Czytacie ?! |
Tak |
|
83% |
[ 114 ] |
Nie |
|
0% |
[ 0 ] |
Czasem |
|
14% |
[ 20 ] |
Nigdy |
|
1% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 136 |
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 6:21 am
To Ja polecam wszystkie ksiazki dotyczace Warhammera z serii Czarna Biblioteka, a wszczegolnosci tomy opisujace przygody Zabojcy Gotreka i Felixa. Dodam ze krew i posoka leje sie tam litrami wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun May 15, 2005 11:58 am
Wlasnie koncze sie mordowac z "Dzuma". Ciekawa ksiazka... Jak sie tak doglebniej tekstowi przyjrzec, to caly czas nadaje o umieraniu (na tytulowa dzume oczywiscie)...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 1:35 am
Neilameane Wlasnie koncze sie mordowac z "Dzuma". Ciekawa ksiazka... Jak sie tak doglebniej tekstowi przyjrzec, to caly czas nadaje o umieraniu (na tytulowa dzume oczywiscie)... Ksiazak mi sie podobala, a zawlaszcza ukryty w niej drugi sens smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 5:09 am
Hmm..lubie poezje: A.E.Poe; F.G.Lorca; K.I.Galczynski... ksiazki takie jak: Stowarzyszenie umarlych poetow, Bunkier, Tozsamosc Bourne`a i Kruacja Bourne`a; Dluga droga w dol, Kamienie na szaniec, Gnoj, Hobbit czyli tam i z powrotem, Rudy dzil i jego pies, Wiedzmin, Lot nad kukulczym gniazdem..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 5:12 am
"Mistrz i Małgorzata" pana Bułhakowa...................... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 5:35 am
opcy "Mistrz i Małgorzata" pana Bułhakowa...................... 3nodding o tu sie z Toba zgodze jedna z niewielu lektor ktora czytalo mi sie z przyjemnoscia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 5:37 am
Kiray opcy "Mistrz i Małgorzata" pana Bułhakowa...................... 3nodding o tu sie z Toba zgodze jedna z niewielu lektor ktora czytalo mi sie z przyjemnoscia eee ja wole kamienie na szaniec xd jak juz o lekturach mowa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 5:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 6:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:22 am
Kiray Neilameane Wlasnie koncze sie mordowac z "Dzuma". Ciekawa ksiazka... Jak sie tak doglebniej tekstowi przyjrzec, to caly czas nadaje o umieraniu (na tytulowa dzume oczywiscie)... Ksiazak mi sie podobala, a zawlaszcza ukryty w niej drugi sens smile Moim zdaniem chyba jedna z lepszych lektur szkolnych... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed May 18, 2005 10:53 am
Christoff_Gangrell Kiray Neilameane Wlasnie koncze sie mordowac z "Dzuma". Ciekawa ksiazka... Jak sie tak doglebniej tekstowi przyjrzec, to caly czas nadaje o umieraniu (na tytulowa dzume oczywiscie)... Ksiazak mi sie podobala, a zawlaszcza ukryty w niej drugi sens smile Moim zdaniem chyba jedna z lepszych lektur szkolnych... 3nodding Zebys wiedzial. Cala moja klasa po przeczytaniu przejawiala nadzwyczajna aktywnosc na lekcji jak to omawialismy ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 3:45 am
jesli chodzi o lektury to niemam tu zawiele do powiedzenia ... nieczytam ich ... wole streszczenia .. { ale sie zrymowalo stare } ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 5:49 am
Addik jesli chodzi o lektury to niemam tu zawiele do powiedzenia ... nieczytam ich ... wole streszczenia .. { ale sie zrymowalo stare } ... ja jestem za glupia na streszczenia xp po przeczytaniu i tak nigdy nie wiem o co chodzi, wiec czytam lektury sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 5:50 am
Neilameane Christoff_Gangrell Kiray Neilameane Wlasnie koncze sie mordowac z "Dzuma". Ciekawa ksiazka... Jak sie tak doglebniej tekstowi przyjrzec, to caly czas nadaje o umieraniu (na tytulowa dzume oczywiscie)... Ksiazak mi sie podobala, a zawlaszcza ukryty w niej drugi sens smile Moim zdaniem chyba jedna z lepszych lektur szkolnych... 3nodding Zebys wiedzial. Cala moja klasa po przeczytaniu przejawiala nadzwyczajna aktywnosc na lekcji jak to omawialismy ^^a w ktorej klasie to jest?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 19, 2005 9:17 am
kingus Neilameane Christoff_Gangrell Kiray Neilameane Wlasnie koncze sie mordowac z "Dzuma". Ciekawa ksiazka... Jak sie tak doglebniej tekstowi przyjrzec, to caly czas nadaje o umieraniu (na tytulowa dzume oczywiscie)... Ksiazak mi sie podobala, a zawlaszcza ukryty w niej drugi sens smile Moim zdaniem chyba jedna z lepszych lektur szkolnych... 3nodding Zebys wiedzial. Cala moja klasa po przeczytaniu przejawiala nadzwyczajna aktywnosc na lekcji jak to omawialismy ^^a w ktorej klasie to jest? ! klasa liceum. Oczywiscie jesli przejawiasz nadaktywnosc mozesz przeczytac wczesniej ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|