|
|
|
|
Posted: Sat May 09, 2009 8:35 am
Hungarian Aoyama napsugar Narcisz NEm rosszalásból kiabál, csak süket mint a nagyágyú.... de akkor szerezzen egy hallókészüléket..nem vagyunk szegények az isten verje meg..nah mindegy... mahdcsak lesz valahogy.... alg várom h koleszos legyek, kajak...nem sűrün fogok hazajönni.... és bogaram ide jössz szegedre?? nyűűűű vagy már más a terv?én megyek persze csak ha befogadsz de ha nem akkor megyek a híd alá vagy a tejbárba ODa megyek.... ha minden összejön.... *pilledt fej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 09, 2009 10:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 09, 2009 10:36 am
jujj láttátok mien édes a tojás halcseppje?? biggrin és fehér tojgli volt nekem benne xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 09, 2009 11:19 am
jaham, ennyém is ma dobta fel a tapancsát crying jé.... *most fedezte fel a vad fruttikat*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 09, 2009 11:27 am
meik számot? én imádom a nekem senkin sincsent.... "ha az alkohol boldoggá tesz akkor az a kevés kis öröm is kihányva fekszik a kövön"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 09, 2009 11:51 am
napsugar jujj láttátok mien édes a tojás halcseppje?? biggrin és fehér tojgli volt nekem benne xp ja....és láttad hogyha fel akarod venni a kezedbe lehet kis füles tojást is választani? cuuukiiii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 09, 2009 11:59 am
nekem tükörtojásom van xd mert 3 fajta tojgli van.... 1. tükörtojásos 2. kiscsibés 3. nyufis 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 09, 2009 12:03 pm
jaj de cukor...nekem tükörtojásos van crying Hm... a terasz ajtaján egy egér feküst, aminek 3 centivel arrébb volt a feje..hogy hozta ide két részbena cinyám O_o.... Még csak egy számot Fotonka, a kemikáliák....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 09, 2009 2:27 pm
Narcisz Hungarian Aoyama napsugar Narcisz NEm rosszalásból kiabál, csak süket mint a nagyágyú.... de akkor szerezzen egy hallókészüléket..nem vagyunk szegények az isten verje meg..nah mindegy... mahdcsak lesz valahogy.... alg várom h koleszos legyek, kajak...nem sűrün fogok hazajönni.... és bogaram ide jössz szegedre?? nyűűűű vagy már más a terv?én megyek persze csak ha befogadsz de ha nem akkor megyek a híd alá vagy a tejbárba ODa megyek.... ha minden összejön.... *pilledt fej* Mehetek én is? redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 10, 2009 12:53 am
hogyne xd jöhet mindenki xd de hogy hol fogtok aludni? xp maradunk annál h campinget nyitok itt előttünk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 10, 2009 1:31 am
Idegeneket is szivesen láttok a Napsugár camp-ben?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 10, 2009 1:35 am
nem tom kire gondolsz idegen alatt.... de azt írtam h MINDENKI jöhet xd majd beszedem a szép kis summákat és cserébe élvezhetitek a társaságom whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 10, 2009 1:37 am
miért....ismersz más idegent is rajtam kívül ? xd gaia golddal lehet fizetni? (beszámítod a habokat ?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 10, 2009 1:40 am
bocsi de idegeneket nem is veszek fel msnre..... whee nahjó talán a gaia gold is jó lesz meg mondjuk pár kedves szó.... jah és a habból max naaaagy fürdőt is csinálunk ahol habparti lesz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|