Arife
No to ja tez pokurwie na sluzbe zdrowia, 2 miechy czekalam na dostanie sie do kardiologa, kolejne 2 na badanie z ktorego nic nie wywnioskowali, potem czekalam 6 mieczow by trafic do szpitala i dowiedziec sie ze mam ciezka nerwice ktora moze spowodowac zawal serca...
stare a ja mialam uraz kolana i nie moglam chodzic (tzn. moglam tylko czesciowo), wiec poszlam do przychodni do lekarza rodzinnego, a ten dal mi skierowanie do chirurga. Ze skierowaniem pojechalam do szpitala, bo chirurg tylko tam urzeduje i po dlugim oczekiwaniu w kolejce poinformowal mnie, ze skoro nigdzie sie nie uderzylam to on mnie nie bedzie badal i zebym poszla z powrotem do lekarza rodzinnego bo moze mam... GRYPE i dlatego mnie boli
xp Poszlam z powrotem do przychodni i powiedzialam, ze chirurg mnie nie chce zbadac bo podejrzewa, ze nie moge chodzic bo mam grype
blaugh . Lekarz rodzinny zrobil
eek <-- o taka minke i wyslal mnie do ortopedy.. ktory tez jest w szpitalu na drugim koncu miasta :] Ortopeda znowu wyslal mnie do chirurga, ktoremu tym razem naklamalam, ze sie uderzylam, zeby znow mnie nie wygonil do przychodni. Najpierw stwierdzil, ze moze jestem w ciazy i dlatego mnie boli
confused (Niedlugo dojdziemy do tego, ze urazy beda leczyc ginekolodzy) ale potem wymusilam na nim przeswietlenie i w koncu dostalam lekarstwa
xp Uwielbiam tutejsza sluzbe zdrowia
sweatdrop