|
|
|
|
Posted: Fri May 08, 2009 2:48 pm
napsugar jah pillangócsápok xd leszedjem?? pillangócsáp??? az egy fekte paca.....am tök jól néz ki ne szedd le.....csak még senkin nem láttam azért kérdeztem.... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 08, 2009 2:49 pm
napsugar Narcisz NEm rosszalásból kiabál, csak süket mint a nagyágyú.... de akkor szerezzen egy hallókészüléket..nem vagyunk szegények az isten verje meg..nah mindegy... mahdcsak lesz valahogy.... alg várom h koleszos legyek, kajak...nem sűrün fogok hazajönni.... és bogaram ide jössz szegedre?? nyűűűű vagy már más a terv?én megyek persze csak ha befogadsz de ha nem akkor megyek a híd alá vagy a tejbárba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 08, 2009 2:51 pm
hát hely az még mindig nincs nálam de ha nagyon szeretnéd van itt az ablakom előtt egy naaaagy zöld platz ott lehet sátorozni xd max ha nagyon unatkozol csatlakozom xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 08, 2009 2:52 pm
stranger12 napsugar jah pillangócsápok xd leszedjem?? pillangócsáp??? az egy fekte paca.....am tök jól néz ki ne szedd le.....csak még senkin nem láttam azért kérdeztem.... biggrin visszavéve xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 08, 2009 2:53 pm
napsugar hát hely az még mindig nincs nálam de ha nagyon szeretnéd van itt az ablakom előtt egy naaaagy zöld platz ott lehet sátorozni xd max ha nagyon unatkozol csatlakozom xd oké vagy beköltözöm hugod mellé
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 08, 2009 2:55 pm
Hungarian Aoyama napsugar hát hely az még mindig nincs nálam de ha nagyon szeretnéd van itt az ablakom előtt egy naaaagy zöld platz ott lehet sátorozni xd max ha nagyon unatkozol csatlakozom xd oké vagy beköltözöm hugod mellé nagyon fog neked örülni xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 08, 2009 3:03 pm
Hmmmm.....szóval hugod is van eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 08, 2009 3:05 pm
van sweatdrop 3 évvel fiatalabb és teljesen az ellentétem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 08, 2009 3:06 pm
Szeretném végre ha kimászna a fülemből POISON gonk gonk Ez mind miattad van Napsugár....már megint azt hallgatom!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 08, 2009 3:13 pm
4laugh 4laugh 4laugh rofl *megy és elkezdi hallgatni őis blaugh *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 08, 2009 3:15 pm
nem találok norm verziót confused de ez sem rossz ne kritizáljatok nah sweatdrop
edit: hát ex xar gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 08, 2009 3:16 pm
napsugar 4laugh 4laugh 4laugh rofl *megy és elkezdi hallgatni őis blaugh * hehehe na végre valami más is ..... Vanessa Carlton - Twilight
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 09, 2009 4:11 am
én most rumba zenét hallgatok biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 09, 2009 5:29 am
Nekem meg a Java Jive ragadt meg a fejemben biggrin "I like coffee, I like tea" Java Jive
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 09, 2009 5:31 am
napsugar Obilia Üdv smile Narcisz: kitartás! Gondolom nem egyszerű de a helyedben megpróbálnám megbeszélni a nagyapával hogy érettségi 1x van fontos a tanulás stb. Nem éri meg a családi üvöltözését hagyni és ezért vagy ezért is rosszabb eredményeket produkálni annál mint amit tudsz ha nem üvöltöznek. Ha már mások is feljöttek az avataruk aktuális avatarjaival: hogy tetszik a fehér Lara Croft frizum? smile am jó a hajad biggrin én alapból fehérhajpárti vagyok.... már jó rég óta van nekem is ez és semmiért le nem cserélném (nahjó néha használok parókát) de ez mindig maradni fog alapnak 3nodding heart Értem köszi smile Most jó ideig ez lesz (most a boszis avimban csak parókát hordok) Bibor: jó ez a kék cuccos avid biggrin Kééééék ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|