|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 5:16 am
revcat Real witaj... mrgreen 4laugh whee heart whee witay co sie nie odzywasz fstretny kocurze whee heart whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 5:17 am
revcat Ita Lockheart *rozglada sie* ddawno mnie tu niebyło twisted czas to zmienic oi! Ita... mrgreen Real witaj... mrgreen 4laugh a reszta gdzie? kuna mada fakin szit.... pirate pingwin jeszcze ja jestem cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 5:19 am
YumiTao revcat Ita Lockheart *rozglada sie* ddawno mnie tu niebyło twisted czas to zmienic oi! Ita... mrgreen Real witaj... mrgreen 4laugh a reszta gdzie? kuna mada fakin szit.... pirate pingwin jeszcze ja jestem cool i ja ale tylko na kilka minutek... o 14.30 wychodze... i wroce wieczorem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 5:21 am
Ozzwald YumiTao revcat Ita Lockheart *rozglada sie* ddawno mnie tu niebyło twisted czas to zmienic oi! Ita... mrgreen Real witaj... mrgreen 4laugh a reszta gdzie? kuna mada fakin szit.... pirate pingwin jeszcze ja jestem cool i ja ale tylko na kilka minutek... o 14.30 wychodze... i wroce wieczorem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 5:21 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 5:23 am
YumiTao Ozzwald YumiTao revcat Ita Lockheart *rozglada sie* ddawno mnie tu niebyło twisted czas to zmienic oi! Ita... mrgreen Real witaj... mrgreen 4laugh a reszta gdzie? kuna mada fakin szit.... pirate pingwin jeszcze ja jestem cool i ja ale tylko na kilka minutek... o 14.30 wychodze... i wroce wieczorem crying wroce.. jeszcze dzis.. pozatym bede do ciebie pisac.. jak bede miec zasieg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 5:23 am
dobra...spokoj mi tu....
Real poniewaz dzisiaj mam troche roboty..... 3nodding
Yumi.....ehhh i co ja mam z Toba zrobic? bimber jest dla wszystkich tylko bez przegiec....mwhahahaha mrgreen
coz generale....ja tez jestem i nie ma mnie....ale jestem, czujny jakby co... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 5:24 am
revcat dobra...spokoj mi tu.... Real poniewaz dzisiaj mam troche roboty..... 3nodding Yumi.....ehhh i co ja mam z Toba zrobic? bimber jest dla wszystkich tylko bez przegiec....mwhahahaha mrgreen coz generale....ja tez jestem i nie ma mnie....ale jestem, czujny jakby co... pirate towarzyszu... pilnuj mi Yumi zeby nikt jej niczego nie zrobil...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 5:27 am
revcat dobra...spokoj mi tu.... Real poniewaz dzisiaj mam troche roboty..... 3nodding Yumi.....ehhh i co ja mam z Toba zrobic? bimber jest dla wszystkich tylko bez przegiec....mwhahahaha mrgreen coz generale....ja tez jestem i nie ma mnie....ale jestem, czujny jakby co... pirate przeciez sie domyslam ze masz sporo roboty 3nodding to polewaj towarzyszu xd whee heart whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 5:30 am
Ozzwald revcat dobra...spokoj mi tu.... Real poniewaz dzisiaj mam troche roboty..... 3nodding Yumi.....ehhh i co ja mam z Toba zrobic? bimber jest dla wszystkich tylko bez przegiec....mwhahahaha mrgreen coz generale....ja tez jestem i nie ma mnie....ale jestem, czujny jakby co... pirate towarzyszu... pilnuj mi Yumi zeby nikt jej niczego nie zrobil... wykonam generale! *podhcodzi do Yumi i przypina ja do siebie kajdankami* teraz nikt sie nawet nie odwazy generale! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 5:31 am
revcat Ozzwald revcat dobra...spokoj mi tu.... Real poniewaz dzisiaj mam troche roboty..... 3nodding Yumi.....ehhh i co ja mam z Toba zrobic? bimber jest dla wszystkich tylko bez przegiec....mwhahahaha mrgreen coz generale....ja tez jestem i nie ma mnie....ale jestem, czujny jakby co... pirate towarzyszu... pilnuj mi Yumi zeby nikt jej niczego nie zrobil... wykonam generale! *podhcodzi do Yumi i przypina ja do siebie kajdankami* teraz nikt sie nawet nie odwazy generale! pirate mrgreen no chyba ze ty jej cos zrobisz mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 5:35 am
Real_Twisted mrgreen no chyba ze ty jej cos zrobisz mrgreen twisted nie nie nie splamie swojego honoru..general Ozz mi zaufal...ot co! ale Tobie to co innego...... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 5:36 am
revcat Real_Twisted mrgreen no chyba ze ty jej cos zrobisz mrgreen twisted nie nie nie splamie swojego honoru..general Ozz mi zaufal...ot co! ale Tobie to co innego...... mrgreen whee heart whee mam sie bac czy cieszyc mrgreen whee heart whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 5:39 am
Wrocilam do was, bo na POGG jakos tak nudno i w ogule Sei przyszla stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 5:41 am
Miru san Wrocilam do was, bo na POGG jakos tak nudno i w ogule Sei przyszla stare kurde niedlugo zalozymy fanklub Sei chan whee heart whee *polewa*napij sie na poprwae nastroju*podaje szklanke mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|