|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:05 am
Lethiel chris.. ja skomentoje whee ... jestes pikniusi !!! blaugh xd whee redface ćkuję...... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 9:07 am
Christoff_Gangrell Lethiel chris.. ja skomentoje whee ... jestes pikniusi !!! blaugh xd whee redface ćkuję...... whee xd 4laugh nie ma za so smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:19 am
Lethiel Christoff_Gangrell Lethiel chris.. ja skomentoje whee ... jestes pikniusi !!! blaugh xd whee redface ćkuję...... whee xd 4laugh nie ma za so smile No dobra troche josh ośmielony przez Lethiel umieszczam drugom fotke:  Proszem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 11:23 am
Christoff_Gangrell Lethiel Christoff_Gangrell Lethiel chris.. ja skomentoje whee ... jestes pikniusi !!! blaugh xd whee redface ćkuję...... whee xd 4laugh nie ma za so smile No dobra troche josh ośmielony przez Lethiel umieszczam drugom fotke:  Proszem... yay !! ..ale ja chce wiecej !! whee xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 1:24 pm
wlasnie!XD chcemy zobaczyc cie calego! XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 4:16 pm
czesc wam!!! sorki ale moje zdejcie jest o rok stare i to jest jedyne zdejcie ktore mam na komputerze!!  Jak bede mogla to zaskanuje lepsze!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 4:26 pm
mystiqBlue3 czesc wam!!! sorki ale moje zdejcie jest o rok stare i to jest jedyne zdejcie ktore mam na komputerze!!  Jak bede mogla to zaskanuje lepsze!! ano na aktualne nie wygląda biggrin a co ty robisz o tej porze na GAIi? środek nocy jest [no dobra przesadziłem 1:30 dochodzi]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 4:30 pm
hehehe a co ty tu robisz o tej porze xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 4:38 pm
mystiqBlue3 hehehe a co ty tu robisz o tej porze xp yyyyy... ja zasadniczo nie sypiam... taka natura
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Nov 30, 2004 4:55 pm
umnie godzine jest 6:59, my jeszcze nie spimy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 6:49 am
mystiqBlue3 czesc wam!!! sorki ale moje zdejcie jest o rok stare i to jest jedyne zdejcie ktore mam na komputerze!!  Jak bede mogla to zaskanuje lepsze!! eek eeeeeeeeeeee............. to mkoze byc jakieś lepsze zdjęcie od tego???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 6:51 am
Kairi Sigillum wlasnie!XD chcemy zobaczyc cie calego! XD eek yyyyyyyyyyyyyy eeeeeeeeeeeee no wieeeeeeeeeeeeeeeeeenc...... Jestescie tego pewne??? whee (trochu siem wstydze... whee )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 7:28 am
Christoff_Gangrell Kairi Sigillum wlasnie!XD chcemy zobaczyc cie calego! XD eek yyyyyyyyyyyyyy eeeeeeeeeeeee no wieeeeeeeeeeeeeeeeeenc...... Jestescie tego pewne??? whee (trochu siem wstydze... whee ) PEWNA! XDDDDDDDDDDDD Aha i zagadka dla was XP ktora to ja? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 01, 2004 7:52 am
Kairi Sigillum Christoff_Gangrell Kairi Sigillum wlasnie!XD chcemy zobaczyc cie calego! XD eek yyyyyyyyyyyyyy eeeeeeeeeeeee no wieeeeeeeeeeeeeeeeeenc...... Jestescie tego pewne??? whee (trochu siem wstydze... whee ) PEWNA! XDDDDDDDDDDDD Aha i zagadka dla was XP ktora to ja? biggrin Pewnie ta blądyna leżąca na ziemi... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|