|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:59 am
revcat hmm zwiazkow pracowniczych nikt jeszcze nie zakladal....mysle generale Ozz ze szeregowcy moga niestety wpasc na taki pomysl by takowy zalozyc..."zwiazek zawodowy szeregowcow" mrgreen a u mnie pada deszcz...deszcz...i nie chce mi sie jesc.... pirate witaj Kocur heart zamiast jesc mozesz sie napic ... cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 3:59 am
to ja ide na POGG, ludzi poznac rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 4:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 4:02 am
YumiTao revcat hmm zwiazkow pracowniczych nikt jeszcze nie zakladal....mysle generale Ozz ze szeregowcy moga niestety wpasc na taki pomysl by takowy zalozyc..."zwiazek zawodowy szeregowcow" mrgreen a u mnie pada deszcz...deszcz...i nie chce mi sie jesc.... pirate witaj Kocur heart zamiast jesc mozesz sie napic ... cool mrgreen oi! *polewa* pijecie ze mna? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 4:04 am
revcat hmm zwiazkow pracowniczych nikt jeszcze nie zakladal....mysle generale Ozz ze szeregowcy moga niestety wpasc na taki pomysl by takowy zalozyc..."zwiazek zawodowy szeregowcow" mrgreen a u mnie pada deszcz...deszcz...i nie chce mi sie jesc.... pirate a ja im wtedy zrobie numer jak w kopalni wujek...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 4:07 am
Ozzwald revcat hmm zwiazkow pracowniczych nikt jeszcze nie zakladal....mysle generale Ozz ze szeregowcy moga niestety wpasc na taki pomysl by takowy zalozyc..."zwiazek zawodowy szeregowcow" mrgreen a u mnie pada deszcz...deszcz...i nie chce mi sie jesc.... pirate a ja im wtedy zrobie numer jak w kopalni wujek... dokladnie generale.....zrobi sie odpowiednie rzeczy w tym kierunku.... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 4:10 am
revcat Ozzwald revcat hmm zwiazkow pracowniczych nikt jeszcze nie zakladal....mysle generale Ozz ze szeregowcy moga niestety wpasc na taki pomysl by takowy zalozyc..."zwiazek zawodowy szeregowcow" mrgreen a u mnie pada deszcz...deszcz...i nie chce mi sie jesc.... pirate a ja im wtedy zrobie numer jak w kopalni wujek... dokladnie generale.....zrobi sie odpowiednie rzeczy w tym kierunku.... pirate ja sie operdalac nie bede ze zwiazkami zawodowymi.. RP to panstwo policyjne wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 4:18 am
Ozzwald revcat Ozzwald revcat hmm zwiazkow pracowniczych nikt jeszcze nie zakladal....mysle generale Ozz ze szeregowcy moga niestety wpasc na taki pomysl by takowy zalozyc..."zwiazek zawodowy szeregowcow" mrgreen a u mnie pada deszcz...deszcz...i nie chce mi sie jesc.... pirate a ja im wtedy zrobie numer jak w kopalni wujek... dokladnie generale.....zrobi sie odpowiednie rzeczy w tym kierunku.... pirate ja sie operdalac nie bede ze zwiazkami zawodowymi.. RP to panstwo policyjne wink taak..musimy rzadzic tutaj twarda reka...UGABUGA ! mada faka szit! nie ma litosci.... pirate mrgreen *polewa* zdrowie generale !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 4:39 am
twisted witam jest tu kto? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 4:40 am
revcat YumiTao revcat hmm zwiazkow pracowniczych nikt jeszcze nie zakladal....mysle generale Ozz ze szeregowcy moga niestety wpasc na taki pomysl by takowy zalozyc..."zwiazek zawodowy szeregowcow" mrgreen a u mnie pada deszcz...deszcz...i nie chce mi sie jesc.... pirate witaj Kocur heart zamiast jesc mozesz sie napic ... cool mrgreen oi! *polewa* pijecie ze mna? mrgreen z Toba zawsze Kocurek ... Pingwinek ? mrgreen *pije*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 4:42 am
Real_Twisted twisted witam jest tu kto? twisted ja i Ozz jestem ...no i moze jeszcze Miru i Kocur 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 4:51 am
YumiTao Real_Twisted twisted witam jest tu kto? twisted ja i Ozz jestem ...no i moze jeszcze Miru i Kocur 3nodding swietnie jest z kim se napic mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 4:59 am
*rozglada sie* ddawno mnie tu niebyło twisted czas to zmienic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 5:14 am
Real_Twisted YumiTao Real_Twisted twisted witam jest tu kto? twisted ja i Ozz jestem ...no i moze jeszcze Miru i Kocur 3nodding swietnie jest z kim se napic mrgreen twisted sorry ze mnie nie było ..rysuje kolejne arcydzieło ...narazie sie zniecheciłam wiec zostawie to wspokoju ...moze potem dokoncze mrgreen *polewa* zjumalam troche Kocurowi rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 21, 2005 5:15 am
Ita Lockheart *rozglada sie* ddawno mnie tu niebyło twisted czas to zmienic oi! Ita... mrgreen Real witaj... mrgreen 4laugh a reszta gdzie? kuna mada fakin szit.... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|