|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 2:28 am
zalota mysl rofl xd "Rodzac sie kazdy z nas dostaje bilet w jedna strone..."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 2:42 am
"***" stapam po kruchej linie zastanawiam sie kiedy peknie spogladam za siebie widze rzeke przelanej krwi staje nie wiem co mam zrobic nogi odmawiaja posluszenstwa lza migoce w oku jednak ruszam dalej ide coraz szybciej i szybciej chce zapomniec nie moge juz nie chce mysli klebia sie w glowie dlaczego tyle zla
upadam
nizauwazony kamien sprawil bol bol ktory przeciez juz istnial a teraz tylko podkresla to istnienie nowa fala cierpienia czy to sie skonczy
ide dalej patrze przed siebie widze czerwone strumienie znowu plynie krew
upadam
nie chce juz isc dalej nie mam dokad slysze w oddali krzyk dziecka
"za wolnosc za kraj nawet umrzec"
umiera
zamykam oczy chce obudzic sie z tego koszmaru licze do trzech raz dwa
otwieram powoli oczy pustka nicosc ogarnela swiat wszystko sie skonczylo ostatnie tchnienie i lece lece na skrzydlach smierci do wiecznej krainy nicosci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 05, 2006 12:51 pm
...Wygodniej by się czytało z polskimi znakami...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 2:15 pm
RUFUS.ABBYSINIAN ...Wygodniej by się czytało z polskimi znakami... hmm... czy to jest sugestia?? bo tak srednio chce mi sie zmieniac na polskie znaki mrgreen rofl ale jezeli zealezy ci to sie poswiece... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 10, 2006 11:55 pm
Leylla RUFUS.ABBYSINIAN ...Wygodniej by się czytało z polskimi znakami... hmm... czy to jest sugestia?? bo tak srednio chce mi sie zmieniac na polskie znaki mrgreen rofl ale jezeli zealezy ci to sie poswiece... xd ...Tak tylko wspomniałem. Nie męcz się. ...(tylko następnym razem pisz z polskimi biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 11, 2006 4:07 pm
Toroszku dolujacy. Ale Ladniutki. Ja jestem na tak smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 15, 2006 1:58 am
Martines.PL Toroszku dolujacy. Ale Ladniutki. Ja jestem na tak smile dzieki... mialam wtedy kiepski humor i dlatego tak mnie natchnelo xd @ Rufus: ok nastepnym razem bede tawiac polskie znaki mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 17, 2006 9:39 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 23, 2006 5:41 am
Silly-Sil No, to ja tu moze pokaże moje opowiadanko... po dłuuuugiej przerwie od pisania - jak chetni sa to patrzec tu - http://www.deviantart.com/deviation/30486735/ No, całkiem niezłe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu May 11, 2006 4:17 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 09, 2006 5:58 am
Idąc ulicami ludzkich koszmarów Widzę twarze pobladłe i matrwe jakby prosto z kurchanów Spoglądam na zgniliznę która ludzkość toczy Człowiek zamiast mówić to z ust krwią broczy
Drzewa już dawno w owoce obrodziły Lecz zamiast owoców, martwe płody spowiły "Nie zabezpieczać się!" Szepczą dewotów demony Młodych namiętności finał bedzie jeden...cóż feromony
Gdzieś w ciemni młoda matka wydaje na świat syna Nie bedzie mu dane żyć, wystarczy godzina
.....idę dalej...może będzie spokojniej
On ją gwałci, czy Ona mu się oddaje? Żadne lubieżnej przyjemności nie ukrywa, Żadne nie udaje Krew na ulicach, krew w domach spływa A co się dzieje z człowieczeństwem? Nic....właśnie odpływa
Chcecie bym coś zrobił? Przywrócił normę w tym obłędzie! HA! HA! HA! Jesteś jak najbardziej w błędzie! Nic nie zrobię! Zostawiam Was w tej biedzie! Pytacie czemu? Spieszę się.....mój autobus jedzie
----------------------------------------------------------------
Takie moje nic napisałem gdy byłem zły na świat razz sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 04, 2006 12:55 pm
chaos.... w mojej głowie.... a mówili, że on był na początku.... zbliża się koniec końców.... on powstał... by doszczętnie zniszczyć... to wszystko... co kiedyś zbudowaliśmy.... na zauroczeniu....(?!)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 05, 2006 8:33 am
Night_Lady chaos.... w mojej głowie.... a mówili, że on był na początku.... zbliża się koniec końców.... on powstał... by doszczętnie zniszczyć... to wszystko... co kiedyś zbudowaliśmy.... na zauroczeniu....(?!)
...Znaczy, że co? ...Mi się tak średnio podoba. ...Poza tym po co pisałaś to w dwóch tematach?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 06, 2006 12:55 pm
RUFUS.ABBYSINIAN Night_Lady chaos.... w mojej głowie.... a mówili, że on był na początku.... zbliża się koniec końców.... on powstał... by doszczętnie zniszczyć... to wszystko... co kiedyś zbudowaliśmy.... na zauroczeniu....(?!)
...Znaczy, że co? ...Mi się tak średnio podoba. ...Poza tym po co pisałaś to w dwóch tematach? przez pomyłke,ale niech juz zostanie wkoncu i tam i tu jest nasza tworczosc. wiersz te jest o milosci, a dokładniej o koncu zwiazku...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|