Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Ma az történt, hogy... Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 17 18 19 20 21 22 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Object of Affection 150
  • Vicious Spirit 250
PostPosted: Thu Dec 01, 2011 9:41 am

Obi Aoi
CryeneStrifeShiroi
Obi Aoi
CryeneStrifeShiroi
Ma egész nap aludtam a suliban mint a bunda a tegnap esti Turandot után (O/A). Kicsit fél 11-re értünk haza.... >< Ráadásul a FIÚK ÖLTÖZŐJÉBEN kellett öltöznünk, mert Ágnes (karvezető -.-) bekattant az unalomtól. Még egy ilyen, és felmondok, mint gyerekkar..... :/

Na jól van... unalomból akarta, hogy ott öltözzetek? (Lehet, hogy félreértem).

Kb. unatkozott, ezért kitalált vmi kellemeset :/

Értem. Kedves...

Na ja :///
PostPosted: Thu Dec 01, 2011 11:13 am

Én utálva leszek, de sose vártam még fél óránál többet orvosra. >w<
Haszon, ha az ember anyja megbecsült orvos. emotion_c8

Tesóm kapott egy Ikea-s szekrényt és azt szereljük barátommal. És ma sütöttem tortát~ Mandulás csokitorta~ emotion_bigheart

Carbon Heart

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Fri Dec 02, 2011 3:09 am

Végre kiolvastam a Battle Royale-t.
PostPosted: Fri Dec 02, 2011 4:30 am

Ma bevásároltam biggrin A szülinapi pénzemből végre vettem meleg kötött pulcsikat télre :3

Jah és feladtam a megbeszélt dolgot postán Hannának biggrin

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Carbon Heart

PostPosted: Fri Dec 02, 2011 4:40 am

napsugar
Ma bevásároltam biggrin A szülinapi pénzemből végre vettem meleg kötött pulcsikat télre :3

Jah és feladtam a megbeszélt dolgot postán Hannának biggrin

Imádlak~~~ emotion_bigheart
PostPosted: Fri Dec 02, 2011 5:05 am

Hime_Yura

és tetszett? nekem megvan a könyv de még nem volt időm beleolvasni, meg most kölcsön is adtam... de tervben van a kiolvasása, csak eddig még nem olvastam ilyen jellegű könyveket.

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Fri Dec 02, 2011 5:41 am

Yuki Naoto
Hime_Yura

és tetszett? nekem megvan a könyv de még nem volt időm beleolvasni, meg most kölcsön is adtam... de tervben van a kiolvasása, csak eddig még nem olvastam ilyen jellegű könyveket.

Érdekes volt, nekem tetszett. Ha szereted a vértől csöpögő, hentelős sztorikat, akkor tetszeni fog :3
PostPosted: Fri Dec 02, 2011 5:52 am

Hime_Yura
Yuki Naoto
Hime_Yura

Érdekes volt, nekem tetszett. Ha szereted a vértől csöpögő, hentelős sztorikat, akkor tetszeni fog :3

Félek bántaná a gyermeteg lelkemet (így lassan 22 évesen)
hallottam már a történetről, és érdekelt, hogy milyen az ilyen így könyvben, de nem volt merszem elolvasni T^T

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Fri Dec 02, 2011 12:57 pm

Hime_Yura

Jól tetted. Kinek szurkoltál? Hogy tetszett a vége? biggrin

Emlékszem a könyvet anno először kölcsön kaptam, aztán annyira megtetszett, hogy kellett egy saját verzió (amiben nincsenek besatírozva a térképen a kockák, meg kihúzva a nevek az "osztálynaplóban"... ).

Most épp az Éhezők viadalán gondolkodom, hogy karácsonyra valakinek felírjam, elvileg annak is hasonló a settingje mint a BR-nek (ergo: gyerekek gyilkolják egymást halomra egy "játék" keretein belül).

Meg akkor már illene kiolvasni a Legyek urát is, elvégre az az "eredeti".
A múvít láttam, na de az mégsem ugyanaz... sweatdrop

ON:
Ma voltam vezetni, és még mindig 0-án áll a balesetszámlálóm. whee
PostPosted: Fri Dec 02, 2011 2:46 pm

Molylepke

Meg akkor már illene kiolvasni a Legyek urát is, elvégre az az "eredeti".
A múvít láttam, na de az mégsem ugyanaz... sweatdrop

Ajánlom, imádom, miután elolvastam pár éve hetekig a hatása alatt voltam és rengeteg egyéb sztorira ki tudom vetíteni.
A film... Hát a film az felejtős, én is láttam, de nem hagyott bennem mély nyomott... nem is emlékszem rá, DE A KÖNYV!!!!!

Csak ajánlani tudom, főleg pszichológiai szemüvegen keresztül, meg egy kis társadalomkritikával megfűszerezve.... áááá kár hogy nincs időm olvasni T___T

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Hime_Yura

Mage

PostPosted: Sat Dec 03, 2011 12:13 am

Molylepke
Kinek szurkoltál? Hogy tetszett a vége? biggrin

Nekem Chigusa volt a kedvencem whee Meg még Shindjit bírtam és a kis otaku fiúcskát biggrin Meg még valahogy Mitsuko is szimpatikus volt valamilyen szinten (ne kérdezd miért) O_o

Nagyon enyhe spoiler: Azt nem értettem, hogy Kiriyamát sose találták el? Mondjuk a karját, vállát stb >.> az nekem kicsit sok volt, hogy már xy ember lőtt rá és egyszerűen semmi...

Ja, és a magyarra fordított nevek engem kikészítenek vagy mik ezek..fonetikusan leírt na.. Csigusza, Csiszató, Suja.. biggrin

Edit: A film egy fos. Régen láttam, most felidéztem emlékeim pár googles képpel ahol így világos egyenruha, nincsenek padok az elején stbstb (WTF)
.
Edit 2: Ja, és a vége...meglepő volt, természetesen...de bejövős is *___*

Ami ma velem történt: Felkeltem, kitöröltem a csipát a szememből és ide ültem.
PostPosted: Sat Dec 03, 2011 6:44 am

Korcsolyáztam egyet, de a vészfékem leblokkolt, így ma 2x is karamboloztam emberekkel eek De egyiknél se estünk el, hanem ilyen állva fogódzkodós átvészelés volt. De ettől eltekintve nem ment rosszul, bár "imádom" a keresztbe besuhanókat (kis körbe, balra kanyarokkal van a menetirány).
Volt 1-2 érdekes momentum is: valaki a kezükben fogott sállal húzta a gyerekét, valamint egy idős kórus éneklésére rábeatboxolt egy fiatal csoportnak az egyik tagja (persze nem hallatszott be, mert a színpad odébb van). xp

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sat Dec 03, 2011 10:12 am

Ma az történt, hogy újra van Puruttya!

Buzi Orbánék új ORTT utódja, ismertebb nevén ÁVH NMHH megpróbálták eltüntetni az oldalt és a társoldalait, mondván ott olyan tartalmak vannak, amelyek már a szigorúan büntetendő kategóriába tartoznak. Amcsik lenyomták az oldalt, aztán megnézték, hogy mit is tiltottak le, és rájöttek, hogy semmi olyanról szó sincs. Úgyhogy, szopás.
PostPosted: Sat Dec 03, 2011 4:00 pm

Hime_Yura
Nekem Chigusa volt a kedvencem whee Meg még Shindjit bírtam és a kis otaku fiúcskát biggrin Meg még valahogy Mitsuko is szimpatikus volt valamilyen szinten (ne kérdezd miért) O_o

Azt bírom a könyvben, hogy minden egyes szereplőt - még Mitsuko-t is - abszolút szerethetővé teszi a haláluk pillanatára. Kb két perc leforgása alatt az őrült gyilkos picsából egy teljesen szimpatikus leányt varázsolt a szerző. xd

Nekem Kavada volt a kedvencem, kár, hogy meghalt a végére... pedig már olyan közel járt a célhoz... crying

Hime_Yura
Edit: A film egy fos. Régen láttam, most felidéztem emlékeim pár googles képpel ahol így világos egyenruha, nincsenek padok az elején stbstb (WTF)

napsugar
Hát a film az felejtős, én is láttam, de nem hagyott bennem mély nyomott... nem is emlékszem rá, DE A KÖNYV!!!!!

Bohohoho~
Akkor jól tettem, hogy anno hallgattam a netes értékelésekre. biggrin Anno amikor megjelent itthon mind a 2 film, erősen elgondolkoztam azon, hogy megvegyem-e a díszdobozos kiadást.
Úgy látszik, jól döntöttem, hogy inkább másra költöttem a pénzem. xd

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200

Carbon Heart

PostPosted: Sun Dec 04, 2011 12:56 pm

Ma egész nap a tv előtt ültem és punnyadtam. És izgatott vagyok, mert holnap egész napos kosárbajnokságra megyek~! ^w^
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 17 18 19 20 21 22 ... 67 68 69 70 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games