Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Rich Mob
Rich Mob Irreversible Vol.4 - Kaisetsu! Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 17 18 19 20 21 22 23 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Silphil

5,150 Points
  • Team Edward 100
  • Friendly 100
  • Befriended 100
PostPosted: Sun Feb 13, 2011 11:00 am

Cseszettül nem tudom, ki a gyilkos...
Ez azért húzós rész volt surprised
PostPosted: Sun Feb 13, 2011 11:14 am

Ez még csak a kezdet...

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Womi

6,200 Points
  • Citizen 200
  • Cart Raider 100
  • Full closet 200
PostPosted: Sun Feb 13, 2011 11:23 am

Válasszunk NPC-t, mert még pár dologban nem vagyok biztos. Helenre szavazok.

Malreni, egy kérdés. Ha egy újabb Haroldtól származó gyerek belép az öröklési létrára, az a harmadik helyre kerül nemtől függetlenül?
PostPosted: Sun Feb 13, 2011 11:26 am

Igen, a harmadik helyre kerülne, abban az esetben, ha most születne. A sorrend attól függ, hogy ki született előbb. Bár, Helen esett előbb teherbe és ő szült volna előbb, de Anne koraszülés áldozata lett, így Shawn született meg előbb, így ő áll az öröklési létra tetején. Laura később született pár héttel, így ő a második.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Volfram

Angelic Lunatic

8,900 Points
  • Bookworm 100
  • Beta Explorer 0
  • Team Rina 200
PostPosted: Mon Feb 14, 2011 6:43 am

Érdekes ez a rész! xd Úgytűnik Josh elfelejtette bevenni a gyógyszereit xd . Az a fiú kicsit hm... érdekes volt az előző részben is. Nem hozta a gyógyszereit és előjött a gyilkos énje... de nem sikerült ölnie. Lehetséges volna, hogy a titkostársaság egyik tagja és ugyan úgy "megfigyelő személy" az iskolában mint Sera? Emlékszem, hogy az előző rész végén Jolly megemlítette, hogy ne szomorkodjon Yoshiya, hogy nem sikerült ölnie. Lehet hogy Josh és Yoshiya ugyan az a személy? Már az játék kezdetétől fogva gyanakodtam rá. De most szerintem jobban belegondolok a dolgokba.

Edit: akkor még az első gyilkosságban használt fegyverre is magyarázatot adhat a ládzsája/alabárdja, végülis mindegy, hogy juttatta be, mert Sera is könnyedén átalakult az előző részben.
PostPosted: Mon Feb 14, 2011 7:58 am

Érdekes feltevés... nagyon is... Bizonyíték?
Hogy magyarázod Josh sérüléseit?

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Volfram

Angelic Lunatic

8,900 Points
  • Bookworm 100
  • Beta Explorer 0
  • Team Rina 200
PostPosted: Mon Feb 14, 2011 8:37 am

Lássuk csak. Egyenlőre beteg vagyok szóval nem működik rendesen az agyam, de a gyilkosság körülményeit tudom csak felhozni. A dulakodás nyomai arra utalnak, hogy Jay harcolt az életéért. Nos két lehetőség van szerintem: 1. őt ölték meg először és utánna ölték meg Rachel-t és Geoff-t (ami kevésbé valószínű, mert a dulakodás hangjaira csak felfigyelnek a belső szobából); 2. Josh bement a belső szobába, és megtámadta Rachel-t és Geoff-t, meglepetésként érte ez őket és felkészületlenül ezért könnyedén végzett velük, ezt észrevette Jay, aki már felkészülten várta Josh-t és így alakult ki a dulakodás, mindketten megsebezték egymást, de végül Josh győzött, de a sérülései miatt elájult a szobában. Ha más lett volna a gyilkos akkor biztos ami biztos alapon őt is félig lefejezi, de nem így történt. Életben van, bár súlyosan megsérült. Indokot nem tudok felhozni, hogy miért tette, esetleg a gyilkolás vágya twisted .

A Josh-Yoshiya fejtegetéshez hozzátenném: az előző részben ő volt az egyetlen, akinek bizonytalan volt a sorsa. Bár megjelent a halotta listáján, a személyiségváltás után nem tűnt fel és a többiek halálát illetően lehet sejtegetni mivel körül voltak véve, de az övével kapcsolatban nem tudok mit mondani xp .
PostPosted: Mon Feb 14, 2011 8:42 am

Indíték?

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Volfram

Angelic Lunatic

8,900 Points
  • Bookworm 100
  • Beta Explorer 0
  • Team Rina 200
PostPosted: Mon Feb 14, 2011 8:52 am

xd ok most ilyen ki-be jelentkezős időszak van... Megírok egy postot, kijeletkezek és út közben eszembejut mégvalami ezért visszalépek.

Indíték. Most pont erről jutott eszembe valami. Lehet, hogy megsértődött azért, hogy Rachel mást gyanusít helyette. Az sem elképzelhetetlen, hogy a másik csapatra akarja terelni a gyanút. Mivel az ikrek azt mondták, hogy ugyan az a gyilkos mint Adrianne gyilkosa ezért az lehetett a játék indító mozzanata. Ha meg Josh tényleg a titkostársaság tagja akkor vagyon rá nem vonatkozik, mindinkább a társaságon belüli hírneve. És azzal, hogy ő kezdi a játékot, ő a gyilkos hírnevet vívhat ki magának a társaságon belül, bizonyíthatja a rátermettségét és kárpótolhatja magát az előző részben elszenvedett csalódottságért.
PostPosted: Mon Feb 14, 2011 9:02 am

Gratulálok, megnyerted a Rich Mob Irreversible - Vol.4-et!

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Volfram

Angelic Lunatic

8,900 Points
  • Bookworm 100
  • Beta Explorer 0
  • Team Rina 200
PostPosted: Mon Feb 14, 2011 9:08 am

eek Mommy! eek

Akkor Josh tényleg Yoshiya?

Nyuuu~ fene xd húzhattam volna még tovább... érdekelt volna a folytatás smile
PostPosted: Mon Feb 14, 2011 9:13 am

A Josh, csak egy becenév, a Joshua beceneve. Joshua japán átirata, Yoshiya. A negyedik Maru'Knox törvény kimondja, hogy: Egy nevet, csak egy személy viselhet! Viszont! Josh és Yoshiya nem tekinthető egy személynek!

A folytatás pedig... Kár, hogy ilyen hamar véget ért a móka. A sztori folytatása frenetikus lett volna.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Volfram

Angelic Lunatic

8,900 Points
  • Bookworm 100
  • Beta Explorer 0
  • Team Rina 200
PostPosted: Mon Feb 14, 2011 9:21 am

Hihi xd . Akkor személyiségek xp .

Lett volna még más gyilkos is? Mert én szívesen folytatnám xp . Naaaagyon érdekel a folytatás, a történet elképesztően jó. Pont ezt sajnáltam a Higurashi-ban és a Umineko-ban is... hogy vége lett.
PostPosted: Mon Feb 14, 2011 9:24 am

Igen, lett volna más elkövető. Bár, a következő gyilkosságokra ugyan az a feltételek álltak volna fent, mint az első négyre, ezt megadták volna a nővérek pirossal, de az utána következő gyilkosságokat már más követte volna le. Ezt is megadták volna.

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
Reply
Rich Mob

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 17 18 19 20 21 22 23 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff