|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 7:21 am
Miałam Blue Boxa eek z czymś takim jak Lethii chciała sprzedać w sklepiku stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 7:26 am
Lethiel oki 3nodding lethii moze w swoim quescie napiszesz ile ten szal kosztuje a ile ci do niego brak i takie tam ........... question hieh.. tio mooj pierwszy qest.. nie wiem cio siem w nim pishe blaugh .. ale poprawie 3nodding bo ja widzialam w questach (np.katki razz ) ze pisalo na co sie zbirea, ile to kosztuje, ile ty masz, donaion czyli dotacje (czyli czy gaiowicze ci cos dali) jesli ci ktos da iles tam golda to piszesz w quescie kto ci dal i ile, itd ...... razz (ja nigdy nie mialam qesta i narazie nie mam sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 7:28 am
Delisa Lethiel oki 3nodding lethii moze w swoim quescie napiszesz ile ten szal kosztuje a ile ci do niego brak i takie tam ........... question hieh.. tio mooj pierwszy qest.. nie wiem cio siem w nim pishe blaugh .. ale poprawie 3nodding bo ja widzialam w questach (np.katki razz ) ze pisalo na co sie zbirea, ile to kosztuje, ile ty masz, donaion czyli dotacje (czyli czy gaiowicze ci cos dali) jesli ci ktos da iles tam golda to piszesz w quescie kto ci dal i ile, itd ...... razz (ja nigdy nie mialam qesta i narazie nie mam sweatdrop )to już mój drugi quest więc wiedziałam co pisać 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 7:31 am
Katka1989 to już mój drugi quest więc wiedziałam co pisać 3nodding a pierwszy na co byl question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 7:32 am
Delisa Katka1989 to już mój drugi quest więc wiedziałam co pisać 3nodding a pierwszy na co byl question na skrzydełka wróżki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 7:34 am
Na czym polegają te questy? Piszesz, ze czegoś potrzebujesz i dostajesz kase?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 7:36 am
Delein Na czym polegają te questy? Piszesz, ze czegoś potrzebujesz i dostajesz kase? heh sweatdrop coś w tym stylu. sweatdrop można się też zgłaszać do różnych charity o dofinansowanie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 7:38 am
Katka1989 Delein Na czym polegają te questy? Piszesz, ze czegoś potrzebujesz i dostajesz kase? heh sweatdrop coś w tym stylu. sweatdrop można się też zgłaszać do różnych charity o dofinansowanie. Ah so...=='
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 7:39 am
tez chcialabym miec skrzydla wrozki sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 7:40 am
Delein Katka1989 Delein Na czym polegają te questy? Piszesz, ze czegoś potrzebujesz i dostajesz kase? heh sweatdrop coś w tym stylu. sweatdrop można się też zgłaszać do różnych charity o dofinansowanie. Ah so...==' heh... to nie jest takie proste, zeby dostać kase. Trzeba się nieźle pomęczyć xp a jak już dostaniesz to i tak niedużo crying jakieś 100, 200g sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 7:41 am
Delisa tez chcialabym miec skrzydla wrozki sweatdrop to zacznij zbierać 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 7:44 am
heloł ludziska ^^ w końcu wróciłam z kolonii!!! z dziury nazywanej sromowcami!!! w-końcu-w-domu!!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 7:44 am
Katka1989 Delisa tez chcialabym miec skrzydla wrozki sweatdrop to zacznij zbierać 3nodding no 40 k sweatdrop ja nie umiem tak robic zeby zyskiwac codziennie 3k eek to przekracza moje granice sweatdrop dobra zrobie sobie takze guesta 3nodding sprzedam troche moich rzeczy (mam ich malo stressed ) i moze kiedys uzbieram razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 7:46 am
Katka1989 Delein Katka1989 Delein Na czym polegają te questy? Piszesz, ze czegoś potrzebujesz i dostajesz kase? heh sweatdrop coś w tym stylu. sweatdrop można się też zgłaszać do różnych charity o dofinansowanie. Ah so...==' heh... to nie jest takie proste, zeby dostać kase. Trzeba się nieźle pomęczyć xp a jak już dostaniesz to i tak niedużo crying jakieś 100, 200g sweatdrop Zawsze coś ^^ A co sądzicie o tym?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 7:46 am
setsuna dragonclaw heloł ludziska ^^ w końcu wróciłam z kolonii!!! z dziury nazywanej sromowcami!!! w-końcu-w-domu!!! biggrin HEJKA biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|