Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Rich Mob
Rich Mob Vol.2 - Kaisetsu! Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Tue Sep 08, 2009 12:35 pm

Lurzt
Én figyelemre venném hogy Shawn csak az egyik karját szedték le ráadásul pont azt karját amit be volt kötözve
nah énis itt vagyok (bár eddgi sem volt sok hasznom sweatdrop )

szal igen, én még mindig azon a nézőponton vagyok, hogy shawn gipszeelt kezének igenis van szerepe, és tényleg az tűnt el.... igaz hogy laura karjai is hiányoztak de ez akár figyelemelterelés is lehet... az elég feltűnő lett volna ha csak shawn karja tűnik el.... és a fejek eltűnése is általában nyomeltüntetést takar vagy az áldozatok nehezebb beazonosítására szolgál.... az is felmerült bennem hogy nem a két gyerek teste van ott... hanem szereztek valahonnan pár hullát, de ki kéne deríteni hogy tényleg a gyerekek teste az amit megtaláltak....

vagy még tényleg az is lehet hogy a fej kell valamilyen kísérlethez mint shawn karja....

helen túlságosan hidegvérűnek tűnt nekem ahhoz hogy gyilkoljon... az előző fejezetben is elbrult az agya,de akkor az meg i látszott rajta, nekem túl nyugodtan tűnt ahhoz képest hogy 4 embert is kinyírt pár óra alatt...

jah am még annyi jutott eszembe hogy ez a történet kicsit mintha higurashi-s lenne biggrin vagy nincs olyan érzésetek? mert nekem ez a fejezet váltásról ugrott be.... mikor meghal mindenki "elölről" kezdődik minden egy másik verzióban.... de lehet hogy csak túlkomplikálom a dolgokat sweatdrop
PostPosted: Tue Sep 08, 2009 1:01 pm

Jól komplikálod a dolgokat. De nem a Higurashi-ból táplálkozik a történet, haenm az Umineko-ból. wink

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Medvelaszlo

Dangerous Husband

5,450 Points
  • Hygienic 200
  • Dressed Up 200
  • Married 100
PostPosted: Tue Sep 08, 2009 1:09 pm

Elmesélnéd Wilfred mikor láttad utoljára Helen úrnőt és Kevin úrat? És pontosan mit csináltak?

Amúgy egyet kell hogy értsek Napsival. És azzal a ténnyleg, hogy Shawn karját még valamilyen ügyben látni fogjuk.
PostPosted: Tue Sep 08, 2009 1:13 pm

Hehe, tökéletes! twisted
Wilfred Megan volt este szolgálatban? Ő készítette elő az étkezőt reggelre. Az épp szolgálatban lévő ember a felelős a késő esti vendégek fogadására?

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Tue Sep 08, 2009 1:16 pm

User Image
Wilfred
-Helen úrnőt, a férjét és a lányukat a vacsoránál láttam utoljára.
-A beosztás mindig változik. Általában mi ketten végzünk minden feladatot, egyszerre.
PostPosted: Tue Sep 08, 2009 1:17 pm

Malreni
Jól komplikálod a dolgokat. De nem a Higurashi-ból táplálkozik a történet, haenm az Umineko-ból. wink
oh bocsi... ennyire még nem ástam magam bele abba a történetbe, de rajta vagyok...

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100
PostPosted: Tue Sep 08, 2009 1:22 pm

Miért pont egyszerre? Nem lenne ésszerűbb felváltva? A gyerekek mikor érkeztek meg? Milyen volt a tetthely?
PostPosted: Tue Sep 08, 2009 1:24 pm

wilfred ella segített a személyzet munkájában miután megérkezett? ha nem akkor hol tartózkodott?

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100
PostPosted: Tue Sep 08, 2009 1:27 pm

Tényleg! Ez eszembe se jutott. Lehet, hogy besegített, bár Helen szerint kétszínű. confused
PostPosted: Tue Sep 08, 2009 1:29 pm

bibortetu
Tényleg! Ez eszembe se jutott. Lehet, hogy besegített, bár Helen szerint kétszínű. confused
helen csak egyszerűen rosszindulatú ellával szerintem mert a lány túl jól bánik az emberekkel az ő mércéjéhez képest.... vagy csak azért mondja ezt mert szerinte túlságosan meghunyászkodó és alázatos a lány ami helen szemében furcsa

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Tue Sep 08, 2009 1:40 pm

User Image
Wilfred
-Ha felváltva dolgoznánk, nem lennénk képesek ellátni a feladatainkat. Egyszerre nem tudunk tisztaságot tartani, ételt főzni és az urat és vendégeit ellátni. Ezért dolgozunk egyszerre. Felváltva más és más feladatokat végzünk.
-Nem tudtam arról, hogy Shawn úrfi és Laura kisasszony északa megérkeztek. Csak reggel, mikor megtaláltuk a holttesteiket.
-Nem. Az nem lett volna tisztességes. Elhelyeztük a személyzetiseknek fentartott részlegben.
PostPosted: Tue Sep 08, 2009 1:41 pm

napsugar
bibortetu
helen csak egyszerűen rosszindulatú ellával szerintem mert a lány túl jól bánik az emberekkel az ő mércéjéhez képest.... vagy csak azért mondja ezt mert szerinte túlságosan meghunyászkodó és alázatos a lány ami helen szemében furcsa
Tény, hogy megveti az ilyen embereket, de lehet, hogy a farkas könnyen felismeri a másik farkast. Nem tudom mit gondoljak, mert túl kedves, annyira, hogy már gyanús. Minden esetre szimpatizálok vele.

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Tue Sep 08, 2009 1:42 pm

és azóta nem láttad őt? és megant mikor láttad utoljára? biztos hogy a gyerekek teste volt a szobában? (tuti ki akarok zárni minden furcsaságot ami a fejemben kavarog sweatdrop )
PostPosted: Tue Sep 08, 2009 1:44 pm

Ott vannak a levágott testrészek valahol a tetthelyen?

bibortetu
Vice Captain

4,750 Points
  • Hygienic 200
  • Peoplewatcher 100
  • Window Shopper 100

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Tue Sep 08, 2009 1:45 pm

bibortetu
napsugar
bibortetu
Tény, hogy megveti az ilyen embereket, de lehet, hogy a farkas könnyen felismeri a másik farkast. Nem tudom mit gondoljak, mert túl kedves, annyira, hogy már gyanús. Minden esetre szimpatizálok vele.
mondjuk van abban valami ha valaki már feltűnően kedves lehet rosszban sántikál....

de hééé.... várjunk csak..... mi van azzal a valamivel amit laura kapott ella-tól eek arról meg is feledkeztem....

wilfred: volt valami kisebb tárgy vagy ékszer lauránál?
Reply
Rich Mob

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces