|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 08, 2009 12:35 pm
Lurzt Én figyelemre venném hogy Shawn csak az egyik karját szedték le ráadásul pont azt karját amit be volt kötözve nah énis itt vagyok (bár eddgi sem volt sok hasznom sweatdrop )
szal igen, én még mindig azon a nézőponton vagyok, hogy shawn gipszeelt kezének igenis van szerepe, és tényleg az tűnt el.... igaz hogy laura karjai is hiányoztak de ez akár figyelemelterelés is lehet... az elég feltűnő lett volna ha csak shawn karja tűnik el.... és a fejek eltűnése is általában nyomeltüntetést takar vagy az áldozatok nehezebb beazonosítására szolgál.... az is felmerült bennem hogy nem a két gyerek teste van ott... hanem szereztek valahonnan pár hullát, de ki kéne deríteni hogy tényleg a gyerekek teste az amit megtaláltak....
vagy még tényleg az is lehet hogy a fej kell valamilyen kísérlethez mint shawn karja....
helen túlságosan hidegvérűnek tűnt nekem ahhoz hogy gyilkoljon... az előző fejezetben is elbrult az agya,de akkor az meg i látszott rajta, nekem túl nyugodtan tűnt ahhoz képest hogy 4 embert is kinyírt pár óra alatt...
jah am még annyi jutott eszembe hogy ez a történet kicsit mintha higurashi-s lenne biggrin vagy nincs olyan érzésetek? mert nekem ez a fejezet váltásról ugrott be.... mikor meghal mindenki "elölről" kezdődik minden egy másik verzióban.... de lehet hogy csak túlkomplikálom a dolgokat sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 08, 2009 1:01 pm
Jól komplikálod a dolgokat. De nem a Higurashi-ból táplálkozik a történet, haenm az Umineko-ból. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 08, 2009 1:09 pm
Elmesélnéd Wilfred mikor láttad utoljára Helen úrnőt és Kevin úrat? És pontosan mit csináltak?
Amúgy egyet kell hogy értsek Napsival. És azzal a ténnyleg, hogy Shawn karját még valamilyen ügyben látni fogjuk.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 08, 2009 1:13 pm
Hehe, tökéletes! twisted Wilfred Megan volt este szolgálatban? Ő készítette elő az étkezőt reggelre. Az épp szolgálatban lévő ember a felelős a késő esti vendégek fogadására?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 08, 2009 1:16 pm
Wilfred -Helen úrnőt, a férjét és a lányukat a vacsoránál láttam utoljára. -A beosztás mindig változik. Általában mi ketten végzünk minden feladatot, egyszerre.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 08, 2009 1:17 pm
Malreni Jól komplikálod a dolgokat. De nem a Higurashi-ból táplálkozik a történet, haenm az Umineko-ból. wink oh bocsi... ennyire még nem ástam magam bele abba a történetbe, de rajta vagyok...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 08, 2009 1:22 pm
Miért pont egyszerre? Nem lenne ésszerűbb felváltva? A gyerekek mikor érkeztek meg? Milyen volt a tetthely?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 08, 2009 1:24 pm
wilfred ella segített a személyzet munkájában miután megérkezett? ha nem akkor hol tartózkodott?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 08, 2009 1:27 pm
Tényleg! Ez eszembe se jutott. Lehet, hogy besegített, bár Helen szerint kétszínű. confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 08, 2009 1:29 pm
bibortetu Tényleg! Ez eszembe se jutott. Lehet, hogy besegített, bár Helen szerint kétszínű. confused helen csak egyszerűen rosszindulatú ellával szerintem mert a lány túl jól bánik az emberekkel az ő mércéjéhez képest.... vagy csak azért mondja ezt mert szerinte túlságosan meghunyászkodó és alázatos a lány ami helen szemében furcsa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 08, 2009 1:40 pm
Wilfred -Ha felváltva dolgoznánk, nem lennénk képesek ellátni a feladatainkat. Egyszerre nem tudunk tisztaságot tartani, ételt főzni és az urat és vendégeit ellátni. Ezért dolgozunk egyszerre. Felváltva más és más feladatokat végzünk. -Nem tudtam arról, hogy Shawn úrfi és Laura kisasszony északa megérkeztek. Csak reggel, mikor megtaláltuk a holttesteiket. -Nem. Az nem lett volna tisztességes. Elhelyeztük a személyzetiseknek fentartott részlegben.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 08, 2009 1:41 pm
napsugar bibortetu Tényleg! Ez eszembe se jutott. Lehet, hogy besegített, bár Helen szerint kétszínű. confused helen csak egyszerűen rosszindulatú ellával szerintem mert a lány túl jól bánik az emberekkel az ő mércéjéhez képest.... vagy csak azért mondja ezt mert szerinte túlságosan meghunyászkodó és alázatos a lány ami helen szemében furcsa Tény, hogy megveti az ilyen embereket, de lehet, hogy a farkas könnyen felismeri a másik farkast. Nem tudom mit gondoljak, mert túl kedves, annyira, hogy már gyanús. Minden esetre szimpatizálok vele.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 08, 2009 1:42 pm
és azóta nem láttad őt? és megant mikor láttad utoljára? biztos hogy a gyerekek teste volt a szobában? (tuti ki akarok zárni minden furcsaságot ami a fejemben kavarog sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 08, 2009 1:44 pm
Ott vannak a levágott testrészek valahol a tetthelyen?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 08, 2009 1:45 pm
bibortetu napsugar bibortetu Tényleg! Ez eszembe se jutott. Lehet, hogy besegített, bár Helen szerint kétszínű. confused helen csak egyszerűen rosszindulatú ellával szerintem mert a lány túl jól bánik az emberekkel az ő mércéjéhez képest.... vagy csak azért mondja ezt mert szerinte túlságosan meghunyászkodó és alázatos a lány ami helen szemében furcsa Tény, hogy megveti az ilyen embereket, de lehet, hogy a farkas könnyen felismeri a másik farkast. Nem tudom mit gondoljak, mert túl kedves, annyira, hogy már gyanús. Minden esetre szimpatizálok vele. mondjuk van abban valami ha valaki már feltűnően kedves lehet rosszban sántikál....
de hééé.... várjunk csak..... mi van azzal a valamivel amit laura kapott ella-tól eek arról meg is feledkeztem....
wilfred: volt valami kisebb tárgy vagy ékszer lauránál?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|