|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 02, 2005 1:00 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 02, 2005 1:14 pm
PointZer0 Hmm.... no to teraz mierwszy smok ktmi wyszedł: Oryginał na A4 poleci dzisiaj do DeleinPozwole sobie doczepic sie do wzniesienia i skrzydel (nieco sztywne sie wydaja...). Ale kurcze, sama bym lepszego nie narysowala. Respect, naprawde dobre 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 02, 2005 1:40 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 02, 2005 1:53 pm
ninja perspektywa nie istnieje ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 02, 2005 1:55 pm
opcy ninja perspektywa nie istnieje ninja Zaiste słusznie prawisz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 02, 2005 3:40 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 02, 2005 3:45 pm
Delein opcy ninja perspektywa nie istnieje ninja Zaiste słusznie prawisz... A mnie sie zdaje ze Opcy jak zawsze sie tylko alternatywnie droczy mrgreen i jest to cos w rodzaju parafrazy slynnego zwrotu z lyzka braci Wachowskich... No, jezeli sie myle, to popraw mnie Szefie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 4:56 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 5:00 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jun 03, 2005 5:08 am
]Goth bless[ Delein opcy ninja perspektywa nie istnieje ninja Zaiste słusznie prawisz... A mnie sie zdaje ze Opcy jak zawsze sie tylko alternatywnie droczy mrgreen i jest to cos w rodzaju parafrazy slynnego zwrotu z lyzka braci Wachowskich... No, jezeli sie myle, to popraw mnie Szefie wink nie chce mi sie........ spam! spam! spam! oh! lovely spam!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 06, 2005 1:09 pm
*wrzooca tajniacko swooj rysoonek i ucieka* ninja

|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 06, 2005 1:11 pm
Wiecej swiatlocienia! xd No i jej lewy kucyczek powinien opadac a nie byc taki sztywny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 06, 2005 1:15 pm
Ibris Wiecej swiatlocienia! xd No i jej lewy kucyczek powinien opadac a nie byc taki sztywny... nio cio xd ?? dopiero sie ucze blaugh ale dziekooje za komentash !!! teraz wiem cio poprawiac 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 5:53 am
Naprawde ladne Lethi, ale jako fan tej serii zauwazylem jeden szczegol - kolory na 'uszkach' sa zamieszczone odwrotnie: rozowa czesc powinna byc na dole. Ogolnie - bardzo mi sie podoba 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|