Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 17 18 19 20 21 22 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Ozzwald
Vice Captain

PostPosted: Wed May 11, 2005 6:39 am

revcat
Ozzwald
a co studjujiesz i gdzie ?

ja jestem juz na specjalizacji > psychologia mlodziezy.. a to jest w szczecinie a ty na co chcialbys pojsc?
Ja chce isc na Informatyke na specializacje z programowania systemowego i sieciowego.. w Polsko Japonskiej Wyzszej Szkole Technik Komputerowych... w Warszawie...
PostPosted: Wed May 11, 2005 6:40 am

revcat

ja jestem juz na specjalizacji > psychologia mlodziezy.. a to jest w szczecinie a ty na co chcialbys pojsc?

I czym sie tam zajmujesz? robisz nastolatkom testy psychologiczne biggrin
I w przyszlosci zostaniesz psychologiem szkolnym?

Kiray
Crew

revcat

PostPosted: Wed May 11, 2005 6:41 am

Ozzwald
Kiray
Mi to sie juz nawet nie chce zabardzo narzekac bo musial bym na wszystko. Tylko jedna rzecz mnie zastanawa po co stworyli gimnazjum jak ono nic nie daje (ja nie pamietam nic z gimnazjum) a takze po co usuneli jeden rok z liceum jak ten jeden rok jest potrzebny na przygotowanie do matury, w naszej szkole zadna polonistka nie wyrobila sie z programem(tak jak wiekszosc nauczycieli od innych przedmiotow)
Jak bysmy mieli jeszcze jeden rok to caly czas bysmy przogotowywali sie do matury(cwiczenia i takie tam) a tak jest poprostu burdel
*wypija spirytus prosto z gwinta, konczy butelke i idzie po nastepna*
nowa natura spoko... ale tak jak ty mowisz... mozna bylo zostawic 8 lat podstawowki i 4 liceum... ale podejrzewam ze tu chodzilo ogrubsza kase i zrobili reforme....
prawda ale tutaj chodzi jeszcze o cos innego...za duze ambicje maja nasi politycy robiac takie rzeczy... oni mysla ze jak jest okey top nam tez musi byc okey ale nie potrafia sie postawic na miejscu takiego zwyklego ucznia i odczuc na wlasnej skorze te absurdalne reformy szkolnictwa!!!! *wypija szklanke do dna* swoja droga sadze ze poprostu maja to w dupie ze my szarzy ludzie jestesmy przybijani do betonu...
PostPosted: Wed May 11, 2005 6:44 am

Kiray
revcat

I czym sie tam zajmujesz? robisz nastolatkom testy psychologiczne biggrin
I w przyszlosci zostaniesz psychologiem szkolnym?

hmmm no bede psychologiem szkolnym np. albo moge byc psychologiem policyjnym itp.itd.

revcat

Kiray
Crew

PostPosted: Wed May 11, 2005 6:46 am

revcat
Ozzwald
Kiray
Mi to sie juz nawet nie chce zabardzo narzekac bo musial bym na wszystko. Tylko jedna rzecz mnie zastanawa po co stworyli gimnazjum jak ono nic nie daje (ja nie pamietam nic z gimnazjum) a takze po co usuneli jeden rok z liceum jak ten jeden rok jest potrzebny na przygotowanie do matury, w naszej szkole zadna polonistka nie wyrobila sie z programem(tak jak wiekszosc nauczycieli od innych przedmiotow)
Jak bysmy mieli jeszcze jeden rok to caly czas bysmy przogotowywali sie do matury(cwiczenia i takie tam) a tak jest poprostu burdel
*wypija spirytus prosto z gwinta, konczy butelke i idzie po nastepna*
nowa natura spoko... ale tak jak ty mowisz... mozna bylo zostawic 8 lat podstawowki i 4 liceum... ale podejrzewam ze tu chodzilo ogrubsza kase i zrobili reforme....
prawda ale tutaj chodzi jeszcze o cos innego...za duze ambicje maja nasi politycy robiac takie rzeczy... oni mysla ze jak jest okey top nam tez musi byc okey ale nie potrafia sie postawic na miejscu takiego zwyklego ucznia i odczuc na wlasnej skorze te absurdalne reformy szkolnictwa!!!! *wypija szklanke do dna* swoja droga sadze ze poprostu maja to w dupie ze my szarzy ludzie jestesmy przybijani do betonu...

Ich to nie obchodzi jak sie ma narod najwazniejsze ze oni moga sie nakrasc ile zechca. Po zatym polskie szkolnictwo stalo na dosc wysokim poziomie(jak by nie patrzec), wyzsze uczelnie mialy renome n swiecie i reprezentowaly i reprezentuja (jeszcze) wysoki poziom, ale jeszcze kilka lat i dzieki takim reforma bedzie na odwrot. Miejmy nadzieje ze taki burdel jest tylko dlatego ze to jest pierwszy rocznik, jednak wydaje mi sie ze nastepne lata tez nie beda jakies przelomowe i sytuacja sie nie zmieni.
*wasze zdrowie towarzysze*
PostPosted: Wed May 11, 2005 6:48 am

coz towarzysze ja uciekam do domku..... za jakas godzinke bede w naszej kwaterze... da swiedanija towariszczi ! xd *wypiaj jeszcze jednego na odchodne po czym idzie na patrol*

revcat

Kiray
Crew

PostPosted: Wed May 11, 2005 6:51 am

revcat
coz towarzysze ja uciekam do domku..... za jakas godzinke bede w naszej kwaterze... da swiedanija towariszczi ! xd *wypiaj jeszcze jednego na odchodne po czym idzie na patrol*

Do zobaczenia i zabij po drodze kilku kapitalistow blaugh
PostPosted: Wed May 11, 2005 6:52 am

revcat
powodzenia.. wracaj caly i zdrow do nas...

Ozzwald
Vice Captain

revcat

PostPosted: Wed May 11, 2005 6:55 am

Ozzwald
revcat
powodzenia.. wracaj caly i zdrow do nas...

a wroce wroce towarzysze i po drodze zrobie swoje.... do zobaczenia pozniej !
PostPosted: Wed May 11, 2005 8:08 am

no i jestem towarzysze !! zrobilem swoje z drodze do domu..... xd
*siada przy stole, wyciaga kielbase z reklamowki i kladzie na stole na papierze po czym polewa do szklanek* ktos ma ochote? swojska jest wink

revcat

Ozzwald
Vice Captain

PostPosted: Wed May 11, 2005 8:30 am

revcat
*siada przy stole, wyciaga kielbase z reklamowki i kladzie na stole na papierze po czym polewa do szklanek* ktos ma ochote? swojska jest wink
no ba... ja mam ochote... kielbasa... gdzies ty taki towar znalazl...
PostPosted: Wed May 11, 2005 8:32 am

musze skoczyc do sklepu... w miesnym w kolejce postac... wink
bede niedlugo...

Ozzwald
Vice Captain

revcat

PostPosted: Wed May 11, 2005 8:34 am

Ozzwald
revcat
no ba... ja mam ochote... kielbasa... gdzies ty taki towar znalazl...

melduje towarzyszu kapitanie ze ma sie swoje wejscia tu i tam *odgryza kawalek kielbachy zapijajac szklanka nowo przyniesionej butelczyny.
PostPosted: Wed May 11, 2005 8:35 am

revcat

zdrastwujce
zagrycha!! no narecie ktos o tym pomyslal
co tam ciekawego w Szczecinie sie dzieje?

Kiray
Crew

revcat

PostPosted: Wed May 11, 2005 8:51 am

Kiray
revcat

zdrastwujce
zagrycha!! no narecie ktos o tym pomyslal
co tam ciekawego w Szczecinie sie dzieje?

w szczecinie towarzyszu nie wiem co slychac poniewaz poki co siedze w trojmiescie.... kurcze tak sobie pomyslalem ze moglibysmy sie spotkac na jakies trunki w realu *polewa do szklanek* na zdarowie towariszu !
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 17 18 19 20 21 22 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games