|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 06, 2010 10:58 am
szerintem is laura túl egyértelmű....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 06, 2010 12:42 pm
 Megan -Nincs szemétledobó. Az összegyűlő szemetet a hulladékégetőben semmisítjük meg. Étellift nincs az épületben, a szobák elhelyezkedése miatt. Minden ételt kézzel szervíroznak a cselédek. Míg Beatrice reggelije készült senki nem hagyta el a konyhát! Kivételt képez természetesen Beatrice személye. Megan soha, semmilyen körülmény között nem lenne képes gyerekeket bántani!Kuro nem hagyta el Laura szobáját tegnap délután óta!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 06, 2010 1:01 pm
ez leszűkítette a gyilkosjelöltek listáját: Ella, Ethan, Sera akik az első gyilkosság óta eltűntek, Josh akiről semmit nem tudunk. főleg ők a gyanúsak, de mivel az ablak be volt törve, akár külső szereplő is lehetett....
megan az a név h Sinistra mond neked vmit? nem említette Harold mondjuk egy félig elkapott telefonbeszélgetésben? láttál valahol a házban vérnyomokat vagy egyéb dulakodás nyomait?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 06, 2010 1:15 pm
 Megan -Nem találtam dulakodás nyomit sehol. Egyedül a társalgó volt feldúlva és az étkező.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 06, 2010 1:18 pm
Maru'Knox első törvénye:
Az elkövető nem lehet olyan személy, akit nem említettek a történetben a gyilkosságok előtt!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 06, 2010 1:23 pm
akkor mindenkit az étkezőben öltek meg... de egyedül ez senkinek nem mehetett, egyszerre ennyi embert képtelenség egyedül meggyilkolni. hát ezzel szerintem nem zártuk ki Sinistrát, a legelején "Sinistra nővér" osztogatta az oltásokat... tényleg... ott is volt furcsaság... oh...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 06, 2010 1:32 pm
Engem most David érdekelne, hogy mennyit láthatott az étkezőből... és hogy ki lehetett a tettes.... van egy sejtésem hogy mit csinálhatott éjszaka.... tehát ő és Rachel...tuti jobb dolguk volt mint a bosszú állás.... Amit meg Malreni mondott hogy a "A riasztó bekapcsolódása egy már ismert halálesethez köthető!" szerintem az Wilfred lesz. Mert mindenkit, kivéve Beatrice, az étkezőben öltek meg.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 06, 2010 1:42 pm
Taps. Taps. Taps. smile
És még egy kis piros igazság:
Wilfred holtteste nem található meg az épületen belül!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 06, 2010 1:44 pm
Malreni Taps. Taps. Taps. smile És még egy kis piros igazság: Wilfred holtteste nem található meg az épületen belül! nah ez bonyolít a dolgon confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 06, 2010 2:09 pm
megan az étkező a földszinten van ugye... milyen magasan kb? képes lett volna valaki bemászni?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 06, 2010 2:11 pm
 Megan -Igen, az étkező az első szinten van. De a terep, amelyre a ház épült, nem vízszintes. hátrafelé nagyon meredek, így bemászni az ablakon képtelenség.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 06, 2010 2:13 pm
az akkor valószínű, hogy wilfred halálának oka: kizuhant az ablakon és betört a feje és ahogy kiesett az ablakon aktiválta a biztonsági rendszert is
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jun 06, 2010 2:24 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 07, 2010 8:06 am
Napsugár szinte sziporkázik ma. xd Mi oka lett volna Wilfrednek kiugrani? Kétséges, hogy önszántából. Jelleme alapján higgadt és lojális ember. Egyedül Adriana tudja kihozni sodrából. razz Nézzük komolyan. Talán félelmében ugrott ki az ablakon, hogy megmeneküljön, remélve, túléli az ugrást. Az is lehet, hogy dulakodott az ellenséggel, ellökte őt és kiesett. Első valószínűbb, biztos menekült.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jun 07, 2010 8:38 am
megérte egész este ezen rágódni xp az is előfordulhat h direkt lökték ki,bár annak nem tudom mi lenne az értelme... a véletlen kiesés valószínűbb
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|