|
|
|
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 11:53 am
Jak wywolam zdiecia z imprezy to wam pokaze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 2:49 pm
FireFoxy Jak wywolam zdiecia z imprezy to wam pokaze biggrin A były zajebiste smile Wierzcie mi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 21, 2007 3:50 pm
Gonie kumpla zeby w koncu przywiozl mi zdjecia z Andrzejek, było miło i zabawnie, duzo sie piło i mało mówiło, moze je dostane w tym tygodniu. Oby było co pokazac publicznie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 7:44 am
Niedawno farbowałam włosy, więc daje nowe zdjęcie (robione z komórki, więc jakość taka sobie dramallama )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 8:04 am
Jakoś nie widze zmian. Dlaczego akurat różowy? widziałem dziewczyne bardzo podobna do Ciebie, z dokladnie takim samym odcieniem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 8:34 am
 Bez perwerki, no ale jestem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 8:50 am
Kasmizar Jakoś nie widze zmian. Dlaczego akurat różowy? widziałem dziewczyne bardzo podobna do Ciebie, z dokladnie takim samym odcieniem. różowy to miałam wcześniej, zmiana to była taka, że resztę walnęłam se na czarno dramallama . a różowy lubię, dlatego różowy wink . chciałabym niebieski, ale nigdzie nie mogę znaleźć jasnego, wszędzie mają granatowy >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 10:18 am
Lady Revania Niedawno farbowałam włosy, więc daje nowe zdjęcie (robione z komórki, więc jakość taka sobie dramallama )  jezu kochany talk2hand cos ty ze soba zrobila talk2hand
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 10:19 am
el_Taro  Bez perwerki, no ale jestem 3nodding srednio widac. poka mordke poka mordke! xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 10:22 am
słucham? xd Baranina cos ty ze soba zrobila talk2hand jest lepiej niż poprzednio przeciez whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 10:23 am
el_Taro  Bez perwerki, no ale jestem 3nodding ojej, ty masz taka dziecieca mordeńke... >w< *tulu Tarusia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 10:26 am
EvilYuki słucham? xd Baranina cos ty ze soba zrobila talk2hand jest lepiej niż poprzednio przeciez whee jest jest jest crying strasznie, ona nie wyglada juz jak dziewczynka crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 10:28 am
Baranina EvilYuki słucham? xd Baranina cos ty ze soba zrobila talk2hand jest lepiej niż poprzednio przeciez whee jest jest jest crying strasznie, ona nie wyglada juz jak dziewczynka crying łiii tam, sie umaluje to bedzie wygladac jak dziewczynka 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 27, 2007 10:34 am