Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Archívum
Promageddon 2009 Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 17 18 19 20 21 [>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Elleine

6,550 Points
  • Tycoon 200
  • Money Never Sleeps 200
  • Overstocked 200
PostPosted: Sat May 30, 2009 2:38 am

Obilia
Megvan a csirke jódli!!!!
Főleg mert könnyebb nyílkombináció volt, legalábbis úgy vettem észre hogy nem mindig ugyanazok a nyilak jönnek 1-1 dalnál.
Jó éjt smile

Én a kezdésen láttam, hogy nem mindíg ugyanaz, vam hogy 5 jobbal kell kezdeni, akkor persze könnyű biggrin
PostPosted: Sat May 30, 2009 2:47 am

mindig különböző.... ezért nem szabad feladni.... én is béna voltam az elején de aztán tovább próbálkoztam meg levettem a zenét és már csak a hordó hiányzik whee

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat May 30, 2009 3:40 am

Jaja smile Hajrá mindenki!
Egyébként a mennynél felhőkre vagy éjszakai boltos márványos bálteremfélére is gondoltam hogy jó lenne még a prom előtt... A legtöbb helyszín inkább táncparkett vagy szabadtéri hely mint bálterem - szerintem. A tavalyi picit jobban tetszett (valaki egy ideje belinkelte a klienst a profiljára de már tiltott, azért tudom milyen volt).
PostPosted: Sat May 30, 2009 10:12 am

Obilia
Egyébként a mennynél felhőkre vagy éjszakai boltos márványos bálteremfélére is gondoltam hogy jó lenne még a prom előtt... A legtöbb helyszín inkább táncparkett vagy szabadtéri hely mint bálterem - szerintem. A tavalyi picit jobban tetszett (valaki egy ideje belinkelte a klienst a profiljára de már tiltott, azért tudom milyen volt).
Nincs a böngésző előzményeid között? sweatdrop

sgergely

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

PostPosted: Sat May 30, 2009 12:54 pm

sgergely
Obilia
Nincs a böngésző előzményeid között? sweatdrop

Nincs, de tudom kinek a profilján volt. Mint írtam leblokkolták mert most már jobboldalt kiírja hogy "a Gaia letiltotta, kösz Gaia" és a prom helyett a hollywood jön be. Az illető neve PromProfile.
PostPosted: Sat May 30, 2009 1:24 pm

User Image
Colbert
Van párom a bálba... blaugh blaugh blaugh

Amúgy kösz Obila majd megnézem. Kár hogy már nem az jön be...

sgergely

stranger12

Invisible Sweetheart

PostPosted: Sat May 30, 2009 2:58 pm

el a kezekkel Edwardtól scream scream scream
ő strangerééééééé scream
PostPosted: Sat May 30, 2009 3:45 pm

User Image
Edward
Sajnálom Stranger de akinek "Ez az egész dolog halálra volt ítélve"... Colbert megért engem... Colbert szeret engem... Őt is piszkálták a suliban, őt is piszkálták az utcán, őt is piszkálták a Názááááánál.... őt is reklámozták... Sajnálom Stranger de te nem vettél engem komolyan... crying Ahogy Bella sem... crying crying crying

sgergely

stranger12

Invisible Sweetheart

PostPosted: Sat May 30, 2009 4:09 pm

sgergely
User Image
Edward
Sajnálom Stranger de akinek "Ez az egész dolog halálra volt ítélve"... Colbert megért engem... Colbert szeret engem... Őt is piszkálták a suliban, őt is piszkálták az utcán, őt is piszkálták a Názááááánál.... őt is reklámozták... Sajnálom Stranger de te nem vettél engem komolyan... crying Ahogy Bella sem... crying crying crying

komolyan vettelek volna szivi ha elhívtál volna a bálba.....de erről elfelejtkeztél annyira belemerültél annak az öreg pasinak az ölelgetésébe.... crying crying crying crying crying crying crying crying crying
PostPosted: Sun May 31, 2009 12:57 am

őőőőőőőőőőő question eek

Elleine

6,550 Points
  • Tycoon 200
  • Money Never Sleeps 200
  • Overstocked 200

Doku no Hana

PostPosted: Sun May 31, 2009 3:45 am

Micsoda dráma kezd kialakulni! *hoz egy kis popcornt*
PostPosted: Sun May 31, 2009 7:10 am

Naive War Criminal

Ez egyre rosszabb lesz gonk

Elleine

6,550 Points
  • Tycoon 200
  • Money Never Sleeps 200
  • Overstocked 200

Narcisz

PostPosted: Sun May 31, 2009 7:29 am

Edward! Hol hagytad a szemedet?! HA már őasizól legalább egy szép példánnyal! scream
PostPosted: Sun May 31, 2009 1:43 pm

User Image
Edvard & Collbert
Én elvittelek de te holmi idiótákkal meg vámpírokkal szívesebben mész mint velem... crying
Ja és hidd el Nárcisz... Meztelenül sokkal szebb... wink

sgergely

Reply
Archívum

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 17 18 19 20 21 [>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out