun
Uwielbiam tutejsza sluzbe zdrowia sweatdrop
a zo jest nie tak z tamtejsza?

racqel

lofca

PostPosted: Mon Jun 20, 2005 9:08 am

PostPosted: Mon Jun 20, 2005 9:38 am

Autark
To kurwa gdzie sa ci z powolaniem jak sa potrzebni. Jakos jeszcze nie widzialem lekarza ktory nie patrzal by na to ile moze zarobic. Najciekawsze jest to ze najbardzej wam sie oplaca jak kogos zabijecie, czy to nie jest szczyt debilizmu!
kurwa, misiek, wybacz... ale z tym zabijaniem to ty pierdolisz jakby cie starzy walili kegą po browarze przez łeb na lepszy sen... to tak jak z Pankuronium zrobiono truciznę, bo jeden dziennikarz dowiedział się że 5krotne przedawkowanie powoduje zaburzenie akcji serca...

Kukus

Autark

PostPosted: Mon Jun 20, 2005 4:16 pm

Kukus
Autark
To kurwa gdzie sa ci z powolaniem jak sa potrzebni. Jakos jeszcze nie widzialem lekarza ktory nie patrzal by na to ile moze zarobic. Najciekawsze jest to ze najbardzej wam sie oplaca jak kogos zabijecie, czy to nie jest szczyt debilizmu!
kurwa, misiek, wybacz... ale z tym zabijaniem to ty pierdolisz jakby cie starzy walili kegą po browarze przez łeb na lepszy sen... to tak jak z Pankuronium zrobiono truciznę, bo jeden dziennikarz dowiedział się że 5krotne przedawkowanie powoduje zaburzenie akcji serca...

Gowno wiesz, nie pisal bym tak jakbym nie spotkal sie z czyms podobnym.
To niestety nie byla telewizja i nie mam namysli nadurzywania jakis lekow ale sposob podchodzenia do drugiego czlowieka. Nie bede pisal co dokladnie sie stalo bo to nie miejsce na to, koncze ten temat bo zygac zaczne.
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 189 190 191 192 193 194 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games