|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 1:29 am
tynek oj, Włóczykij to po prostu... no nie wiem... xD najwieksze przystojniaki przy nim to nic. ciaaaaaaachoooo heart heart heart heart no...i ten jego włóczęgowski styl życia, i harmonijka ^^ też mam w domu harmonijke, ale nie umiem na niej grać xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 4:51 am
Kukus Andareen To dlatego ta maska gazowa w avatarze xD? No w nocnych jedzie, szczegolnie jak sa zule albo jak ktos pije piwsko lub wode... Dla tych z Warszawy: nie jezdzijcie 602, tam jedzie najbardziej ze wszyskich, ktorymi jezdzilam, bo jest zawsze duszno i duzo ludzi... (niestety, ja nim jezdze sweatdrop ) ale moj avatar nie ma na sobie maski p.gaz. sweatdrop to co to jest? wyglada jak maska przeciwgazowa, tylko bez tej rurki xDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 5:37 am
Andareen Kukus Andareen To dlatego ta maska gazowa w avatarze xD? No w nocnych jedzie, szczegolnie jak sa zule albo jak ktos pije piwsko lub wode... Dla tych z Warszawy: nie jezdzijcie 602, tam jedzie najbardziej ze wszyskich, ktorymi jezdzilam, bo jest zawsze duszno i duzo ludzi... (niestety, ja nim jezdze sweatdrop ) ale moj avatar nie ma na sobie maski p.gaz. sweatdrop to co to jest? wyglada jak maska przeciwgazowa, tylko bez tej rurki xDD moim zdaniem to jest maska Hannibala Lectera z "Milczenia Owiec" xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 7:32 am
Yumea Andareen Kukus Andareen To dlatego ta maska gazowa w avatarze xD? No w nocnych jedzie, szczegolnie jak sa zule albo jak ktos pije piwsko lub wode... Dla tych z Warszawy: nie jezdzijcie 602, tam jedzie najbardziej ze wszyskich, ktorymi jezdzilam, bo jest zawsze duszno i duzo ludzi... (niestety, ja nim jezdze sweatdrop ) ale moj avatar nie ma na sobie maski p.gaz. sweatdrop to co to jest? wyglada jak maska przeciwgazowa, tylko bez tej rurki xDD moim zdaniem to jest maska Hannibala Lectera z "Milczenia Owiec" xD a tak w rzeczywistości jest to maska hokejowa, a jeśli chodzi o filmy to nosił taką Jason X
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 7:34 am
Kukus Yumea Andareen Kukus Andareen To dlatego ta maska gazowa w avatarze xD? No w nocnych jedzie, szczegolnie jak sa zule albo jak ktos pije piwsko lub wode... Dla tych z Warszawy: nie jezdzijcie 602, tam jedzie najbardziej ze wszyskich, ktorymi jezdzilam, bo jest zawsze duszno i duzo ludzi... (niestety, ja nim jezdze sweatdrop ) ale moj avatar nie ma na sobie maski p.gaz. sweatdrop to co to jest? wyglada jak maska przeciwgazowa, tylko bez tej rurki xDD moim zdaniem to jest maska Hannibala Lectera z "Milczenia Owiec" xD a tak w rzeczywistości jest to maska hokejowa, a jeśli chodzi o filmy to nosił taką Jason X hokejowa? buehehehehehe... ale faktycznie, przypomina ta maske Hannibala Lectera xP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 7:37 am
Andareen Kukus a tak w rzeczywistości jest to maska hokejowa, a jeśli chodzi o filmy to nosił taką Jason X hokejowa? buehehehehehe... ale faktycznie, przypomina ta maske Hannibala Lectera xP w rzeczy samej, kiedys zamiast przylbic noszono takie maski... stylowy dodatek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 7:40 am
Kukus Andareen Kukus a tak w rzeczywistości jest to maska hokejowa, a jeśli chodzi o filmy to nosił taką Jason X hokejowa? buehehehehehe... ale faktycznie, przypomina ta maske Hannibala Lectera xP w rzeczy samej, kiedys zamiast przylbic noszono takie maski... stylowy dodatek wolalabym przylbice wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 7:45 am
widac nigdy nie gralas w hokeja, w masce gorzej widac, ale jest trwalsza i lepiej chroni facjate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 7:47 am
Kukus widac nigdy nie gralas w hokeja, w masce gorzej widac, ale jest trwalsza i lepiej chroni facjate nie gralam, bo i po co ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 7:50 am
Andareen Kukus widac nigdy nie gralas w hokeja, w masce gorzej widac, ale jest trwalsza i lepiej chroni facjate nie gralam, bo i po co ninja a nie wiem. pytanie twoje jest bardzo dobre.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 7:52 am
Kukus Andareen Kukus widac nigdy nie gralas w hokeja, w masce gorzej widac, ale jest trwalsza i lepiej chroni facjate nie gralam, bo i po co ninja a nie wiem. pytanie twoje jest bardzo dobre. dziekuje bardzo 3nodding . ja w ogole nie lubie sportu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 7:59 am
Andareen Kukus Andareen Kukus widac nigdy nie gralas w hokeja, w masce gorzej widac, ale jest trwalsza i lepiej chroni facjate nie gralam, bo i po co ninja a nie wiem. pytanie twoje jest bardzo dobre. dziekuje bardzo 3nodding . ja w ogole nie lubie sportu... znaczy jestes otyla?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 8:01 am
Kukus Andareen Kukus Andareen Kukus widac nigdy nie gralas w hokeja, w masce gorzej widac, ale jest trwalsza i lepiej chroni facjate nie gralam, bo i po co ninja a nie wiem. pytanie twoje jest bardzo dobre. dziekuje bardzo 3nodding . ja w ogole nie lubie sportu... znaczy jestes otyla? znaczy masz cos z mozgiem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 8:08 am
Andareen znaczy masz cos z mozgiem? jedynie podstawy neurochirurgii na polce. tak tylko poszedlem popularnym tokiem myslowym od antypatii wzgledem aktywnosci fizycznej do chorobliwej otylosci. nie rozumiem twych nerwow, czyzbym trafil w sedno?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 12, 2007 8:09 am
Yumea tynek oj, Włóczykij to po prostu... no nie wiem... xD najwieksze przystojniaki przy nim to nic. ciaaaaaaachoooo heart heart heart heart no...i ten jego włóczęgowski styl życia, i harmonijka ^^ też mam w domu harmonijke, ale nie umiem na niej grać xD no ja akurat uwielbiam harmonijki xD one też są seksowne xp może kiedyś sięnauczysz, kto wie? ^__^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|